Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
25 دیدگاه‌ها 10 کاربران 1.0k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M آفلاین
    M آفلاین
    mori.Rt
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mori.Rt انجام شده

روش شما برای اینکه موضوع و درسی که خوندید ،روز کنکور همون قدر داغ باشه و جلز ولز کنه که وقتی مبحثو فول اچ دی کار کردین و خوندید باشه

دقیا چیه؟

@همیار
    @دانش-آموزان-آلاء
    @حامیان-آلاء-مشاور
    @خیرین-کوچک-دریا-دل
    @فارغ-التحصیلان-آلاء
    @ناظم

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • ArashSrA آفلاین
      ArashSrA آفلاین
      ArashSr
      دانش آموزان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

روش نمیخواد ،، معمولا خلاصه نوشتن کمک میکنه
      درست بخونی و تکرار کنی تو ذهنت میمونه ، چند بار هر مبحث مرور میشه در طول سال ، اخرشم چند تا ازمون جامع میدیم تکمیل بشه

A . Srsj

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • ArashSrA ArashSr

روش نمیخواد ،، معمولا خلاصه نوشتن کمک میکنه
        درست بخونی و تکرار کنی تو ذهنت میمونه ، چند بار هر مبحث مرور میشه در طول سال ، اخرشم چند تا ازمون جامع میدیم تکمیل بشه

M آفلاین
        M آفلاین
        mori.Rt

ArashSr اخه من میخونم بعد تست هاشو میزنم بعد مثلا 2 هفته بعد که میرم سراغش بلدما ولی یه حسی بهم وحی میشه میگه برو برو برو دوباره بخون اون نکاتی که یادت نیس یادت بیاد واهای واهای 🙂

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • _ آفلاین
          _ آفلاین
          _F_SSU_

استفاده از روش پیازی..که مطلب در ذهن تازه ی تازه ماندگار هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • M mori.Rt

روش شما برای اینکه موضوع و درسی که خوندید ،روز کنکور همون قدر داغ باشه و جلز ولز کنه که وقتی مبحثو فول اچ دی کار کردین و خوندید باشه

دقیا چیه؟

@همیار
            @دانش-آموزان-آلاء
            @حامیان-آلاء-مشاور
            @خیرین-کوچک-دریا-دل
            @فارغ-التحصیلان-آلاء
            @ناظم

A آفلاین
            A آفلاین
            Arash 0
            دانش آموزان آلاء

@mori-rt
            آدم اوسکول که نیست 😅 تو دوران جمع بندی بازیابی میشه بعدش هفته ای ۵ تا تست از مباحث قبلی به جایی صدمه نمیزنه

قصه ی صدفرش حکایت میکند از چنین ها
            گر بر این قصه فزایی آخرش چون انتهایی
            موندنم بهر تو بودن رفتنم مرگ خویشتن
            ندارم آهی جز صدایی که میرسد از دور آگه خدایی
            شاعر: خودم 🤗

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • aaalizadeh79A آفلاین
              aaalizadeh79A آفلاین
              aaalizadeh79

بعد کنکور اگه روشم جواب داد میام میگم

یا بهش میرسم، یا باید بهش برسم

ص 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • aaalizadeh79A aaalizadeh79

بعد کنکور اگه روشم جواب داد میام میگم

ص آفلاین
                ص آفلاین
                صالحی
                دانش آموزان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط صالحی انجام شده

aaalizadeh79 عه خب الان بگو 😑😣 من خیلی زود یادم میره مخصوصا عمومیا و مخصوصا لغت زبان

aaalizadeh79A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Y آفلاین
                  Y آفلاین
                  yousef2016
                  دانش آموزان آلاء
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط yousef2016 انجام شده

