هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib
دیدتش
آره. چطور؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh قشنگه ببینش
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Hhh Hh این تازه قدیمی این جدیده سال 2020 اومد یک دانش اموز بود عاشق دبیرش میشه . دانش اموزه طراح کفش بود . اون گاده گرافیکش
این تازه قدیمی این جدیده سال 2020 اومد یک دانش اموز بود عاشق دبیرش میشه . دانش اموزه طراح کفش بود . اون گاده گرافیکش
آها. اونا رو ندیده
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh اصل بدین
بعد خواهرتون چن سالشه؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
هرچی شعر گفتم همه ازخودم بودن
جز دوتاشنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
جز دوتاشچون حدس میزدم اینجوری باشه اصلا نخوندمشون
-
gomnam gharib اوهوم اون بنده خدا هم مگه همش نگا میکنه تایم خالی داره نگا میکنه!
@yasin-sheibak
اقا باشه شما اینجوری پشت هم سینه سپر کردین منو تنها گیراوردین؟ -
@yasin-sheibak
بد نیست
ولی اخبار بیش اندازه ادم رو از زندگی خودش دور میکنهنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib از زندگی دور نمیکنه ابجی واقعیت هارو نشون میده
-
مجتبی ازاد مجتبی بده بنظرت؟؟ از جهان دورت خبر داشته باشی؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ن انصافا دانشگاه بری دست برتری داری توی سال اول میتونی پول در بیاری .
-
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
جز دوتاشچون حدس میزدم اینجوری باشه اصلا نخوندمشون
@سجاد-ذوالفقاری
چطور بودن خدایی؟ -
Hhh Hh اممم ببین منی ک از 4 ساله میبینم انصافا بگم ن دینم برگشتم ن از قرانم ن از نمازم ن از اعتقاداتم . تنها چیزی ک تغییر کرده اینه این صحنه ها شده فان یعن میخندم . ب قولی بچه 10 ساله نیستیم ک خبر از خیلی چیزا نداشته باشیم مث ندیده ها تو عمق صحنه بریم . ته ته ش یک خنده میزنیم سرش .
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
که اینطور....
ولی هرکسی اینطور نیست -
@yasin-sheibak
اقا باشه شما اینجوری پشت هم سینه سپر کردین منو تنها گیراوردین؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib شما دخترا مگه پشت همو ندارین؟؟
من پشت پسرا رو دارم گلم -
@yasin-sheibak ن انصافا دانشگاه بری دست برتری داری توی سال اول میتونی پول در بیاری .
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خوب تو که گیم رو راه میندازی و تمام
-
Hhh Hh اصل بدین
بعد خواهرتون چن سالشه؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یاسین جان برادر . شاید دوست نداشته باشه .
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hhh Hh اصل بدین
بعد خواهرتون چن سالشه؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
نمیتونم بگم -
@yasin-sheibak یاسین جان برادر . شاید دوست نداشته باشه .
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد چشم اقا مجتبی!
-
gomnam gharib از زندگی دور نمیکنه ابجی واقعیت هارو نشون میده
@yasin-sheibak
هر خبری واقعیت نیست
هر واقعیتی خوب نیست
هر عشقی چاره ساز نیست
هر چاره ایم راه نیست -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh حله!
-
gomnam gharib شما دخترا مگه پشت همو ندارین؟؟
من پشت پسرا رو دارم گلم@yasin-sheibak
شعار نمیدم
ولی پشت حقیقتم همیشه -
@yasin-sheibak
هر خبری واقعیت نیست
هر واقعیتی خوب نیست
هر عشقی چاره ساز نیست
هر چاره ایم راه نیستنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خبرا واقعیتن اما نمیخوام قبولشون کنیم
واقعیت بد باعث قوی تر شدن ادم میشه -
مجتبی ازاد چشم اقا مجتبی!
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ممنون بخاطر درکت .
-
@سجاد-ذوالفقاری
چطور بودن خدایی؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شدهgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
چطور بودن خدایی؟نمیدونم میشه گفت معنی و مفهومشون خوبه
ولی بازم از لحاظ عروض و وزن و قافیه نمیتونم نظر بدم علمشو ندارم