هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
چطور مگه؟نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib مخت درگیر شد؟!
-
gomnam gharib مخت درگیر شد؟!
@yasin-sheibak
درگیر چی داداش؟ -
مجتبی ازاد
سیکس پک نه
اینکه بدن رو فرم باشه مدنظر هست
من خودم به شخصه از اونایی که حجمی کار میکنن و کلی عضله دارن خوشم نمیادنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@felli ایشش دیدی فک میکننن چی هستن
-
@yasin-sheibak
ملاقه بغلمه
بعد رسمه که خواهرا برای داداششون استین بالا میزنن نه اینکه داداشا واسه خواهرشوننوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib بیا بزن منو بیا
راس میگی -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو حرف زدن شاید زیاد صوتی بدم ناراحت نشین دوستان بدونید اشتباه شده
-
gomnam gharib هرچی گیرم بیاد
مجتبی ازاد
سیگار؟
تریاک؟
قلیون؟
-
من تو حرف زدن شاید زیاد صوتی بدم ناراحت نشین دوستان بدونید اشتباه شده
@آرمان-میرانی
اشکالی نداره داداش -
Marzieh Abouei عه بحث ترک کردنه ؟ منم هستم کدوم ترک کنم ؟ شیشه ؟ قلیون ؟ هروئین ؟ گل ؟ حشیش ؟ بنگ ؟ کدوم ؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد همونی ک الان زدیو
خیلی قوی بوده باعث این اعترافات شده
-
@felli نام ببر از الان نمیرم سمتشون
مجتبی ازاد
نگو هرچی که گفتی راست بود -
@yasin-sheibak
درگیر چی داداش؟نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خوب تو فکر ببین یادت میاد یا نه
-
مجتبی ازاد
سیگار؟
تریاک؟
قلیون؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اینا چیه ؟ میخوای معتادم کنی برم ؟ ؟؟؟ من ته خلافم گیم ترسناک نصفه شبه ک ادرنالین خونمو میبره بالا
-
gomnam gharib بیا بزن منو بیا
راس میگی@yasin-sheibak
حریفت نمیشم -
@felli ایشش دیدی فک میکننن چی هستن
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
دقیقاااخرزور و بیریخت
-
@آرمان-میرانی
چون اون زیادی مهربونه زیادی هوامونو داره ما فکرمیکنیم نیست و با بقیه بیشتر وقت میگذرونیم
اما اینجوری هم نباشه که اصلا نخوایم با کسی حرف بزنیم و درد و دل کنیمانوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Lucky Bandit انجام شدهgomnam gharib خیلی یه موقع دلم میگیره دیگه دوست ندارم با یکی حرف بزنم اما نمیدونم چرا این میل هست که بایکی هم صحبت بشیم
-
@آرمان-میرانی
اشکالی نداره داداشنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@yasin-sheibak
حریفت نمیشمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib نه بچه ضعیفیم میتونی راحت بزنی
فقط 76 کیلو وزن دارم با 170 سانت قد حالا ببین با ملاقه میتونی یا نه -
Marzieh Abouei
دقیقاااخرزور و بیریخت
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@felli خز وووو خیللل اه اههه بعد خدای اعتماد بنفسم هستناااا واقعا ددرک نمیکنم چرا زیبایی اندامه اسمش
-
gomnam gharib خیلی یه موقع دلم میگیره دیگه دوست ندارم با یکی حرف بزنم اما نمیدونم چرا این میل هست که بایکی هم صحبت بشیم
@آرمان-میرانی
این ذات انسانه
نمیشه با کسی اصلا درد و دل نکنی با هیچ ادمی درد و دل نکنی
دلت میگیره حرف بزن نزار تو دلت بمونه البته خوبی اینجا اینه که همو نمیشناسیم -
gomnam gharib نه بچه ضعیفیم میتونی راحت بزنی
فقط 76 کیلو وزن دارم با 170 سانت قد حالا ببین با ملاقه میتونی یا نه@yasin-sheibak
یا ابوالفضل
دیگ باید بیارم -
@yasin-sheibak
یا ابوالفضل
دیگ باید بیارمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib
خدایی دلت میاد منه مظلوم رو بزنی؟