هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib روحیه جنگنده دارید جفتتون مشکل از جایه دیگس
@yasin-sheibak
این حرفتو نشنیده میگیرم
یعنی مشکل از جای دیگس؟
پدر مادرم اروم نبودن که ما اروم باشیم از بچگی
مادرم از درخت بالا میرفت
ولی دخترا همشون اروم نیستن فکرمیکنید شما -
gomnam gharib من از 4 سالع میبینم نزدیک 73 تا سریالشو دیدم سینمایی هم 30 تا فکر کنم کتاب یا همون کمیک یا مانگا هم نزدیک 20 تا خوندم
مجتبی ازاد افرین داداش من حوصله شو ندارم
-
gomnam gharib من از 4 سالع میبینم نزدیک 73 تا سریالشو دیدم سینمایی هم 30 تا فکر کنم کتاب یا همون کمیک یا مانگا هم نزدیک 20 تا خوندم
مجتبی ازاد
کتاب نمیخونم ولی سینماییشو دوست دارم
سریالم چندتا دیدم -
@yasin-sheibak
این حرفتو نشنیده میگیرم
یعنی مشکل از جای دیگس؟
پدر مادرم اروم نبودن که ما اروم باشیم از بچگی
مادرم از درخت بالا میرفت
ولی دخترا همشون اروم نیستن فکرمیکنید شماgomnam gharib ابجی چرا ناراحت میشی گلم چیزی نگفتم
منظورم رو بد برداشت کردی -
مجتبی ازاد خوب ببین مثلا یک توییت اون اینطوری باعث پامپ ارز شد!! اما اتریوم و بیت کوین که جزو برترین ارز ها هستن سخته بازار رو بازی دادن
ولی بازم یک سری نهنگ نوسانات بازار رو زیاد میکنن@yasin-sheibak نم دونم قبلا سرور کرک میکردم یک بار زدم بعد سرورا رو زدم رو دوج یک بار رفتم تو ولت دیدم 200 دلار پیل دارم دادم بچه ها نشوندن به حسابم خخ
-
gomnam gharib ابجی چرا ناراحت میشی گلم چیزی نگفتم
منظورم رو بد برداشت کردی@yasin-sheibak
نه ناراحت نشدم -
@yasin-sheibak نم دونم قبلا سرور کرک میکردم یک بار زدم بعد سرورا رو زدم رو دوج یک بار رفتم تو ولت دیدم 200 دلار پیل دارم دادم بچه ها نشوندن به حسابم خخ
مجتبی ازاد ترید بوده پوزیشن خرید زدی حتما رفته بالا سود کردی
-
@yasin-sheibak
نه ناراحت نشدمgomnam gharib باهرحال عذرمیخوام اگه بهت بر خورد
-
مجتبی ازاد خوب ببین مثلا یک توییت اون اینطوری باعث پامپ ارز شد!! اما اتریوم و بیت کوین که جزو برترین ارز ها هستن سخته بازار رو بازی دادن
ولی بازم یک سری نهنگ نوسانات بازار رو زیاد میکنن@yasin-sheibak نهنگ ها ک اره مخصوصا این شرکت های استخراج ارز ک خیلی کشیدن بالا . با هر خرید فروش بیت رو میبرن بالا پایین
-
مجتبی ازاد ترید بوده پوزیشن خرید زدی حتما رفته بالا سود کردی
@yasin-sheibak هووم
-
maryam111 عصبی
سلام خوبی؟
️
amir ahmadi داغونم با من بحث نکن
سلام
تو چطوری؟ -
@yasin-sheibak
نه ناراحت نشدمgomnam gharib باو منظوری نداریم ما پسرا بخداوندی خا
-
@yasin-sheibak نهنگ ها ک اره مخصوصا این شرکت های استخراج ارز ک خیلی کشیدن بالا . با هر خرید فروش بیت رو میبرن بالا پایین
مجتبی ازاد استخراج ارز هر چهار ساله ارزش کمتر میشه
الان هرچهار سال تعرفه استخراج بیت کوین داره نصف میشه! -
gomnam gharib باهرحال عذرمیخوام اگه بهت بر خورد
@yasin-sheibak
نه داداش این چه حرفیه -
@yasin-sheibak نهنگ ها ک اره مخصوصا این شرکت های استخراج ارز ک خیلی کشیدن بالا . با هر خرید فروش بیت رو میبرن بالا پایین
مجتبی ازاد اوهوم الان بازار کلا تو نوسان هست بیت کوین بین خط حمایت 46000 و خط مقاومت 50000 هست
-
مجتبی ازاد استخراج ارز هر چهار ساله ارزش کمتر میشه
الان هرچهار سال تعرفه استخراج بیت کوین داره نصف میشه!@yasin-sheibak اره . الان یک ارز استخراجی با دولوپری و بستر نوین نیازه بیاد رو کار . دانشگاه میزنم استارتشو
ب عنوان توکن تو گیمی ک میزنم میفروشمش خخ میارش بالا
-
برای تو...
برای چشم هایت...
برای من...
برای درد هایم...
برای ما...
برای اینهمه تنهایی...
ای کاش که خدا کاری کند♡
zahra movahedizadeh
@roghayeh-eftekhari
fatemeh8181
@m.tg
HADAF MAN
@zahra-zahraii
@Felli
Sharllot
@دختر-بهار
خانومِ_دوست_داشتنی
ramses kabir@f-seif-0 چقد دارک:))))
چقد میخوره به مود الآنم :))) -
@yasin-sheibak
نه داداش این چه حرفیهgomnam gharib فدات دیه تو خواهر برادری از این چیزا نداریم هرچی هم بگی ما رو چشم مون میزاریم
-
مجتبی ازاد اوهوم الان بازار کلا تو نوسان هست بیت کوین بین خط حمایت 46000 و خط مقاومت 50000 هست
@yasin-sheibak بیت فکرم اینه میره تو کانال 60 تا 65 وایمیسته تا چند سال . چون استخراجش بلاخره میوفته از چرخه .
-
@yasin-sheibak اره . الان یک ارز استخراجی با دولوپری و بستر نوین نیازه بیاد رو کار . دانشگاه میزنم استارتشو
ب عنوان توکن تو گیمی ک میزنم میفروشمش خخ میارش بالا
مجتبی ازاد توکن بتونی ثبت کنی خوبه ولی برنامه ریزی دقیق میخواد