سوال از شما پاسخ از ما
-
ممنونممممممممممممم از همگی
شیمی من اول از سال 96شروع کردم بعد بچه ها گفتن 95کامله خواستم ببینم جریان چیه از کدوم شروع کنم@afshani
سلام از جهت محتوا فرقی باهم ندارن فقط سال 95-94 استاد سرکلاس هستن ولی سال 96 تو استودیو داره ظبط میشه.ازجهت اینکه وقتتتون کمتر گرفته شه 96 بهتره.اما گاهی وقتا بچه ها سرکلاس یه سوالایی استاد میکنن که شاید سوال شماهم باشه.سال 95-94 کامله ولی 96 باید منتظرباشیم که استاد تکمیلش کنن. -
@afshani
سلام از جهت محتوا فرقی باهم ندارن فقط سال 95-94 استاد سرکلاس هستن ولی سال 96 تو استودیو داره ظبط میشه.ازجهت اینکه وقتتتون کمتر گرفته شه 96 بهتره.اما گاهی وقتا بچه ها سرکلاس یه سوالایی استاد میکنن که شاید سوال شماهم باشه.سال 95-94 کامله ولی 96 باید منتظرباشیم که استاد تکمیلش کنن. -
سلام خسته نباشید
من رشته ام تجربیه امسال کنکور میدم ؛ سوالم اینه که میخوام غیر حضوری تو خونه بخونم به نظرتون کار درستیه؟ خب با توجه به اینکه تو هفته 4 روز میریم مدرسه... وقتمون خیلی هدر میره علاوه براون الان پشت کنکوریا هم نشستن قشنگ تو خونه از ما اینهمه جلو میوفتن در عین حال خونه موندنم باعث میشه ادم یخورده سست بشع یا نتونه به برنامه برسه واس همین میخوام واس 3 درس شیمی فیزیک ریاضی بیرون کلاس کنکور برم زیستو زمینو زبان ادبیاتم تو خونه خودم میخونم آزمون گاج ام میرم باعث میشه از برنامه کنکور عقب نمونم -
آقا سلام
من میخوام ببینم آقای محمدعلی امینی راد ( استاد باحال ) برنامه ای برای تدریس زیست چهارم ندارن؟
چون واقعا زیست 2 رو که ایشون درس میدن خوب متوجه میشم -
ببخشید من این سوال رو یجا دیگه پرسیدم زیاد با فریم آشنا نیستم . چون مشکلم جدیه اینجا هم نوشتمش. اگه اشتباه کردم پیشاپیش عذر میخوام.
میشه منو برای ادبیات راهنمایی کنید . همه فیلم های رو چک کردم کامل ادبیات رو نمیتونم رو یه استاد پیدا کنم.
من مدتی است از ادبیات دور افتادم(چند سال) نیاز به آموزش دارم .
قلمچی هم ثبت نام کردم . اما این فیلم ها سردرگمم کردن . دارم دونه دونه همرو دانلود میکنم . ولی برای آزمون تابحال کمکم نکردن . با خوندن خودم در حد 10 درصد میزنم . کمکم کنید لطفا
فیلمی که همه مباحث رو شامل بشه معرفی کنید . یا حداقل به تفکیک بگید کدوم استاد کدوم مطلب . اگه بتونید استادی که با کانن پیش میره بگید عالی میشه . ممنون -
ببخشید من این سوال رو یجا دیگه پرسیدم زیاد با فریم آشنا نیستم . چون مشکلم جدیه اینجا هم نوشتمش. اگه اشتباه کردم پیشاپیش عذر میخوام.
میشه منو برای ادبیات راهنمایی کنید . همه فیلم های رو چک کردم کامل ادبیات رو نمیتونم رو یه استاد پیدا کنم.
من مدتی است از ادبیات دور افتادم(چند سال) نیاز به آموزش دارم .
