هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
توضیح بده یه ذرهgomnam gharib همون رمان هست فقط تصویر داره . فرقی نداره رمان مصور هم بهش میگن
-
اگرم امتحان فردامو بد بدم تقصیر هم میندازن بعد رو سر من خااالی میشن
-
اگرم امتحان فردامو بد بدم تقصیر هم میندازن بعد رو سر من خااالی میشن
gomnam gharib اوه شت
-
gomnam gharib اخه یک عالمه خط مینوشتی ک نویسنده داشت اوضاعشو توصیف میکرد انگار ک یک نقطه وسط یک دفتر خط خطی باشه . این حس بهم دست داد
مجتبی ازاد
همشو خودم نوشتم
احساس خودم بود -
رمان زیاد میخونم ولی نه تصویری
-
مجتبی ازاد
همشو خودم نوشتم
احساس خودم بودgomnam gharib صحیح . قشنگ نوشته بودی جدا از اوضاعت
-
gomnam gharib صحیح . قشنگ نوشته بودی جدا از اوضاعت
مجتبی ازاد
تعریف از خود نباشه
دست به قلمم خوبه
شعرم مینویسم -
رمان زیاد میخونم ولی نه تصویری
gomnam gharib تصویری به صورت پی دی اف میگم یکی بخون
-
ولی جایی چیزی نگفتم
میخوام برم مدرسه دفتر شعرمو قایم میکنم -
gomnam gharib تصویری به صورت پی دی اف میگم یکی بخون
مجتبی ازاد
پی دی اف میخونم ولی بدون تصویر -
یا خودمم رمان نوشتم
دوست دارم نویسندگی رو در اینده ادامه بدم -
مجتبی ازاد
تعریف از خود نباشه
دست به قلمم خوبه
شعرم مینویسمgomnam gharib شعرت مطمئن نیستم اوکی باشه ولی دست به قلمت خوبه روش کار کن یکم بهش چاشنی شخص ثالث اضافه کنه انگار نویسنده از بالا داره روایت میکنه نقطه اوج یا همون سفیدی بعد شب تاریک رو هم بیار تو کار مرحله مرحله ببر سطحت رو بالا . موفق میشی حتما
-
gomnam gharib شعرت مطمئن نیستم اوکی باشه ولی دست به قلمت خوبه روش کار کن یکم بهش چاشنی شخص ثالث اضافه کنه انگار نویسنده از بالا داره روایت میکنه نقطه اوج یا همون سفیدی بعد شب تاریک رو هم بیار تو کار مرحله مرحله ببر سطحت رو بالا . موفق میشی حتما
مجتبی ازاد
اره میدونم چی میگی
شعرم اعتماد به نفسشو ندارم جایی بدم فعلا
ممنون از راهنماییت داداش -
مجتبی ازاد
پی دی اف میخونم ولی بدون تصویرgomnam gharib این رمانی مصوری ک میگم ژاپنی هست و بهش میگن مانگا . اسم این مانگا اتک ان تایتان هست . یکم داستانش متفاوت هست ولی خب قشنگ توش نقطه های غم انگیز و اوج خوشحالی رو میبینی
-
gomnam gharib این رمانی مصوری ک میگم ژاپنی هست و بهش میگن مانگا . اسم این مانگا اتک ان تایتان هست . یکم داستانش متفاوت هست ولی خب قشنگ توش نقطه های غم انگیز و اوج خوشحالی رو میبینی
مجتبی ازاد
ممنون -
ما گلایه ای نداریم
دوست داریم بخندیم در اوج مشکلات و سختی ها
خوبه که خودت دریای محبتی
خوبه که خودت عاشقی قبل اینکه عاشقت بشیم
خوبه که میشناسی مارو بهتراز خودمون
خوبه که هستی
فقط...
من خودم گفته بودم حتی اگه سرطانم بگیرم حتی اگه تومورم بگیرم میجنگم برای اهدافم
بزار اصلاحش کنم هرچند دیر
من با کمک تو میجنگم ؛ نمیخوام توان و نیروم از غیرتو باشه چراکه میخوام نیرویی داشته باشم از جنس تو برای ابدیت نه تنها تا پایان این دنیا
بلکه تا ابد
گفتی ببخشیم تا ببخشی
ماهم میبخشیم
ولی توهم مثل همیشه عمل کن به قولت که مطمئنم میکنی
ممنونم که روز به روز بزرگترم کردی
و هرجا یه نشونه ای سر راهم گذاشتی ؛ ممنونم که ۳ سال پیش خودت راهو نشونم دادی من فقط خواهان حقیقت بودم ولی تو مثل همیشه سنگ تموم گذاشتی و منو شگفت زده کردی و خودت راهو باز کردیش اونم تنها با یک تصمیم
من فقط تصمیمشو گرفتم ولی تو خودت راهو بازش کردی
ازهمون موقع بود که شناختمت
شاید اگر ۳ سال پیش این اتفاق نمی افتاد من تا الان خودکشی کرده بودم -
مجتبی ازاد
اره میدونم چی میگی
شعرم اعتماد به نفسشو ندارم جایی بدم فعلا
ممنون از راهنماییت داداشgomnam gharib زندگیم رو با کتاب خودن جذاب میکنم . توی تلخی هام مانگا شونن ( نوجوانانه ) میخونم توی شادیم مانگاهایی ک اعتماد به نفس میدن و نشون میدم خوشحالی زیاد مشکل سازه . با کتاب زندگی میکنم
-
gomnam gharib زندگیم رو با کتاب خودن جذاب میکنم . توی تلخی هام مانگا شونن ( نوجوانانه ) میخونم توی شادیم مانگاهایی ک اعتماد به نفس میدن و نشون میدم خوشحالی زیاد مشکل سازه . با کتاب زندگی میکنم
مجتبی ازاد
خوبه پس مثل من کتاب زیاد میخونی
منم دوست دارم کتاب خوندن رو خیلی زیاد -
فقط هم رمان نمیخونم
بینوایان کاملش رو خوندم غمگین بود زیادی حدود ده هزار صفحه بود یه هفت ای تمومش کردم
کشتی سیرافم باحال بود
خودت را به فنا نده هم قشنگ بود
کتاب زیاد خوندم دوسش دارم -
اما من ورزش روهم دوست دارم
دویدن سرعت خیلی خوبه
فوتبال
والیبال ابشار زدن سرویس قشنگن خیلی زیاد