انتخاب مدرسه دوره دوم متوسطه
-
mohammadhosein Bahadori حرفتون درسته ولی به شرطی که خودش هم بخواد مثلا من سال امسال پون رتبه ام به پزشکی تهران نمیخورد ولی میتونستم پزشکی قبول شم تصمیم گرفتم بمونم البته شاید کار اشتباهی کردم از دید دیگران ولی هدف من پزشکی تهرانه و باید بهش برسم کنکور فقط تلاش و انگیزه میخواد همین وگرنه هیچی نیست
zahra maleki من هم دقیقا اول جمله ام به اینکه -اگه می خوای - اشاره کردم
-
سلام برای انتخاب مدرسه دوره دوم گیر کردم
دلم تیرهوشان میخاد چون قبولی کنکورت رو میلره بالا ولی میگن خیلی اذیت و میشم و هزینه هاش بالاس
اگر هم برم نمونه از نظر خودم و دوستانم همین الان پون ط مدرسه نمونه هستم فق هزینه و وقت ادمو میگبرن
از یه طرف میگم برم مدرسه عادی با ثبت نام ط کلاس های مختلف خودمو بکشم بالا که میگن احتمال رتبه خیلی خوب اوردنم تو کنکور کم میشه چیکار کنم ؟@ساجده-محمود قطعا بهترین دبیر های شهرتون تو مدرسه تیزهوشان درس می دن و اینکه اگه مدرسه حضوری باشه می تونه واقعا مفید باشه کلاسا و تو مدرسه اتلاف وقت نداشته باشی و خیلییی کمک کننده س
برای رقابت م بستگی به خودت داره تو درس خودت و بخون کاری به بقیه نداشته باش برات مهم نباشه...
من خودم۴ سال تیزهوشانم و واقعا راضیم
هزینه هم ۲ونیم میلیون هستش:) -
دلم تیرهوشان میخاد چون قبولی کنکورت رو میلره بالا ولی میگن خیلی اذیت و میشم و هزینه هاش بالاس
اگر هم برم نمونه از نظر خودم و دوستانم همین الان پون ط مدرسه نمونه هستم فق هزینه و وقت ادمو میگبرن
از یه طرف میگم برم مدرسه عادی با ثبت نام ط کلاس های مختلف خودمو بکشم بالا که میگن احتمال رتبه خیلی خوب اوردنم تو کنکور کم میشه چیکار کنم ؟ساجده محمودی من در مورد دبیرای شهرتون اطلاع ندارم ولی خودم که تیزهوشان درس میخونم به خصوص متوسطه دوم دبیران خوبی ندارن و همون دبیرای مدارس هیئت امنایی و دولتی میان داخل مدرسه ما تدریس میکنن درس در حد کتاب میدن و امتحان در حد کنکور و المپیاد میگیرن که مثلا بگن اینجا مدرسه تیزهوشانه من این دو سال برای امتحانا فقط از آلا استفاده کردم تا نتیجه گرفتم شما اگه بری مدرسه دولتی حتی اگه شاگرد اول باشی باید همیشه اینو در نظر داشته باشی که قویتر از تو هم در کنکور هست ولی اگه نمیتونی و باید حتما یه دانش آموز بهتر از خودت و ببینی تا تلاشت و بیشتر کنی برو تیزهوشان
ولی به نظرمن اگه خودت تلاشت زیاد باشه ربطی به مدرسه نداره
در مورد هزینه هم باید بگم شهریه تیزهوشان از تمام مدارس غیر دولتی کمتره -
از یه طرف میگم برم مدرسه عادی با ثبت نام ط کلاس های مختلف خودمو بکشم بالا که میگن احتمال رتبه خیلی خوب اوردنم تو کنکور کم میشه چیکار کنم ؟ساجده محمودی
سلام مختصر بگم،
به نظرم نمونه بهتره! -
@ساجده-محمود قطعا بهترین دبیر های شهرتون تو مدرسه تیزهوشان درس می دن و اینکه اگه مدرسه حضوری باشه می تونه واقعا مفید باشه کلاسا و تو مدرسه اتلاف وقت نداشته باشی و خیلییی کمک کننده س
برای رقابت م بستگی به خودت داره تو درس خودت و بخون کاری به بقیه نداشته باش برات مهم نباشه...
