هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0
پسرا کلا عقلشون خیلی دیر کامل میشه
البته قصد توهین ندارما
ولی پسرا کلا بلوغ ذهنی شون خیلی دیر اتفاق می افته
واسه همین دختر و پسری که با همن درستش اینه که چند سال با هم اختلاف سن داشته باشن تا تفکرات و عقایدشون بتونه شبیه هم بشه):@felli خوب اره
-
@f-seif-0
پسرا کلا عقلشون خیلی دیر کامل میشه
البته قصد توهین ندارما
ولی پسرا کلا بلوغ ذهنی شون خیلی دیر اتفاق می افته
واسه همین دختر و پسری که با همن درستش اینه که چند سال با هم اختلاف سن داشته باشن تا تفکرات و عقایدشون بتونه شبیه هم بشه): -
باهات حرفی ندارم
-
@f-seif-0 چیزایی که خوندم برا امتحان فردا دینیه کلا انگار هیچی نمیدونم اعصابم خورده
@yasin-sheibak منم تا قبل امتحان هیچی بلد نیستم بعد که برگه امتحان میدم دستم خوب میشه
-
@f-seif-0 چیزایی که خوندم برا امتحان فردا دینیه کلا انگار هیچی نمیدونم اعصابم خورده
-
@f-seif-0 چه بد
️
-
@f-seif-0 این ایه هارو هرکاری میکنم یادم نمیمونه قاطی میشه!
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi هیچ کدام به حال باید فکر کنیم..
عههه سلام پیدای ناپیدا
جوابی ندارم
-
@f-seif-0 فردا صبح پاشم دوباره بخونم
-
amirmohammad shakeri منم نمیدونم
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri منم نمیدونم
sadge moment
در هر حال ممنون -
-
@f-seif-0 چشم
-
-
@kosar-mottaghi سلام
خودمم همین طورالبته هنوز نمیدونم این جمله خودمو را چه طور عملی کنم...
-
@yasin-sheibak خیلی بده تست های دینی همش رو میزدم اما تشریحی عین چی میموندم توش از اینایی هم بدم قبلا که میگفتم تستی تشریحی فرق نداره
-
@yasin-sheibak
سال چندمین شما؟
منم همین طور بودم بعد رفتم سر جلسه دیدم نه آیه داده نه معنیشو اصلا
فقط چند تا داده بود گفته بود نوع شرک و توحید رو مشخص کنید):@felli دهم ولی برا ما داده چون گفت یاد داشته باشین
تازه معنی ایه نیس دبیر میگه پیام ایه چیه اونو باید بنویسیم -
اقا یه سوال
تو این تاپیک "کنکوری عاشق" چیا داره گفته میشه که 180 تا کامنته؟
یه خلاصه ریز میگین؟ حوصله و وقتش نیست برم بخونم ولی ازون تاپیکاییه که اخلتاف نظر زیاده ادم حال میکنه میخونتش
amirmohammad shakeri
هیچ بابا یه پسر ۱۸ ساله کنکوری مصاحبه مجازی یه دختری که ۲ سال ازش بزرگتره و مذهبی هست و حافظ قرانه مثلا عاشقش شده الان پرسیده چیکارکنم و اینا -
آدما عاشق تصورات ذهنی آرمانی خودشان هستن
اینکه بتونن یک کسی را با این ویژگی ها پیدا کنند باعث میشه حس کنند اون را هم دوست دارن
مثلا فلان رشته و دانشگاه را دوست داره ، اون هم همونجا میخونه
خودش تو عقایدش شک پیدا شده و خیلی سوال و دغدغه داره ( از طرف خانواده اش معتقد بودن ارزشه) دیدن آدمی که این عقاید محکم رو داره و بهشون ایمان داره ، همون عقایدی که در نزد دیگران ارزشه پس اون فرد صاحب اون ارزشه ولی ایشون هنوز به نتیجه ی مشخصی نرسیدهدرکل به نظر من ایشان عاشق خود آرمانیش شده
خودی که به فلان رشته و دانشگاه رسیده و به عقاید مشخصی رسیده و براشون تلاش میکنه
به جای اینکه خود آرمانیش را در دیگران پیدا کنه باید هم در جهت درسی و هم در جهت پیدا کردن سوالات و اعتقادات صحیح قدم برداره ، قدم محکمآدما عاشق تصورات ذهنی آرمانی خودشان هستن
اینکه بتونن یک کسی را با این ویژگی ها پیدا کنند باعث میشه حس کنند اون را هم دوست دارن
خودش تو عقایدش شک پیدا شده و خیلی سوال و دغدغه داره ( از طرف خانواده اش معتقد بودن ارزشه) دیدن آدمی که این عقاید محکم رو داره و بهشون ایمان داره ، همون عقایدی که در نزد دیگران ارزشه پس اون فرد صاحب اون ارزشه ولی ایشون هنوز به نتیجه ی مشخصی نرسیدهدرکل به نظر من ایشان عاشق خود آرمانیش شده
به جای اینکه خود آرمانیش را در دیگران پیدا کنه باید هم در جهت درسی و هم در جهت پیدا کردن سوالات و اعتقادات صحیح قدم برداره ، قدم محکم -
آدما عاشق تصورات ذهنی آرمانی خودشان هستن
به جای اینکه خود آرمانیش را در دیگران پیدا کنه باید هم در جهت درسی و هم در جهت پیدا کردن سوالات و اعتقادات صحیح قدم برداره ، قدم محکمz Gheibi دقیقا