هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری تنکس :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اره ادم تو بعضی چیزا هیچ استعدادی نداره عیب نداره :/:face_with_tears_of_joy: -
تازگیا دیگه با آهنگا نمیخونم روی ریتمش سوت میزنم مامانم میگه اگه روی ریتم درسات سوت بزنی خیلی بهتره😂😂
@امیرمسعود-جعفری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
منم وقتی یه اهنگ پلی بشه اگه یه چند باری گوش داده باشم فرق نداره ب چه زبان زنده یا مرده جهان باشه درست یا غلط میخونم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه همین قد ک اهنگ حفظ میکردیم درس حفظ میکردیم الان ....... :") -
تازگیا دیگه با آهنگا نمیخونم روی ریتمش سوت میزنم مامانم میگه اگه روی ریتم درسات سوت بزنی خیلی بهتره😂😂
-
@امیرمسعود-جعفری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-zahraii عیب نداره ادم تو هر چیزی ک نباید استعداد داشته باشه تو بعضی چیزام جاده خاکیه :/:face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-zahraii عیب نداره ادم تو هر چیزی ک نباید استعداد داشته باشه تو بعضی چیزام جاده خاکیه :/:face_with_tears_of_joy:
-
-
HADAF MAN ممنون ک امید میدی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ali Fathi 0 قابل نداره اگه خواستی بگو به تو عم امید بدم :/:face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-zahraii اره نگران نباش :/ :face_with_tears_of_joy:
مثلا من خودم تو ارنباط اجتماعی اونور جاده خاکیم :/:face_with_tears_of_joy: -
@zahra-zahraii اره نگران نباش :/ :face_with_tears_of_joy:
مثلا من خودم تو ارنباط اجتماعی اونور جاده خاکیم :/:face_with_tears_of_joy: -
Ali Fathi 0 قابل نداره اگه خواستی بگو به تو عم امید بدم :/:face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN هعیی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: فداسرت:face_with_tears_of_joy: