هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری سلامتی  
- 
@سجاد-ذوالفقاری سلامتی  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری سلامتی  اوضاع درسی خوبه ؟ غیر درسی چی؟ 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری سلامتی  اوضاع درسی خوبه ؟ غیر درسی چی؟ @سجاد-ذوالفقاری خوبه 
 اونم مرسی 
 خودت چه خبر؟اوضاع رواله
- 
@سجاد-ذوالفقاری خوبه 
 اونم مرسی 
 خودت چه خبر؟اوضاع روالهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری خوبه 
 اونم مرسی 
 خودت چه خبر؟اوضاع روالهاها هیچی درسا نوسان داره چون کار هم دارم عقب افتادگی بدو بدو غیر درسی هم که مرسی تا بعد کنکور  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیر داری مسواک میزنی؟    
 یا رخت پهن میکنی ؟   امیر یدونه ر داره امیر یدونه ر دارهاشتباه تایپی شد 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیشه ی کار کرد نوتیف نیاد واسم؟ مال کدوم قسمت ؟ تودلی؟ 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیشه ی کار کرد نوتیف نیاد واسم؟ مال کدوم قسمت ؟ تودلی؟ 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری خوبه 
 اونم مرسی 
 خودت چه خبر؟اوضاع روالهاها هیچی درسا نوسان داره چون کار هم دارم عقب افتادگی بدو بدو غیر درسی هم که مرسی تا بعد کنکور  @سجاد-ذوالفقاری       ️ ️   ️نایس ️نایس 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: امیر داری مسواک میزنی؟    
 یا رخت پهن میکنی ؟   امیر یدونه ر داره امیر یدونه ر دارهاشتباه تایپی شد @سجاد-ذوالفقاری     
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کلا همه جا خوب توی هر تاپیک میتونید نوتفیکش رو ببندید اون قسمت زنگوله ولی اگه میخواید وقتی گروهی رو منشن میکنم نوتفیک نیاد از اون گروه خارج بشید 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کلا همه جا خوب توی هر تاپیک میتونید نوتفیکش رو ببندید اون قسمت زنگوله ولی اگه میخواید وقتی گروهی رو منشن میکنم نوتفیک نیاد از اون گروه خارج بشید 
- 
@سجاد-ذوالفقاری       ️ ️   ️نایس ️نایس amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری       ️ ️   ️نایس ️نایس البته بعد کنکور هم معلوم نیست 
 چون خاطره ها خرخره آدمو ول نمیکنه متسفانه
- 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری       ️ ️   ️نایس ️نایس البته بعد کنکور هم معلوم نیست 
 چون خاطره ها خرخره آدمو ول نمیکنه متسفانه@سجاد-ذوالفقاری اوهوم 
 میدونم
 فراموش کردن که سخته...

|
 |

شعردانه
شعردانه