بهترین راهی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم اینه که تست پوششی کار کنید ، به این صورت که مثلا امروز میخوای یه مبحث جدید رو تست بزنی ، اول اینکه سعی کن همه تست های اون بخش رو یک دفعه نزنی ( واسه مباحثی که تعداد تست اش کمه مشکلی نداره همه رو میتونی بزنی ) و کار دومی که باید بکنی اینه که دو جور تست ها رو علامت گذاری کن ، یه جور علامت گذاری برای تست هایی که اشتباه زدی و یه جور دیگه هم برای تست هایی که فکر میکنی چند تا نکته مهم رو با هم داره ... حالا دفعه بعد که میخوای مبحث بعدی ات رو بخونی میای اون تست های علامت زده ی مبحث قبل رو اول میزنی و بعد میری سراغ مبحث جدید ، همین کار رو برای دفعه بعدا خوندنت برای تست های جدید علامت زده شده روز قبل انجام میدی ... تو دفعات بعدی هم بازم این روند رو کار میکنی ولی وقتی خیلی گذشت و تسلط کافی پیدا کردی فقط تست هایی رو از مباحث قبلی بزن که فکر میکنی نکات زیاد و مهم ای رو تو خودشون دارن ... هر چند ماه یک بار هم با آزمون ها و خوندن یه بار کامل دوره میشه تمام مباحث برات ، اولش هاش شاید سخت باشه ولی جلو که میری تست های قبلی خیلی آسون میشن برات و سریع میتونی دوره کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • ص صالحی

aaalizadeh79 عه خب الان بگو 😑😣 من خیلی زود یادم میره مخصوصا عمومیا و مخصوصا لغت زبان

aaalizadeh79A آفلاین
                    aaalizadeh79A آفلاین
                    aaalizadeh79

صالحی لغات رو بنویس، انقدر بنویس تا یاد بگیری، هر چیزی رو نتونستی حفظ کنی انقدر بنویس تا بالاخره بتونی از حفظ بنویسیش. من جدول تناوبی رو همینجوری تو شیش ساعت حفظ کردم.

0

صالحی لغات رو بنویس، انقدر بنویس تا یاد بگیری، هر چیزی رو نتونستی حفظ کنی انقدر بنویس تا بالاخره بتونی از حفظ بنویسیش. من جدول تناوبی رو همینجوری تو شیش ساعت حفظ کردم.

aaalizadeh79A آفلاین
                      aaalizadeh79A آفلاین
                      aaalizadeh79

aaalizadeh79 در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:

این تکنیک برای شعر حفظی ادبیات مثل بنز کار میکنه.

nybbasN ص 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

nybbasN آفلاین
                        nybbasN آفلاین
                        nybbas

خلاصه نویسی بهترین راهه . آقای دین پژوه نفر اول ریاضی در یکی از مصاحبه هاشون گفتن از سفر برگشتن دو روز مونده بود به آزمون قلمچی همه میگفتن نره ترازش خراب میشه . میگه دو روزه خلاصه هاشو نگاه کرده نفر اول اون آزمون شده . حالا من نمیگم اول بشید اما نشون میده با خلاصه نویسی درست . در مدت کم میتونید مطالب رو یاد آوری کنید برای خودتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • M mori.Rt

ArashSr اخه من میخونم بعد تست هاشو میزنم بعد مثلا 2 هفته بعد که میرم سراغش بلدما ولی یه حسی بهم وحی میشه میگه برو برو برو دوباره بخون اون نکاتی که یادت نیس یادت بیاد واهای واهای 🙂

م آفلاین
                          م آفلاین
                          محدثه شهبازی

@mori-rt دقیقا !!!!

🌠Trying To Be A Fighter🌠

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • mohammad300M آفلاین
                            mohammad300M آفلاین
                            mohammad300

سلام
                            دوست عزیز ، سعی کنید مهارت خلاصه نویسی را یاد گرفته و در خود پرورش دهید خلاصه نویسی بر تسلط شما روی مطالب خوانده شده تاثیر زیادی می گذارد البته خلاصه نویسی درست ... همچنین در برنامه مطالعاتی خود زمانی برای مرور مطالب خوانده شده نیز در نظر بگیرید .

موفقیت ، انگیزه و پشتکار می خواهد البته با برنامه ریزی مناسب !

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

ص آفلاین
                              ص آفلاین
                              صالحی
                              دانش آموزان آلاء

aaalizadeh79 اره این خوبه .ولی وقت نمیشه اصن با وجود مدرسه لعنتی
                              الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنم

nybbasN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • ص صالحی

الان من هرچی لغت زبان و تاریخ ادبیات خوندم یادم رفته کلا . خلاصه نویسی ام ک بلد نیستم میگن کپی میکنم

nybbasN آفلاین
                                nybbasN آفلاین
                                nybbas

صالحی در روش شما برای فراموش نکردن درس ها تا روز کنکور گفته است:

تاریخ ادبیات و لغات فارسی رو که خلاصه نویسی جواب نمیده . اون برو کتاب مصور استاد شاهین شایهن زاد و بگیر تا آخر یادت میمونه

ص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • nybbasN nybbas

تاریخ ادبیات و لغات فارسی رو که خلاصه نویسی جواب نمیده . اون برو کتاب مصور استاد شاهین شایهن زاد و بگیر تا آخر یادت میمونه

ص آفلاین
                                  ص آفلاین
                                  صالحی
                                  دانش آموزان آلاء

nybbas نه خلاصه نویسیو کلی گفتم ن برا اونا

nybbasN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • ص صالحی

nybbasN آفلاین
                                    nybbasN آفلاین
                                    nybbas

خلاصه نویسی امری ثابت شده اس. اگه شما فراموش میکنی مطمعن باش یا درست نمیخونی یا درست خلاصه نویسی نمیکنی . اگه دقت کنی همه نوشتن (درست خلاصه نویسی کردن)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • ص صالحی

nybbasN آفلاین
                                      nybbasN آفلاین
                                      nybbas

خلاصه نویسی قلق داره . بنظرم یک نمونه ببینی برات مفید باشه . بنظرم اگه ندیدی فیلم کلاس های دینی استاد رنجبرزاده رو دانلود و نحوه نکته گویی و خوندن کتابشو ببین . یک صفحه کتاب رو میبینی خوند ولی سه جمله رو میگه خط بکش دقت کنی خودت تو همه درس ها راحت همین کارو میتونی بکنی . حالا حتما سه خط نمیشه . ولی مهم بودن جملات رو میتونی از این استاد یاد بگیری (نظر شخصی)

ص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ص آفلاین
                                        ص آفلاین
                                        صالحی
                                        دانش آموزان آلاء

0_1508688849424_15086888158431639723252.jpg 0_1508688903380_15086888835511702109273.jpg
                                        الان اینا مثلا خلاصه نویسی یک فصل شیمی .

nybbasN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • nybbasN nybbas

خلاصه نویسی قلق داره . بنظرم یک نمونه ببینی برات مفید باشه . بنظرم اگه ندیدی فیلم کلاس های دینی استاد رنجبرزاده رو دانلود و نحوه نکته گویی و خوندن کتابشو ببین . یک صفحه کتاب رو میبینی خوند ولی سه جمله رو میگه خط بکش دقت کنی خودت تو همه درس ها راحت همین کارو میتونی بکنی . حالا حتما سه خط نمیشه . ولی مهم بودن جملات رو میتونی از این استاد یاد بگیری (نظر شخصی)

ص آفلاین
                                          ص آفلاین
                                          صالحی
                                          دانش آموزان آلاء

nybbas درسته من خیلی مشکل دارم تو خلاصه نویسی . فقط هم تونستم فیزیک رو بنویسم و یک فصل شیمی . بقیه رو که خوندم نمیدونم باید چطور بنویسم . همینطور داره رو هم تلنبار میشه . فعلا هم موقعیت ندارم برای دانلود فیلم ها

0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه