هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط مجتبی ازاد انجام شدههمین الان اقا ارشیا ( پشتیبان الا ) زنگ زدن بهم .
جاتون خالی .
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه خوبه منم بش شمارمو بدم :ا
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 خوب ک خیلی خوبه چیز های خوبی به ادم میده
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 بده من شمارتو بدم بهش
-
@f-seif-0 خوب ک خیلی خوبه چیز های خوبی به ادم میده
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد پس برم پیویش :ا
-
مجتبی ازاد پس برم پیویش :ا
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 پیویش داری مگه ؟
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا تو بدی؟
خودم چتم بازه -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری تا قبل از اینکه من بیام ۴۸ ساعت شبانه روز اینجا بودا
بی تربیت️
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا تو بدی؟
خودم چتم بازهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 بیشی ؟؟؟؟ نامردیه چرااا ؟؟؟ ولی برو اخر با دست و دلبازیش میترسم الا ورشکست کنه . مرد خوبیه
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا تو بدی؟
خودم چتم بازهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 بیا یک پیام خصوصی بهم بده یک چیز برات بفرستم ببین
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
سلام
آقا عرشیا به چه کسایی زنگ میزنن؟ -
@f-seif-0 بیا یک پیام خصوصی بهم بده یک چیز برات بفرستم ببین
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد مگه چتت بازه؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چگونه شوهر را بداریم ://
با طناب قطور
که احتمال پاره شدن طناب دور گردن کم بشه:)) -
با طناب قطور
که احتمال پاره شدن طناب دور گردن کم بشه:))نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri بدبخ
-
با طناب قطور
که احتمال پاره شدن طناب دور گردن کم بشه:))نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri
-
با طناب قطور
که احتمال پاره شدن طناب دور گردن کم بشه:))نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri
bruh moment
اینارو تو کتاب مدیریت شما دخترا گفتن؟؟؟
-
@ftm-montazeri
bruh moment
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri
bruh moment
اگه میگفتن که من خودم معلم اون کتاب میشدم
-
مجتبی ازاد
سلام
آقا عرشیا به چه کسایی زنگ میزنن؟نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh خودشون ک قبلا بهم گفتن رندوم میبینن کیا فعالیت مثبتی و زیادی دارن توی انجمن زنگ میزنن . منم الان توی تشییع شهید گمنام بودم دیدم دارن زنگ میزنن . ولی خب زنگ بزنن خیلی خوبه
-
مجتبی ازاد مگه چتت بازه؟؟؟
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 باز نیست ولی قبلا یک ادمین بهم پیام خصوصی داده بود اگر چت تو بازه میتونی بهم پیام بدی . سریع باش بدو یک اسکرین شات میخوام بدم بهت
-
Hhh Hh خودشون ک قبلا بهم گفتن رندوم میبینن کیا فعالیت مثبتی و زیادی دارن توی انجمن زنگ میزنن . منم الان توی تشییع شهید گمنام بودم دیدم دارن زنگ میزنن . ولی خب زنگ بزنن خیلی خوبه
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
که اینطور...
ممنون