هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
هیچکس از اینده خبر نخواهد داشت
هیچکسgomnam gharib از اینده دور به طور دقیق ن ولی خدا این امکان رو داده با تحلیل امروز فردا رو پیشبینی کنیم .
-
مجتبی ازاد نه پاورش رو سه چهار بار عوض کردم پاور نقش لنت ماشین رو داره مصرفیه
@yasin-sheibak خوب بندازی از لنت رد میشه میشه بدنه
-
@zahra-zahraii فامیلیشون چیه؟
amir ahmadi اول تو بگو بعد میگم
-
@yasin-sheibak فقط از حرف بد من گوش کن پاورش رو ببر یک چک بکنن من پاور رو بردم بعد 10 سال فقط داشت با 30 درصد از توانش کار میکرد :| یکی نو انداختم شده قرقی
مجتبی ازاد ولی چه پاور قوی داشتی
بعدشم من قطع وصل زیاد میشد مثلا وسط کار یهو میخورد پام به محافظ همه چی قطع میشد -
gomnam gharib من شغل بابات رو دوس
@yasin-sheibak
سخته شغلش
با اینکه زیر ۴۰ ساله ولی خیلی شکسته شد
فشار عصبیش بالاست متاسفانه
واسه همینه بیشتر دعوا میگیرن
بعد خالی میکنن روما -
@yasin-sheibak
سخته شغلش
با اینکه زیر ۴۰ ساله ولی خیلی شکسته شد
فشار عصبیش بالاست متاسفانه
واسه همینه بیشتر دعوا میگیرن
بعد خالی میکنن روماgomnam gharib فشار عصبی چرا؟؟؟ مگه امنیتی هستش؟!
-
مجتبی ازاد اوهوم
-
مجتبی ازاد ولی چه پاور قوی داشتی
بعدشم من قطع وصل زیاد میشد مثلا وسط کار یهو میخورد پام به محافظ همه چی قطع میشد@yasin-sheibak من بچه بودم دکمه پشت پاور رو خاموش روشن میکردم بخندم سیستم یک هو میپرید خخخ زدم قشنگ ری*م توش خخ
-
-
مجتبی ازاد اما این اواخر خیلی ریستارت میکنه کارت گرافیک داغ میکنه فن کارت رو نمیزنه نمیدونم چرا
-
@yasin-sheibak من بچه بودم دکمه پشت پاور رو خاموش روشن میکردم بخندم سیستم یک هو میپرید خخخ زدم قشنگ ری*م توش خخ
-
مجتبی ازاد اما این اواخر خیلی ریستارت میکنه کارت گرافیک داغ میکنه فن کارت رو نمیزنه نمیدونم چرا
@yasin-sheibak از پاوره
-
gomnam gharib از اینده دور به طور دقیق ن ولی خدا این امکان رو داده با تحلیل امروز فردا رو پیشبینی کنیم .
مجتبی ازاد
خودت میگی پیش بینی دیگه؟
پیش بینی همیشه درست نیست نمیشه بهش اعتماد کرد من پیش بینی و حدس و گمان رو دوست ندارم خیلی
چیزی میخوام که قاطع باشه -
Mehdi داوش تاپیک موسیقی کده گذاشتن برای همینکارا
-
@yasin-sheibak از پاوره
مجتبی ازاد بقیه جاها کار میکنه بعد که با دست فن کارت رو بچرخونی شروع میکنه به کار کردن
-
مجتبی ازاد خب دوس داره اینجا اهنگ بذاره؟؟؟
-
gomnam gharib فشار عصبی چرا؟؟؟ مگه امنیتی هستش؟!
@yasin-sheibak
نمیتونم توضیح بدم
فقط یک کلمه تو سپاهه
همین
بقیش از خارج حیطه هست -
مجتبی ازاد
خودت میگی پیش بینی دیگه؟
پیش بینی همیشه درست نیست نمیشه بهش اعتماد کرد من پیش بینی و حدس و گمان رو دوست ندارم خیلی
چیزی میخوام که قاطع باشهgomnam gharib اممم ببین این پیشبینی ازروی داده هست علم امار و احتمال مثل شرط بندی نیست . بچه های رشته بریاضی بهتر میفهممن . از پدرت در مورد سیگنال خوانی اینا در مورد ارزهای دیجیتال بگو قشنگ بهت میگه در اینده فلان ارز قراره بره تو اوج
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به جام بذارش اونجا خستم فعلا