هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
استاد ثابتی عشقهه_):
ریاضیم خیلی ضعیف بود منم):
از تابستون تا بحال کلی پیشرفت کردم@felli حالا میرم میشینم گدار حسابان رو میبینم ببینم چی امده کرده برامون
-
gomnam gharib من تعداد اندکی اینجا میشناسم یکی همین فاطمه خانم یکی شما و یکی هم این دوستمون که هستن
@آرمان-میرانی
خب پس من همه رو تگ میکنم شماهم کمکم کن داداش تنهایی واسم سخته -
@felli
خواهرمن مگه عقلت ناسالم بود تا الانgomnam gharib
دست کمی ندارع
منظورم این بود که یعنی عادت های بدمو ترک کنم سالم زندگی کنم): -
@آرمان-میرانی
خب پس من همه رو تگ میکنم شماهم کمکم کن داداش تنهایی واسم سختهgomnam gharib داستان چیه ؟
-
@آرمان-میرانی داداش سال هفتم رفتم نمونه جلوم یکی بود به اندازه کلش دماغ داشت ولی اخر همون خوش اخلاق ترین و با مرام ترین ادم در اومد کاریزماتیک بود همه دورش جمع میشدن
مجتبی ازاد اره برا همین میگم دیگه باید خودمون رو اصلاح کنیم
-
@felli حالا میرم میشینم گدار حسابان رو میبینم ببینم چی امده کرده برامون
-
gomnam gharib
دست کمی ندارع
منظورم این بود که یعنی عادت های بدمو ترک کنم سالم زندگی کنم):@felli
ترک کن سالم زندگی کن
برو دنبال سوالات
حتما این کار رو بکن -
gomnam gharib
دست کمی ندارع
منظورم این بود که یعنی عادت های بدمو ترک کنم سالم زندگی کنم):@felli منم خبرکن ترک کنیم
-
@آرمان-میرانی
خب پس من همه رو تگ میکنم شماهم کمکم کن داداش تنهایی واسم سختهgomnam gharib میترسم ناراحت شن
-
gomnam gharib داستان چیه ؟
مجتبی ازاد
ببخشید کدوم پیامم برادر گرامی؟ -
Marzieh Abouei والا ابجی اونی ک نرفته باشگاه 6 تیکه نداره . 6 تیکه میخوای باید بری دم باشگاه ها .
مجتبی ازاد اون چیزیم ک تو میگی پلنگه پلنگام
-
gomnam gharib میترسم ناراحت شن
@آرمان-میرانی
پس من زیادی پر رو هستم نه؟ -
@felli منم خبرکن ترک کنیم
Marzieh Abouei عه بحث ترک کردنه ؟ منم هستم کدوم ترک کنم ؟ شیشه ؟ قلیون ؟ هروئین ؟ گل ؟ حشیش ؟ بنگ ؟ کدوم ؟
-
یه سوال ذهنم رو درگیر کرده چرا تنها کسی که باهاش آروم میشیم یکی هست اما علاقه داریم به جای وقت گزاشتن با اون بریم با بقیه حرف بزنیم
-
Marzieh Abouei عه بحث ترک کردنه ؟ منم هستم کدوم ترک کنم ؟ شیشه ؟ قلیون ؟ هروئین ؟ گل ؟ حشیش ؟ بنگ ؟ کدوم ؟
-
gomnam gharib تو کابینت
amir ahmadi رفتم از بابام پرسیدم فهمیدم کجاس مدرسم قبلا دوران راهنمایی اون سمتا بود
-
مجتبی ازاد اون چیزیم ک تو میگی پلنگه پلنگام
Marzieh Abouei یعنی انقدر 6 تیکه ماثره در نظر دختر ؟
-
مجتبی ازاد
بردار من شما چی دوست داری ترک کنی؟ -
مجتبی ازاد
ببخشید کدوم پیامم برادر گرامی؟gomnam gharib نه شما دختری من زشته خانم ها رو تگ کنم دیگه
-
مجتبی ازاد
بردار من شما چی دوست داری ترک کنی؟@felli من شما بگین کدومشو همونو ترک میکنم .