هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fargol-sh دخترخاله سرما میخوری
-
HADAF MAN سردههه🥶
Ali Fathi 0
حال میده
چقدر من خیس کردن بقیه رو دوست دارم
البته یه بار کیک رو کوبیدم تو صورت یه نفر البته خودش ژله پرت کرد سمتم منم کیک کوبیدم -
HADAF MAN یه دوستی دارم درسش خیلی خوبه امسال هم کنکور داره ، عاشق دبیری زیسته ولی پدرومادرش انقد رو مخش رفتن ک باید دکترشیو ازین حرفا. میگفت تو خونه همش بهم میگن آقای دکتر آقای دکتر ..... هربارم که بهشون میگم من یچیز دیگرو دوس دارم دعوام میکنن میگن یا باید دکتر شی یا اصن درس نخون... دیروز قشنگ بغضو تو صداش حس میکردی ....
-
@fargol-sh وا
Ali Fathi 0
این وا رو بیشتر دخترا استفاده میکنن فکرکنم داداش -
Ali Fathi 0
این وا رو بیشتر دخترا استفاده میکنن فکرکنم داداشgomnam gharib ای بابا همه چی رو دخترا استفاده میکنن که
-
HADAF MAN ولی سرده
🥶
Ali Fathi 0 اصن حالش به سردیشه :")
اصن ارامش :") -
@fargol-sh دخترخاله سرما میخوری
-
آینده خیلی از بچه های این سرزمین داره تو اغده های پدرومادرشون گم میشه...
حقیقتا دلم به حالش سوخت ...@first
مهم اینه که ما برای آینده ای بهتر بجنگیم
من میگم به خاطر اینه که ما دهه ۸۰ و اواخر ۷۰ جایی بودیم که دنیا دگرگون شد یعنی علم یک دفعه خیلی پیشرفت کرد یعنی اگر قبل از سال ۶۰ یک دکتر علی شریعتی بود با افکار و فلسفه های جالب حالا نوجوون ها شاید خیلیاشون استدلالهای خیییلی جالب تری بزنن
ما الان باید جوری باشیم که بعدها بتونیم حرف بچه هارو بفهمیم -
HADAF MAN یه دوستی دارم درسش خیلی خوبه امسال هم کنکور داره ، عاشق دبیری زیسته ولی پدرومادرش انقد رو مخش رفتن ک باید دکترشیو ازین حرفا. میگفت تو خونه همش بهم میگن آقای دکتر آقای دکتر ..... هربارم که بهشون میگم من یچیز دیگرو دوس دارم دعوام میکنن میگن یا باید دکتر شی یا اصن درس نخون... دیروز قشنگ بغضو تو صداش حس میکردی ....
@first
منم ریاضیو دوست داشتم
پزشکیم خوبه دوسش دارم
ولی میخوام هرموقع شد حتی ۴۰ سالگی برم کنکور ریاضی بدم -
@first میفهمم :")
یکی از دوستای من الان کنکوریه داره همزمان دوازده تجربی و کنکور هنر میخونه :")HADAF MAN
میترسم ازون طرف پدر مادر های آینده ،که ماباشیم (البته بعضیا الانم هستن :| ) آزادی خیلی زیادی به بچه هاشون بدن که خوب درنیاد اخرش : / -
بچا خدافظی تا
جمعه هفته دیگ @roghayeh-eftekhari بی وفاخدافظی پسر خاله Ali Fathi 0
-
Ali Fathi 0 اصن حالش به سردیشه :")
اصن ارامش :") -
@fargol-sh مواظب خودت باش دخترخاله
-
gomnam gharib ای بابا همه چی رو دخترا استفاده میکنن که
Ali Fathi 0
بله
تاحالا ندیده بودیم پسرا بگن وا
که دیدیم -