هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak تو گنگت بالاس
Ali Fathi 0 و تمامممم
-
gomnam gharib اینو قبول دارم یه پسر هیچ وقت نمیتونه همزمان هم درس بخونه هم تلفنی با دوستش حرف بزنه هم اگه بابا باشه ، بچه رو سرگرم کنه و هم غذایی چیزی بپزه
@first
سلام برادر مبین
من همزمان اهنگ گوش میدم جزوه مینویسم درس میخونم به صحبتای خواهرمم گوش میدم -
Ali Fathi 0 دادا اینجا خونمونه گهگاهی هم که نیستیم تو اتاق داریم درس میخونیم وقتی میایم تو هال ک سلام نمیکنیم هربار ولی بخاطر احترام به شما :سلام
@first سلام به روی ماهت
الان اومدی تو هال؟ -
@first
سلام برادر مبین
من همزمان اهنگ گوش میدم جزوه مینویسم درس میخونم به صحبتای خواهرمم گوش میدمgomnam gharib احسنت
-
Ali Fathi 0 دادا اینجا خونمونه گهگاهی هم که نیستیم تو اتاق داریم درس میخونیم وقتی میایم تو هال ک سلام نمیکنیم هربار ولی بخاطر احترام به شما :سلام
@first سلام گل بفرما تو اشپژ خونه یچی بزن شاد شی
-
@first
به قول استاد موقاری
رابط های پینه ای خانم ها سفیدیشون بیشتره:))ramses kabir دمت گرم
پ.ن : موقاری خونم افتاده -
ramses kabir بناز بناز
فعلا پشت مارو بگیر دخترا بهمون غلبه نکننAli Fathi 0
ببین برادرمن یه دختر یه تنه ۱۰۰ تا مرد رو حریفه -
@yasin-sheibak
دقیقا
واقعا یه مدت داشتم به پسر بودن بعضیا شک میکردمgomnam gharib اینا که چیزی نیست من با یک دستم الان تخمه میشکنم با یک دست چت میکنم کلش بازی میکنم اهنگ هم گوش میدم نگا ما میتونیم هرکاری کنیم
-
@first من به شخصه همزمان میتونم چن تا کار کنم دو سه بعدی هستم من
@yasin-sheibak شما فرق دارید شما یه ابر مردید
-
Ali Fathi 0
ببین برادرمن یه دختر یه تنه ۱۰۰ تا مرد رو حریفهgomnam gharib احسنت به شماها
-
gomnam gharib اینا که چیزی نیست من با یک دستم الان تخمه میشکنم با یک دست چت میکنم کلش بازی میکنم اهنگ هم گوش میدم نگا ما میتونیم هرکاری کنیم
-
@yasin-sheibak شما فرق دارید شما یه ابر مردید
@first فدا تازه جذاب اینکه خواهران به دلیل روحیه چند بعدی در رانندگی خیلی حرفه ایی هستن مارو به کشتن خیلیه
-
@zahra-hamrang شنیدی شب راحت میخوابی؟
-
-
@first
سلام برادر مبین
من همزمان اهنگ گوش میدم جزوه مینویسم درس میخونم به صحبتای خواهرمم گوش میدمgomnam gharib عااا باریکلا هدف همین بود
پ.ن:علیکم سلام
-
@yasin-sheibak نه دیگه خدایی بی جنبه نیستم
نمیدونم الان چرا مرت کردم(یه کلمه ترکی مثل لج کردن)@zahra-hamrang اشکال نداره یک اصل بده بشناسیم
-
@zahra-zahraii تیتاب من کوش تیتاب منو بده
-
@first سلام به روی ماهت
الان اومدی تو هال؟Ali Fathi 0 اره دیگه
هیچی نداریم بخوریم؟
-
@first فدا تازه جذاب اینکه خواهران به دلیل روحیه چند بعدی در رانندگی خیلی حرفه ایی هستن مارو به کشتن خیلیه
-
@first سلام گل بفرما تو اشپژ خونه یچی بزن شاد شی
@yasin-sheibak دمت گرم دا