هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد چشم
-
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib غذا چیا یاد داری ؟
-
مجتبی ازاد من تا پدر پدر پدربزرگ پدرم رو اسم هاشون رو میدونم
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
هربار که اشپزی کردم کل اشپزخونه رو گند زدم
۴ بار پلو درست کردم یا خیس شد یا کال
۷ بار سیب زمینی سرخ کردم
یه بار زرد چوبش زیاد شد یه بار روغن زیاد ریختم یه بار روغن کم ریختم سوخت یه بار شور شد...
بچه ساکتی هستی؟ -
@yasin-sheibak ها بدون حتما یک سر بزن به فک فامیل ها زابل ببین شجره نامه ننوشتن بگیر ازشون
-
0yasin.sh0replied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib اشپزی نکن خواهر من نکن
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
میرزا قاسمی
بورانی
پنیر بیج
خرما بیج
... -
مجتبی ازاد میگم در مورد بازی ها متاورس تابحال مطالعه داشتی؟
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
بخوامم حوصلم نمیگیره
یا از خیاطی کردن چقدر بدم میاد
مادرم میگفت برو کلاس خیاطی گند زدم کلا
ولی کلا از کارهای هنری فقط نقاشیو دوست دارم فقط نقاشی -
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib شما در اینده قطعا تا 50 سالگی کسی سمتت دور نمیزنه . دخترای قبلا تو 13 سالگی شوهر میکردن 20 مدل غذا بلد بودن . حالا چی
-
@yasin-sheibak اره ولی کم همین اوخر بود قبل اینکه کنکور جدی بخونم
-
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib برنجی ها کجاست پس ؟
-
مجتبی ازاد قیمت هاشو میدونی؟!
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
مهم نیست اصلا -
@yasin-sheibak ن والا میگم بعدش زدم تو کنکور
-
مجتبی ازاد سندباکس و دیسنترالند
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
چی برنجی؟ -
این انصفافه؟ تو چک بزنی من هیجی نگم؟
-
مجتبی ازاد سندباکس و دیسنترالند مربوط به زمین های مجازی هست
کم ترین قیمت زمین دیسنترالند 6800 مانا بود که میشه 500 میلیون ما -
مجتبی ازادreplied to gomnam gharib on ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib غذا های برنجی :| گوشت برنج چلو مرغ چلو کباب .
183825/1000113