من خودم۴ سال تیزهوشانم و واقعا راضیم
هزینه هم ۲ونیم میلیون هستش:)Romina 2006 سلام میشه بگی تیزهوشان منطقه چند میری اخه من از مشاوره هم پرسیدم گفتن حداقل ۱۰ ملیون لازمه برای هر سال
-
Romina 2006 سلام میشه بگی تیزهوشان منطقه چند میری اخه من از مشاوره هم پرسیدم گفتن حداقل ۱۰ ملیون لازمه برای هر سال
ساجده محمودی خیلی ببخشیدا غلط کرد مشاور خیلی هزینه اش کمتره البته اگه تهران هستید نمیدونم
-
Romina 2006 سلام میشه بگی تیزهوشان منطقه چند میری اخه من از مشاوره هم پرسیدم گفتن حداقل ۱۰ ملیون لازمه برای هر سال
ساجده محمودی من منطقه ۱ سنندج م
چ جوری ۱۰ میلوین مگههه چیه؟😐
کجایی مگه؟ -
سلااااام خب من متوسطه دوم نمونه قبول شدم و دوره اول تو مدرسه شاهد درس خوندم
یکی از دوستام هم تیزهوشان درس میخونه و هر روز باهم در ارتباطیم و فهمیدم چ خبره تو مدرسه و...
من نمیتونم بگم فلان مد بهتر از اون یکیه ولی میتونم هر کدوم خوبی و بدیش رو بگم خودت تصمیم بگیری :grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
تیزهوشان قبولیش سخته تو دوره دوم فق تعداد کمی رو قبول میکنن چون بیشتر از نصف دوره اول مستقیم میان دوره دوم ولی جو رقابتی ک هس میتونه مفید باشه علاوه بر اون دبیرا هم از بهترینای اون شهر انتخاب میشه ولی محیطش استرس زا هست و هزینه مد دوستم 3 تومن بود امسال به هرحال خیلیا دوست دارن تو تیزهوشان درس بخونن چون واقعا از بهترین مدارس هس ولی مث هر چیز دیگه ای بدون ایراد نیس ....
نمونه خب اینم قبولیش زیاد اسون نیست ولی تعداد کسایی ک پذیرفته میشن بیشتره و معلمای اونجا هم اکثرا معلمای تیزهوشانن مثلا معلمای ما هم تیزهوشان درس میدن هم نمونه بدیش هم اینه ک امتحانا یکم سطح بالا میشن و اینجوری اگه نمره مستمرت بیاد پایین (که مستمر 12 فک کنم یکم تو کنکور تاثیر داشته باشه) بقیه مدارس چون سوالاش اسونن همه بیست میشن ولی اگه یکی بخونه راحت نمره خوبی میگیره و جو خوبی هم داره البته بستگی ب بچه های اون کلاسی دارن ک هستی و پایه بودنشون هم مهمه :grinning_face_with_sweat: تو 12 میفهمی چی میگم :face_with_tears_of_joy: هزینه هم یه تومن از ما گرفتن امسال، در کل ب نظرم نمونه بهتره ...
مدرسه عادی هم معلم بعضیاشون عالین ولی مونده ب انتخابت ولی در کنار این مدرسه کلاس بیرون بری یا از الا استفاده کنی بهتره ....
مدرسه غیرانتفاعی رو واقعیت پیشنهاد نمیکنم چون فق پول میگیرن در حال ک میتونی همین پول رو هم بدی مثلا مد تیزهوشان هم کلاس بیرون :expressionless_face:
و در اخر هم ی نکته اونم اینکه همه اینا بستگی به شهر و ناحیه مدرسه داره مثلا تو شهر ما (تبریز) ناحیه 1 و 4 بهترینن معمولا برا همین تیزهوشان و نمونه اونا خیلی بهتر از نواحی دیگه هس یا بهتره بگم اگه تو ناحیه و مد خوبی قبول شدی برو وگرنه جایی ک فرقی با مد عادی نداره ارزش پول بیشتر دادن نداره :)
و قبولی کنکور هم فق و فق به خودت بستگی داره و تو این راه مدرسه کمک کننده هس نه عامل اصلی :squinting_face_with_tongue: :blue_heart: امیدوارم توضیحاتم به دردت بخورن باز سوالی داشتی بپرس ... -
ساجده محمودی من منطقه ۱ سنندج م
چ جوری ۱۰ میلوین مگههه چیه؟😐
کجایی مگه؟Romina 2006 تهران 🙁
-
سلااااام خب من متوسطه دوم نمونه قبول شدم و دوره اول تو مدرسه شاهد درس خوندم
یکی از دوستام هم تیزهوشان درس میخونه و هر روز باهم در ارتباطیم و فهمیدم چ خبره تو مدرسه و...
