هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینم سیه دخت هاجرو...
Mehdiamir ahmadi
دایی توهم ا اینا خوشت میادنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 من با این اهنگ بزرگ شدم کجای کاری؟
لَ تِلیتو لی تَ لیتو
️
-
@آرمان-میرانی ببین خیلی دیگه از نظر من چند دهه هست
. این کبریت بلاخره میوفته تو انبار مهمات . بلاخره دنیا میره تو جنگ هسته ایی غیره اینه ؟ خب بره هم یک درصد زنده میمونن . طبق 3 مقاله معتبر ک نیوروک تایمز هم چاپشون کرد سال 2019 این یک درصد جهان چنان قدر صلح دوستی رو درک میکنن ک تا چند صد سال اینده حتی خون از دماغ کسی نمیریزه
مجتبی ازاد
هیچکس از اینده خبر نخواهد داشت
هیچکس -
@yasin-sheibak باباش متخصص ای تیه برادر :|
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد عه چطو نمیدونستم من
-
Mehrsa 14
نه متاسفانه فقط ادرس بلدم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
اشکال نداره مهم نیست -
@yasin-sheibak
آرهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib من شغل بابات رو دوس
-
مجتبی ازاد فکر کنم
من الان 9 سالی میشه داخلی کیس رو دست نزدم فابریک همه چی روش بودهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak فقط از حرف بد من گوش کن پاورش رو ببر یک چک بکنن من پاور رو بردم بعد 10 سال فقط داشت با 30 درصد از توانش کار میکرد :| یکی نو انداختم شده قرقی
-
amir ahmadi
الان ک اوجا نیس اونجا بدنیا اومد با عموم ک ازدواج کردن رفتن یجا دیگ ولی مامانش اینا هنوز اینجان
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii فامیلیشون چیه؟
-
واسه همینه میگم نیست کلا دیگه
-
@yasin-sheibak فقط از حرف بد من گوش کن پاورش رو ببر یک چک بکنن من پاور رو بردم بعد 10 سال فقط داشت با 30 درصد از توانش کار میکرد :| یکی نو انداختم شده قرقی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه پاورش رو سه چهار بار عوض کردم پاور نقش لنت ماشین رو داره مصرفیه
-
مجتبی ازاد
هیچکس از اینده خبر نخواهد داشت
هیچکسنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib از اینده دور به طور دقیق ن ولی خدا این امکان رو داده با تحلیل امروز فردا رو پیشبینی کنیم .
-
مجتبی ازاد نه پاورش رو سه چهار بار عوض کردم پاور نقش لنت ماشین رو داره مصرفیه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خوب بندازی از لنت رد میشه میشه بدنه
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zahra-zahraii فامیلیشون چیه؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اول تو بگو بعد میگم
-
@yasin-sheibak فقط از حرف بد من گوش کن پاورش رو ببر یک چک بکنن من پاور رو بردم بعد 10 سال فقط داشت با 30 درصد از توانش کار میکرد :| یکی نو انداختم شده قرقی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ولی چه پاور قوی داشتی
بعدشم من قطع وصل زیاد میشد مثلا وسط کار یهو میخورد پام به محافظ همه چی قطع میشد -
gomnam gharib من شغل بابات رو دوس
@yasin-sheibak
سخته شغلش
با اینکه زیر ۴۰ ساله ولی خیلی شکسته شد
فشار عصبیش بالاست متاسفانه
واسه همینه بیشتر دعوا میگیرن
بعد خالی میکنن روما -
@yasin-sheibak
سخته شغلش
با اینکه زیر ۴۰ ساله ولی خیلی شکسته شد
فشار عصبیش بالاست متاسفانه
واسه همینه بیشتر دعوا میگیرن
بعد خالی میکنن رومانوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib فشار عصبی چرا؟؟؟ مگه امنیتی هستش؟!
-
@yasin-sheibak خوب بندازی از لنت رد میشه میشه بدنه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اوهوم
-
مجتبی ازاد ولی چه پاور قوی داشتی
بعدشم من قطع وصل زیاد میشد مثلا وسط کار یهو میخورد پام به محافظ همه چی قطع میشدنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شده@yasin-sheibak من بچه بودم دکمه پشت پاور رو خاموش روشن میکردم بخندم سیستم یک هو میپرید خخخ زدم قشنگ ری*م توش خخ
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
-
@yasin-sheibak خوب بندازی از لنت رد میشه میشه بدنه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اما این اواخر خیلی ریستارت میکنه کارت گرافیک داغ میکنه فن کارت رو نمیزنه نمیدونم چرا