هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
سلام 
- 
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 اره رو قافیه ها باید کارکنم
 خودم فکرمیکنم اگر دایره لغاتم رو بالاتر ببرم بهتر دستم میادعروض بلدی؟ @سجاد-ذوالفقاری 
 تقریبا
 معلمم گفت که بری بالاتر بهتر دستت میاد کم تجربه ای
- 
سلام @fargol-sh 
 سلاااام فاطمه جانم خوبی؟
- 
Hhh Hh اممم ببین منی ک از 4 ساله میبینم انصافا بگم ن دینم برگشتم ن از قرانم ن از نمازم ن از اعتقاداتم . تنها چیزی ک تغییر کرده اینه این صحنه ها شده فان یعن میخندم . ب قولی بچه 10 ساله نیستیم ک خبر از خیلی چیزا نداشته باشیم مث ندیده ها تو عمق صحنه بریم . ته ته ش یک خنده میزنیم سرش . مجتبی ازاد  از این یا؟ از این یا؟ یا از اینا یا از اینا یا از اینا یا از اینا 
- 
سلام @fargol-sh پیامتو چک کردی؟؟؟؟ 
- 
مجتبی ازاد  از این یا؟ از این یا؟ یا از اینا یا از اینا یا از اینا یا از اینا 
- 
مجتبی ازاد اها  
- 
برای افزایش تمرکز راه حلی دارین؟ آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: برای افزایش تمرکز راه حلی دارین؟ با یه ماژیک سیاه یه نقطه ریز بزن رو دیواری که روبه روش شبا میخوابید 
 یه تایم مشخص هرروز چند دیقه زل بزن بهش  
- 
سلام 
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 تقریبا
 معلمم گفت که بری بالاتر بهتر دستت میاد کم تجربه ایgomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 تقریبا
 معلمم گفت که بری بالاتر بهتر دستت میاد کم تجربه ایاها یعنی خوندی چیزی دربارس؟ 
- 
مجتبی ازاد اها  yasin sheibak اوایل اون اخری بودن ولی بعدا خنده دار شد برام 
- 
اخبار ساختگی رو دوست دارم 
 بخصوص وقتی یه ملت رو سرکار میزاری    
- 
z Gheibi سلام خانم غیبی 
 یه Pdf برا من ارسال کردید
 اون معتبره دیگه?! 
- 
yasin sheibak اوایل اون اخری بودن ولی بعدا خنده دار شد برام مجتبی ازاد ها بابا چشات زیاد دیده عادت کردی 
- 
gomnam gharib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 تقریبا
 معلمم گفت که بری بالاتر بهتر دستت میاد کم تجربه ایاها یعنی خوندی چیزی دربارس؟ @سجاد-ذوالفقاری 
 اره
 متاسفانه خیلی وقت نمیکنم سرش وقت بزارم
 به صورت جدی فعلا نمیخوام شروعش کنم
- 
مجتبی ازاد ها بابا چشات زیاد دیده عادت کردی yasin sheibak نم دونم ولی خوشحال میشم رابطه دو نفر اوکی میشه به هم میرسن 
- 
Hhh Hh اینم نظریه ولی حالا همون فردش هم یک امتحانی بکنه به خنده بگیره بعدا میبینه عادی شد و حس خاصی بهش دست نمیده جز خندیدن مجتبی ازاد 
 دوست ندارم اینجور چیزا عادی بشه(برای من اینطوره)
- 
z Gheibi سلام خانم غیبی 
 یه Pdf برا من ارسال کردید
 اون معتبره دیگه?! 
- 
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: برای افزایش تمرکز راه حلی دارین؟ با یه ماژیک سیاه یه نقطه ریز بزن رو دیواری که روبه روش شبا میخوابید 
 یه تایم مشخص هرروز چند دیقه زل بزن بهش  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: برای افزایش تمرکز راه حلی دارین؟ با یه ماژیک سیاه یه نقطه ریز بزن رو دیواری که روبه روش شبا میخوابید 
 یه تایم مشخص هرروز چند دیقه زل بزن بهش       
- 
حالا واسه خودش خوب بود حرصش گرفته میگه اشتباهه اشتباهه 
 بمون تا جشن اشتباهم دعوتت کنم

|
 |

شعردانه
شعردانه