امتحان فارسی . نوبت اول
-
ابجی ها و داداش ها عزیز تر از جانم فردا امتحان فارسی دارم لطف کنید جزوه ایی چیزی نوشتین ازش بهم بدین . قربون همتون برم من
سال دوازده هستم .
-
-
این پست پاک شده!
-
ابجی ها و داداش ها عزیز تر از جانم فردا امتحان فارسی دارم لطف کنید جزوه ایی چیزی نوشتین ازش بهم بدین . قربون همتون برم من
سال دوازده هستم .
مجتبی ازاد جزوه خوانی و اینطور چیزا رو ول کن چن تا نمونه سوال حل کن +گدار رو هم ببین 20 رو صد در صد می گیری
-
مجتبی ازاد جزوه خوانی و اینطور چیزا رو ول کن چن تا نمونه سوال حل کن +گدار رو هم ببین 20 رو صد در صد می گیری
sina bigdeli راه ابریشمش رو ندارم
-
سال دوازده هستم .
-
sina bigdeli راه ابریشمش رو ندارم
مجتبی ازاد امتحانت انلایه؟
-
مجتبی ازاد امتحانت انلایه؟
-
Farsi3-Exam-Shahryar-Ghobadi-[konkur.in].pdf 2983980549383.pdf
من از اینا استفاده میکنم..
اول باید کامل روی خود کتاب مسلط باشی چون معمولا امتحانای مدرسه خارج از کتاب نیست.. اون کنکوره که خارج از کتاب میدن بیت ها رو.
همینارو کار کنی کافیه...
چون خودمم همینا رو خوندم ترم رو ۲۰ شدم... -
اینا هم هست بیشتر بدرد کنکور میخوره.
خودم اینا رو چون وقت ندارم بشینم بنویسم پیرینت رنگی گرفتم میخونم. -
سال دوازده هستم .
مجتبی ازاد سلام
ممنون سلامت باشین
راستش منم واسه ادبیات هیچی ننوشتم
️ولی برای امتحان خوبه از روی متن درسا بخونیم با قلمروهای بعدش رو که من ننوشتم هیچی ولی توی اینترنت هست همه جواباش فکر میکنم.بعدم یه چندتا نمونه سوال امتحانی نوبت اولم حل کنیم اوکیه دیگه همه چی.راستیییی معنی کلمه های آخر کتاابم هستتت.
-
Farsi3-Exam-Shahryar-Ghobadi-[konkur.in].pdf 2983980549383.pdf
من از اینا استفاده میکنم..
اول باید کامل روی خود کتاب مسلط باشی چون معمولا امتحانای مدرسه خارج از کتاب نیست.. اون کنکوره که خارج از کتاب میدن بیت ها رو.
همینارو کار کنی کافیه...
چون خودمم همینا رو خوندم ترم رو ۲۰ شدم...zahra movahedizadeh اخ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دمت گرم . ممنونتم
-
مجتبی ازاد سلام
ممنون سلامت باشین
راستش منم واسه ادبیات هیچی ننوشتم
️ولی برای امتحان خوبه از روی متن درسا بخونیم با قلمروهای بعدش رو که من ننوشتم هیچی ولی توی اینترنت هست همه جواباش فکر میکنم.بعدم یه چندتا نمونه سوال امتحانی نوبت اولم حل کنیم اوکیه دیگه همه چی.راستیییی معنی کلمه های آخر کتاابم هستتت.
Asal M 2 یک هزار سپاس
-
Asal M 2 یک هزار سپاس
-
zahra movahedizadeh اخ خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دمت گرم . ممنونتم
مجتبی ازاد
خواهش