سوال از شما پاسخ از ما
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقتی یه رشته ای رو ذخیره قبول میشی ینی چی؟
ثبت نام میکنن ادم یا کلا باید بیخیالش شی
؟؟؟؟
میخوام بدونم اگه مهر نشه بهمن ثبت نام میکنن ؟
یا کلا معلوم نیس
لطفااااااااااااااااااا بگین -
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلینوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام
ببخشید شیمی صفر تا صد
قسمت ساختار لوییس دوم توی کدوم قسمته؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با استرس چیکار کنم؟
دستام میلرزه پاهام سست میشه و... -
آزمایشگاه در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
nybbas ببین لازم نیس همش ب فکر بالا بردن تراز باشی نیاز نیس همش سعی کنی به برنامه برسی.مثلا عربیو با استاد ناصح زاده بخون,یعنی اول رو عربی یک تمرکز کن,بعد ترجمه,بعد عربی دوم و سوم.برنامه قلم چی خیلیی مشکل داره همش باید پراکنده بخونی.ولی خودت از پایه شروع کن و نگرانه آزمونات نباش
چرا به فکر تراز نباشم ؟!!!! برنامه قلمچی عالیه . من در تخصصی ها همیشه جز نفرات برترم و تراز بالا دارم . مشکلم با برنامه نیست . من عمومی هارو بد فراموش کردم . الان شاید دینی رو بتونم برسونم رو بقیه مشکل دارم . من سال قبل رتبه ۶۰۰ هنر شدم فقط تهران زدن قبول نشدم . امسال برای زیره صد میرم
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnybbas من منظورم اینه برنامه قلم چی برا کسایی که فاصله گرفتن بدرد نمیخوره چون باید از پایه شروع کنن ولی قلم چی دومو پیشو با هم جلو میبره.شما هم که میگید با تخصصیا مشکلی ندارید که دیگه هیچ.عمومیا هم که حفظین فقط مرور باید زیاد باشه
-
سلام
من به مشاوره نیاز دارم میشه کمکم کنید -
عرض سلام داریم خدمتتون
از این لحظه تمام سوالات مشاوره ای که شما عزیزان بپرسید رو تیم مشاوره ای ما جواب میدن حداکثر زمان پاسخگویی 24 ساعت خواهد بود.
خبرای خیلی خوبی در راههسر به زیر و سربلند باشید
مشاور اسماعیلینوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام میخوام بدونم واسه دبیری زیست دانشگاه فرهگیان حداکثروحداقل رتیه چنده؟
-
سلام میخوام بدونم واسه دبیری زیست دانشگاه فرهگیان حداکثروحداقل رتیه چنده؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra fattah امسال از شهر ما 3000 برداشتن(منطقه سه)
تنها نفری هم ک از کل استانمون قبول شد همون ی نفر بود -
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید خدمت تیم زحمت کش آلا سوالی داشتم خدمتتون که خیلی نگرانم کرده چون من از اول تیر ماه دارم درس های تجربی رو میخونم
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکر -
سلام خسته نباشید خدمت تیم زحمت کش آلا سوالی داشتم خدمتتون که خیلی نگرانم کرده چون من از اول تیر ماه دارم درس های تجربی رو میخونم
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکرنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdiahmadi در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکر@@Dr-Saraaa @Behnam-Rahmani
22 -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
behnam_esmaeeli سلام استاد عزیز .بنده شدیدا مشکل برنامه ریزی دارم و کمی هم عصبی هستم و اگه ۱۰ دقیقه از برنامه تعیین شده عقب بیفتم دیگه نمیتونم تا اخر روز درس بخونم چکار کنم
-
behnam_esmaeeli سلام استاد عزیز .بنده شدیدا مشکل برنامه ریزی دارم و کمی هم عصبی هستم و اگه ۱۰ دقیقه از برنامه تعیین شده عقب بیفتم دیگه نمیتونم تا اخر روز درس بخونم چکار کنم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط reza213 انجام شده
@dr-lila فعلا فک کنم 2ماهی نیستن
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila ن احتمالا
-
نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
mahdiahmadi در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
آیا با داشتن مدرک دیپلم از هنرستان فنی حرفه ای در رشته کامپیوتر و مدرک کاردانی در رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه علمی کاربردی امکانش هست که در کنکور تجربی 97 شرکت کنم؟ ممنون میشم که به سوالم پاسخ بدین با تشکر@@Dr-Saraaa @Behnam-Rahmani
22نوشتهشده در ۲ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila اره میتونی مدرک کاردانیتو به عنوان پیش دانشگاهی برمیدارن
-
نوشتهشده در ۳ آذر ۱۳۹۶، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@afshani در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
@dr-lila اره میتونی مدرک کاردانیتو به عنوان پیش دانشگاهی برمیدارن
با منید؟؟ مدرک کاردانی کجا بجای پیش دانشگاهی برمیدارن منظورت چی
-
@afshani در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
@dr-lila اره میتونی مدرک کاردانیتو به عنوان پیش دانشگاهی برمیدارن
با منید؟؟ مدرک کاردانی کجا بجای پیش دانشگاهی برمیدارن منظورت چی
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila اره،نگاه رشته های فنی چون پیش دانشگاهی ندارن سازمان ستجش مدرک کاردانی هرکی رفته باشه دانشگاه بر میداره جای پیش دانشگاهی اگه هم دوست داشتی میتونی یکسال برا پیش دانشگاهی بخونی بعد امتحان بدی