قلمچی هم ثبت نام کردم . اما این فیلم ها سردرگمم کردن . دارم دونه دونه همرو دانلود میکنم . ولی برای آزمون تابحال کمکم نکردن . با خوندن خودم در حد 10 درصد میزنم . کمکم کنید لطفا
فیلمی که همه مباحث رو شامل بشه معرفی کنید . یا حداقل به تفکیک بگید کدوم استاد کدوم مطلب . اگه بتونید استادی که با کانن پیش میره بگید عالی میشه . ممنونnybbas زبان فارسی آقای راوش عالی توضیح میدن
-
عمومی ها داره عصبیم میکنه . من رشته ام هنره . تو تخصصی ها اصلا ضعف ندارم . عمومی هام در بهترین حالت ۱۰ درصد میزنم . چندین سال دور بودم . هرکار میکنم عمومی نمیشه . برای دانگاه تهران اگه عمومی هام در حد ۵۰ درصد برسه با تخصصی هام جبران میکنم . اما نمیشه . کسی راهکاری داره . آزمون آزمایشی ها هم میبینم که عمومی هام پیشرفت نکرده با اینکه گاهی پیش میاد یکروز ده ساعت عربی میخونم بازم خنگم توش
-
عمومی ها داره عصبیم میکنه . من رشته ام هنره . تو تخصصی ها اصلا ضعف ندارم . عمومی هام در بهترین حالت ۱۰ درصد میزنم . چندین سال دور بودم . هرکار میکنم عمومی نمیشه . برای دانگاه تهران اگه عمومی هام در حد ۵۰ درصد برسه با تخصصی هام جبران میکنم . اما نمیشه . کسی راهکاری داره . آزمون آزمایشی ها هم میبینم که عمومی هام پیشرفت نکرده با اینکه گاهی پیش میاد یکروز ده ساعت عربی میخونم بازم خنگم توش
nybbas ببین لازم نیس همش ب فکر بالا بردن تراز باشی نیاز نیس همش سعی کنی به برنامه برسی.مثلا عربیو با استاد ناصح زاده بخون,یعنی اول رو عربی یک تمرکز کن,بعد ترجمه,بعد عربی دوم و سوم.برنامه قلم چی خیلیی مشکل داره همش باید پراکنده بخونی.ولی خودت از پایه شروع کن و نگرانه آزمونات نباش
-
-
nybbas ببین لازم نیس همش ب فکر بالا بردن تراز باشی نیاز نیس همش سعی کنی به برنامه برسی.مثلا عربیو با استاد ناصح زاده بخون,یعنی اول رو عربی یک تمرکز کن,بعد ترجمه,بعد عربی دوم و سوم.برنامه قلم چی خیلیی مشکل داره همش باید پراکنده بخونی.ولی خودت از پایه شروع کن و نگرانه آزمونات نباش
آزمایشگاه در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
چرا به فکر تراز نباشم ؟!!!! برنامه قلمچی عالیه . من در تخصصی ها همیشه جز نفرات برترم و تراز بالا دارم . مشکلم با برنامه نیست . من عمومی هارو بد فراموش کردم . الان شاید دینی رو بتونم برسونم رو بقیه مشکل دارم . من سال قبل رتبه ۶۰۰ هنر شدم فقط تهران زدن قبول نشدم . امسال برای زیره صد میرم
-
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلی -
آزمایشگاه در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
چرا به فکر تراز نباشم ؟!!!! برنامه قلمچی عالیه . من در تخصصی ها همیشه جز نفرات برترم و تراز بالا دارم . مشکلم با برنامه نیست . من عمومی هارو بد فراموش کردم . الان شاید دینی رو بتونم برسونم رو بقیه مشکل دارم . من سال قبل رتبه ۶۰۰ هنر شدم فقط تهران زدن قبول نشدم . امسال برای زیره صد میرم
-
سلام
من به مشاوره نیاز دارم میشه کمکم کنید -
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلیسلام میخوام بدونم واسه دبیری زیست دانشگاه فرهگیان حداکثروحداقل رتیه چنده؟
-
سلام میخوام بدونم واسه دبیری زیست دانشگاه فرهگیان حداکثروحداقل رتیه چنده؟
zahra fattah امسال از شهر ما 3000 برداشتن(منطقه سه)
تنها نفری هم ک از کل استانمون قبول شد همون ی نفر بود -
سلام خسته نباشید خدمت تیم زحمت کش آلا سوالی داشتم خدمتتون که خیلی نگرانم کرده چون من از اول تیر ماه دارم درس های تجربی رو میخونم
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکر -
سلام خسته نباشید خدمت تیم زحمت کش آلا سوالی داشتم خدمتتون که خیلی نگرانم کرده چون من از اول تیر ماه دارم درس های تجربی رو میخونم
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکرmahdiahmadi در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکر@@Dr-Saraaa @Behnam-Rahmani
22 -
behnam_esmaeeli سلام استاد عزیز .بنده شدیدا مشکل برنامه ریزی دارم و کمی هم عصبی هستم و اگه ۱۰ دقیقه از برنامه تعیین شده عقب بیفتم دیگه نمیتونم تا اخر روز درس بخونم چکار کنم