هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Marzieh Abouei
نمیدونم همیشه پنجشنبه فعال بود
حالا یا میشه یا نیست کلن
ازمونی چیزی تو دست و بالت نداری بفرستی؟نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شده@f-seif-0 ماز هس میخوای؟
-
Marzieh Abouei
حالا یا میشه یا نیست کلن
ازمونی چیزی تو دست و بالت نداری بفرستی؟نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 هدفا روز قبل ازمون نبودن؟
-
@f-seif-0 ماز هس میخوای؟
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
ماز رو دارم فقط بگو مرحله چندش جمعبندیه
و اره حالا بفرس شاید نداشته باشمش
ولی تا حد امکان پارسال دان کردمشون -
@f-seif-0 هدفا روز قبل ازمون نبودن؟
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei نه اون مشابه بود
-
Marzieh Abouei
ماز رو دارم فقط بگو مرحله چندش جمعبندیه
و اره حالا بفرس شاید نداشته باشمش
ولی تا حد امکان پارسال دان کردمشوننوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 چیزه اول دی امساله
-
@f-seif-0 چیزه اول دی امساله
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
اها جدیده پس
اره اگه میشه بده ممنونم
من پارسال ماز بودم اوناروهم دارم فقط نمیفهمم کدومش جمعبندیه -
Marzieh Abouei
اها جدیده پس
اره اگه میشه بده ممنونم
من پارسال ماز بودم اوناروهم دارم فقط نمیفهمم کدومش جمعبندیهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 خیلی صفحه هاش زیلدن🥲
-
Marzieh Abouei
اها جدیده پس
اره اگه میشه بده ممنونم
من پارسال ماز بودم اوناروهم دارم فقط نمیفهمم کدومش جمعبندیهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 الان میفرسم
-
Marzieh Abouei
اها جدیده پس
اره اگه میشه بده ممنونم
من پارسال ماز بودم اوناروهم دارم فقط نمیفهمم کدومش جمعبندیهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 اقااا من چرا نمیتونم اینجا فابل و وویس بزارم
-
@f-seif-0 اقااا من چرا نمیتونم اینجا فابل و وویس بزارم
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
باید ضبط کنی بعد اینجا اپلود کنی -
بچه ها دعا کنید که من زودتر خوب بشم
حالم اصلا خوب نیست
مریض شدم -
@f-seif-0 الان میفرسم
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei مرسی عزیزم
-
Marzieh Abouei
اها جدیده پس
اره اگه میشه بده ممنونم
من پارسال ماز بودم اوناروهم دارم فقط نمیفهمم کدومش جمعبندیهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 برم امتحات بدم بیام تلاش به فرستادنش میکنم دیرورم خودموو کشتم نسد وویس بزارم
-
حالم اصلا خوب نیست
مریض شدمنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib حواست به خودت نیست دیگه
-
@f-seif-0 برم امتحات بدم بیام تلاش به فرستادنش میکنم دیرورم خودموو کشتم نسد وویس بزارم
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei نه نگا نمیخواد
همون پارسالی رو پیدا میکنم میزنمش
ممنونم -
gomnam gharib نه فقط دوست دارم همچین فکری نکنی مگر نه من ادمی نیستم که زود ناراحت بشم حداقل تو فضای مجازی ناراحت نمیشم
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
gomnam gharib نه فقط دوست دارم همچین فکری نکنی مگر نه من ادمی نیستم که زود ناراحت بشم حداقل تو فضای مجازی ناراحت نمیشم
ممنونم داداش
فکرنکنم چند روز بیام اینجا حالم خوب نیست(جسمی)
دیشب راجع بهش گفتم
مراقب خودت باش -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ممنونم داداش
فکرنکنم چند روز بیام اینجا حالم خوب نیست(جسمی)
دیشب راجع بهش گفتم
مراقب خودت باشنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهgomnam gharib باشه گلم مراقب خودت باش انشاالله خوب شی زودی بیای
-
حالم اصلا خوب نیست
مریض شدمنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهgomnam gharib
زود خوب شو برگرد
-
Marzieh Abouei
حالا یا میشه یا نیست کلن
ازمونی چیزی تو دست و بالت نداری بفرستی؟نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 آزمون غیر حضوری بزن
-
حالم اصلا خوب نیست
مریض شدمgomnam gharib سلام آبجی
انشالله زود خوب میشی