هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تا الان چیزی نشده مسدوم ندادین؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib دادن ک دادیم سه بار دماغشو شکسته شست راستش شکسته . منم جناق سینم ضربه دیده
-
یکی از فامیلای دورمون داشتن دوتا برادره با تفنگ بازی میکردن تفنگ توش تیر بود شلیک شد ؛ برادرش مرد
gomnam gharib
حال خودم به شخصه گرفته شد
برادره هم افسردگی گرفت -
یکی از فامیلای دورمون داشتن دوتا برادره با تفنگ بازی میکردن تفنگ توش تیر بود شلیک شد ؛ برادرش مرد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خب کرد بمولا . حیف فامیلا نظامین گیر میدن وگرنه وینجستر میاوردم براش خخ
-
gomnam gharib
حال خودم به شخصه گرفته شد
برادره هم افسردگی گرفتنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib باو برادر داریم تا برادر
-
gomnam gharib یک زمانی از سیستم پول در میاوردم یک حساب پیپال زدم شمشیر سامورایی سفارش دادم از امازون بیاره خخ وسط راه مصادره شد خخخ
مجتبی ازاد
اروم نیستین هیچ وقت
وقتی یک بهتون حرف میزنه خونسرد که باشین بیشتر طرف عصبی میشه تا داد و بیداد
اگه من همچین برادرایی داشتم به خدا زنده نمیزاشتمشون -
gomnam gharib باو برادر داریم تا برادر
مجتبی ازاد
یکی هم اینجا هست اسمش علی فتحیه
برادرش یزرگتره ازش اونم همینجوری تعریف میکرد
همتونم میگین برادر داریم تا برادر
سنتونم درک کنید -
مجتبی ازاد
یکی هم اینجا هست اسمش علی فتحیه
برادرش یزرگتره ازش اونم همینجوری تعریف میکرد
همتونم میگین برادر داریم تا برادر
سنتونم درک کنیدنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib منم دارم ولی کلا باهم
-
gomnam gharib دادن ک دادیم سه بار دماغشو شکسته شست راستش شکسته . منم جناق سینم ضربه دیده
مجتبی ازاد
اوناهم همبنجوری بودن خوب نبودن باهم
برادره به شوخی اسلحه رو گرفت سمتش و... -
gomnam gharib دادن ک دادیم سه بار دماغشو شکسته شست راستش شکسته . منم جناق سینم ضربه دیده
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد مربوط به خلق و خوی تو هست
-
gomnam gharib منم دارم ولی کلا باهم
Marzieh Abouei
ببخشید عزیزم
کدوم پیامم -
یه چندوقت دیگه فکرنکنم خیلی بتونم بیام اینجا دارم تخلیه میکنم خودمو
-
Marzieh Abouei
ببخشید عزیزم
کدوم پیاممنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib داداش واستنه ای خلی بده ک نمیشه بفهمی کدوم پیم
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
gomnam gharib داداش واستنه ای خلی بده ک نمیشه بفهمی کدوم پیم
Marzieh Abouei
واستنه ای؟
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib چی؟!
-
gomnam gharib چی؟!
@yasin-sheibak
تازه اولشه دیگه جلوتر برم فکرنکنم بتونم از درد بیام اینجا -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei عه سلام
-
Marzieh Abouei
واستنه ای؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اقااااا گیر نده
تبلت دسمه سختمه
-
@yasin-sheibak
تازه اولشه دیگه جلوتر برم فکرنکنم بتونم از درد بیام اینجانوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib وای به حالت نیای!!
-
Marzieh Abouei عه سلام
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد بایو بگم ااا خدافز