هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@f-seif-0 پس چی میگن انقدر سخته سخته مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 پس چی میگن انقدر سخته سخته سخت نیست 
 ترکیب میکنن
 باید زیاد تست کار کنی
- 
مجتبی ازاد 
 زیست دهم و یازدهم 
 فصل 1-4-7-8 دوازدهم
 البته 2 دوازدهمم خیلی سخت نیست@f-seif-0 این رشتمو تموم ک کردم بعد عید تایم میزارم روش همین تک درس میخونم . دیدی پزشکی تهران قبول شدم . 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 5 و 6 هم خوبه من کللللللللن چرخه هارو قاطی میکنم  
 البته پارسال بد خوندم این مباحث رو واسه من یکم سخت بودن
 خیلی نزدیک به همن میدونی وگرنه سخت نیستن
- 
این پست پاک شده! amirmohammad shakeri ن حداقل برموط به گوشی و کامپیوتر میبود بدون خوندن 21 میگرفتیم    
- 
@f-seif-0 پس چی میگن انقدر سخته سخته مجتبی ازاد 
 چطور میخوای کنکور تجربی هم بدی؟
 اجازه نداری همچین کاری کنی
 یا ریاضی یا تجربی
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 5 و 6 هم خوبه من کللللللللن چرخه هارو قاطی میکنم  
 البته پارسال بد خوندم این مباحث رو واسه من یکم سخت بودن
 خیلی نزدیک به همن میدونی وگرنه سخت نیستن
- 
@f-seif-0 این رشتمو تموم ک کردم بعد عید تایم میزارم روش همین تک درس میخونم . دیدی پزشکی تهران قبول شدم . مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 این رشتمو تموم ک کردم بعد عید تایم میزارم روش همین تک درس میخونم . دیدی پزشکی تهران قبول شدم . موفق باشی  
- 
مجتبی ازاد 
 چطور میخوای کنکور تجربی هم بدی؟
 اجازه نداری همچین کاری کنی
 یا ریاضی یا تجربیgomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان 
- 
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 این رشتمو تموم ک کردم بعد عید تایم میزارم روش همین تک درس میخونم . دیدی پزشکی تهران قبول شدم . موفق باشی  @f-seif-0 از اخر هم نمیرم میرم کامپیوتر      
- 
gomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: gomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان خیر این قانون عوض شده 
 یا ریاضی یا تجربی یا انسانی
 از رشته های نظری جاست وان
- 
gomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان این پست پاک شده!
- 
@f-seif-0 از اخر هم نمیرم میرم کامپیوتر      مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 از اخر هم نمیرم میرم کامپیوتر      بازم موفق باشی    
- 
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: gomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان خیر این قانون عوض شده 
 یا ریاضی یا تجربی یا انسانی
 از رشته های نظری جاست وان@f-seif-0 
 اره دقیقا
 منم تعجب کردم
 از نظری فقط یه دونه
- 
gomnam gharib منی ک ریاضی هستم میتونم هردو رو بدم با کنکور هنر و زبان مجتبی ازاد 
 هنر و زبانم فکرنکنم باهم بشه
 شما از دوشاخه هنری و نظری فقط میتونی یک دونه رو انتخاب کنی
- 
مجتبی ازاد 
 هنر و زبانم فکرنکنم باهم بشه
 شما از دوشاخه هنری و نظری فقط میتونی یک دونه رو انتخاب کنیgomnam gharib چرا هنر و زبان میشه 
- 
مهندسی کامپیوتر خیییلی دوست داشتم بخصوص هوش مصنوعی 
 ولی با مخالفت خانواده روبه رو شدم اونم مخالفت شدید
- 
@f-seif-0 این رشتمو تموم ک کردم بعد عید تایم میزارم روش همین تک درس میخونم . دیدی پزشکی تهران قبول شدم . مجتبی ازاد ما 4 ساله خودمون کشتیم قبول نشدیم اونوقت 3 ماهه میخوای قبول شی    
- 
gomnam gharib چرا هنر و زبان میشه @f-seif-0 
 که اینطور
 ولی ای کاااااش میشد دوتا نظری باهم رفت
- 
@f-seif-0 
 که اینطور
 ولی ای کاااااش میشد دوتا نظری باهم رفتgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 
 که اینطور
 ولی ای کاااااش میشد دوتا نظری باهم رفتاره خیلی خوب میشد 
- 
مجتبی ازاد ما 4 ساله خودمون کشتیم قبول نشدیم اونوقت 3 ماهه میخوای قبول شی    @zahra-zahraii 
 ۴سااااال؟؟؟؟
 وااااای خدای من چه بددد

|
 |

شعردانه
شعردانه