من نمیتونم بگم فلان مد بهتر از اون یکیه ولی میتونم هر کدوم خوبی و بدیش رو بگم خودت تصمیم بگیری :grinning_cat_face_with_smiling_eyes:
تیزهوشان قبولیش سخته تو دوره دوم فق تعداد کمی رو قبول میکنن چون بیشتر از نصف دوره اول مستقیم میان دوره دوم ولی جو رقابتی ک هس میتونه مفید باشه علاوه بر اون دبیرا هم از بهترینای اون شهر انتخاب میشه ولی محیطش استرس زا هست و هزینه مد دوستم 3 تومن بود امسال به هرحال خیلیا دوست دارن تو تیزهوشان درس بخونن چون واقعا از بهترین مدارس هس ولی مث هر چیز دیگه ای بدون ایراد نیس ....
نمونه خب اینم قبولیش زیاد اسون نیست ولی تعداد کسایی ک پذیرفته میشن بیشتره و معلمای اونجا هم اکثرا معلمای تیزهوشانن مثلا معلمای ما هم تیزهوشان درس میدن هم نمونه بدیش هم اینه ک امتحانا یکم سطح بالا میشن و اینجوری اگه نمره مستمرت بیاد پایین (که مستمر 12 فک کنم یکم تو کنکور تاثیر داشته باشه) بقیه مدارس چون سوالاش اسونن همه بیست میشن ولی اگه یکی بخونه راحت نمره خوبی میگیره و جو خوبی هم داره البته بستگی ب بچه های اون کلاسی دارن ک هستی و پایه بودنشون هم مهمه :grinning_face_with_sweat: تو 12 میفهمی چی میگم :face_with_tears_of_joy: هزینه هم یه تومن از ما گرفتن امسال، در کل ب نظرم نمونه بهتره ...
مدرسه عادی هم معلم بعضیاشون عالین ولی مونده ب انتخابت ولی در کنار این مدرسه کلاس بیرون بری یا از الا استفاده کنی بهتره ....
مدرسه غیرانتفاعی رو واقعیت پیشنهاد نمیکنم چون فق پول میگیرن در حال ک میتونی همین پول رو هم بدی مثلا مد تیزهوشان هم کلاس بیرون :expressionless_face:
و در اخر هم ی نکته اونم اینکه همه اینا بستگی به شهر و ناحیه مدرسه داره مثلا تو شهر ما (تبریز) ناحیه 1 و 4 بهترینن معمولا برا همین تیزهوشان و نمونه اونا خیلی بهتر از نواحی دیگه هس یا بهتره بگم اگه تو ناحیه و مد خوبی قبول شدی برو وگرنه جایی ک فرقی با مد عادی نداره ارزش پول بیشتر دادن نداره :)
و قبولی کنکور هم فق و فق به خودت بستگی داره و تو این راه مدرسه کمک کننده هس نه عامل اصلی :squinting_face_with_tongue: :blue_heart: امیدوارم توضیحاتم به دردت بخورن باز سوالی داشتی بپرس ...kosar adibi مرسی ک گفتی ولی چرا تو تهران انقد هزینه تیزهوشان گرونه یعنی خدایی ما ادم نیستیم من پسر عموم الان تیرهوشان مبره ۱۰ ملیون داده مشاورمونم گف حداقل ۱۰ ملیون لازمه خدابااااا🙄
بعد یه سوال میگن دبیرای تیزهوشان همون دببرای کانو قلم چی و ... هستن دیگه لازم نی تو اونا ثبت نام کنی خب برای همین من میگم جایی برم ک کلن ۱ یکی باشه و جاهای مختلف و لاهم تایمشو مرتب نکنم وای بازم هنور گیرم نصفیا میگن خوبه نصفیا میگن بد😢 -
kosar adibi مرسی ک گفتی ولی چرا تو تهران انقد هزینه تیزهوشان گرونه یعنی خدایی ما ادم نیستیم من پسر عموم الان تیرهوشان مبره ۱۰ ملیون داده مشاورمونم گف حداقل ۱۰ ملیون لازمه خدابااااا🙄
بعد یه سوال میگن دبیرای تیزهوشان همون دببرای کانو قلم چی و ... هستن دیگه لازم نی تو اونا ثبت نام کنی خب برای همین من میگم جایی برم ک کلن ۱ یکی باشه و جاهای مختلف و لاهم تایمشو مرتب نکنم وای بازم هنور گیرم نصفیا میگن خوبه نصفیا میگن بد😢ساجده محمودی گفتم که هزینه بستگی به ناحیه و منطقه داره و طبیعیه تهران یکم بیشتر باشه شاید هم مشاورشون اغراق کرده بهتره از یکی بپرسه ک اونجا بود و راجب دبیرای اونجا نمدنم ولی مثلا همین اقای پویان نظر خودمون طراح قلم چیه و رو چیزایی مانور میده ک طراحا دست میزارن چون خودشون طراحن ... و در کل فک کنم همه اینا رو هم با هم تو ی مد داشته باشی باز هم ادم راضی نمیشه و میگه بزا اینجا هم برم و..