عدم تمدکز
-
سلام بچه ها امیدوارم روز خیلی خوبی بوده باشه براتون تا اینجا و از الان به بعد هم معرکه باشید
راستش من موقع تست زدن و درس خوندن اصلا و ابدا تمرکز ندارم یعنی درسو میفهمم تستاشو میزنم اما هی مغزم میپره ، ۳ سال قبل، اینده رو تجسم میکنه و... بدون اراده و خب من باید سرعت تست زنیم رو خیلی ببرم بالا و این عدم تمرکز نمیزاره راهکاری دارین؟
ممنون از اینکه تا اینجا خوندین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها امیدوارم روز خیلی خوبی بوده باشه براتون تا اینجا و از الان به بعد هم معرکه باشید
راستش من موقع تست زدن و درس خوندن اصلا و ابدا تمرکز ندارم یعنی درسو میفهمم تستاشو میزنم اما هی مغزم میپره ، ۳ سال قبل، اینده رو تجسم میکنه و... بدون اراده و خب من باید سرعت تست زنیم رو خیلی ببرم بالا و این عدم تمرکز نمیزاره راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی سلام .میتونم بپرسم شما کجا درس میخونین؟پشت میز ؟توی خونه یا کتاب خونه؟روی تخت ؟
-
عباس زنگارکی سلام .میتونم بپرسم شما کجا درس میخونین؟پشت میز ؟توی خونه یا کتاب خونه؟روی تخت ؟
Asal M 2 در عدم تمدکز گفته است:
عباس زنگارکی سلام .میتونم بپرسم شما کجا درس میخونین؟پشت میز ؟توی خونه یا کتاب خونه؟روی تخت ؟
جایی که درس میخونین خیلی مهمه ،من چند تا راهکار برای اینکه ذهن آدم پرش داره یاد گرفتم به نظرم خیلی راهکار های خوب و جالبی هستن.
اولیش:اینکه یک مکان رو انتخاب کنین برای خودتون و فقط و فقط اونجا درس بخونین مثلا یه گوشه از اتاق یا پشت میز یا روی یه قسمتی از فرش یا هرجا غیر از تخت خواب .و فقط این مکانی که انتخاب کردین باید برای درس خواندن باشه و هیچ کار دیگه ای اونجا انجام ندید.مثلا شما پشت میز درس میخونین و یه فکری میاد سراغتون ،به محض اینکه فهمیدید داره فکر میاد سراغتون از پشت میز بلند بشین و برین یه جای دیگه (غیر از تخت خواب)مثلا برین توی حال از اتاق برین بیرون و به اون چیز فکر کنین ولی خودتون رو متقاعد کنین که خیلی این فکر کردن نباید وقتتون رو بگیره. و بعد از اینکه اون فکر تموم شد دوباره به پشت میز برگردین و درس خوندن رو ادامه بدین.این کار رو اینقدر انجام بدین تا براتون یه عادت بشه و دیگه پشت میز حتی با گوشی هم کار غیر درسی انجام ندین .و وقتی که این کار براتون عادت شد کم کم مغزتون میفهمه که وقتی پشت میز هستین فقط باید درس بخونه نه کار دیگه ای.عباس زنگارکی -
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی راه دوم اینه که:ساعت رو تنظیم کنین جوری که هر یک ربع یا بیست دقیقه زنگ بزنه و به شما یادآوری کنه که در زمان حال باشین و توی فکرو خیال نرین و اینجوری که هی بهتون یادآوری کنه شما اگرم که توی فکر باشین یه تلنگری میشه که حواستونو جمع کنین.امیدوارم این راهکارها براتون مفید باشه
موفق باشید -
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی
سلام خدمت شما
ببینین اول از همه بدونین که فقط خودتون نیستین و خودتونو سرزنش نکنین همه اغلب همینن و عدم تمرکز طبیعیه مکان مطالعه کاری که قبل از شروع درس خوندن انجام دادین کاری که بعدش قراره بکنین همه و همه تاثیر داره روی تمرکزتون ضمنا افکار مزاحمتونو یادداشت کنین بعدا بهش فکر کنین -
Asal M 2 سلام بیشتر اوقات پشت میز
-
عباس زنگارکی راه دوم اینه که:ساعت رو تنظیم کنین جوری که هر یک ربع یا بیست دقیقه زنگ بزنه و به شما یادآوری کنه که در زمان حال باشین و توی فکرو خیال نرین و اینجوری که هی بهتون یادآوری کنه شما اگرم که توی فکر باشین یه تلنگری میشه که حواستونو جمع کنین.امیدوارم این راهکارها براتون مفید باشه
موفق باشید@
asal-m-2 خیلی ممنون -
عباس زنگارکی
سلام خدمت شما
ببینین اول از همه بدونین که فقط خودتون نیستین و خودتونو سرزنش نکنین همه اغلب همینن و عدم تمرکز طبیعیه مکان مطالعه کاری که قبل از شروع درس خوندن انجام دادین کاری که بعدش قراره بکنین همه و همه تاثیر داره روی تمرکزتون ضمنا افکار مزاحمتونو یادداشت کنین بعدا بهش فکر کنینMehrsa 14 سلام خیلی ممنون
-
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی
سلام
من بعضی اوقات وقتی این شکلی میشم در حد چن تا سوال یا حالا چنتا پاراگرافی که دارم کار میکنم رو بلند برا خودم توضیح میدم اینجوری مغزم سر درسهیا مثلا به خودم میگم الان وقتش نیست و روی کاغذ مینویسم برای بعد
اینجوری مغزو شرطی میکنی هرچیزی زمانی داره -
یلام
یه کش پول میندازین دور مچ دستتون هر وقت حواستون پرت شد تا اخرین حد بکشین و ولشکنین
طوری ک تا چند روز جای قرمزیش بمونه
اونوقت خیلی تمرکزتون بالا تر میره طوری ک نمیتونین نصور کنین
فقط کافیه بی رحم باشین و کش رومحکم بکشین -
Asal M 2 سلام بیشتر اوقات پشت میز
عباس زنگارکی خیلی خوبه

-
@
asal-m-2 خیلی ممنونعباس زنگارکی خواهش میکنم
موفق باشین
-
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی Asal M 2 @Fargol-Sh Hlmi Eyt Mehrsa 14 ممنون از همتون

-
عباس زنگارکی Asal M 2 @Fargol-Sh Hlmi Eyt Mehrsa 14 ممنون از همتون

عباس زنگارکی
خواهش میکنم ان شاءالله موفق باشین -
یلام
یه کش پول میندازین دور مچ دستتون هر وقت حواستون پرت شد تا اخرین حد بکشین و ولشکنین
طوری ک تا چند روز جای قرمزیش بمونه
اونوقت خیلی تمرکزتون بالا تر میره طوری ک نمیتونین نصور کنین
فقط کافیه بی رحم باشین و کش رومحکم بکشین@fargol-sh با کنترل تو صورت هم جوابه؟
-
@fargol-sh با کنترل تو صورت هم جوابه؟
مهدی اسداله زاده در عدم تمدکز گفته است:
@fargol-sh با کنترل تو صورت هم جوابه؟
تو صورت رو امتحان نکردم

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی