آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
Hossein Rashnoo حسین برو درست رو بخون
سینا داده چشم استاد
-
Hossein Rashnoo حسین برو درست رو بخون
-
سینا داده راستی الان پشت کنکوری؟ پارسال دوازدهم بودی؟
-
mohammad m 1 من حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . اصلا به هیچ وج . من اصلا حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . ولی به راحتی قبول شدم .
Hossein Rashnoo اهان بله ببخشید من فقط حدس زدم. عذرخواهی میکنم ازتون . امیدوارم موفق باشین ولی یک توصیه به شما اینکه درگیر منابع نشین خود من باور کن به حای دنبال این استاد و اون استاد گشتن اگه مینشستم همون کتاب تست میخوندم موفقتر بودم از این . و به نظرم تین جو اینکه اکه اون کلاس نرم نمیشه و میمونم رو از بین ببرید مطالب همونه فقط بشینید بخونین . من یادمه استادم بهم میگف قبلانا که نسل ما این کلاسارو نرفت و اینا نبود مگه درس نخوندن مگه دانشمندو و نخبه نشدن!؟ می بینید همه اینا جو سازیه مافیای کنکوره . مواظب باشید گولشونو نخورین . موفق و شاد باشید
-
Hossein Rashnoo اهان بله ببخشید من فقط حدس زدم. عذرخواهی میکنم ازتون . امیدوارم موفق باشین ولی یک توصیه به شما اینکه درگیر منابع نشین خود من باور کن به حای دنبال این استاد و اون استاد گشتن اگه مینشستم همون کتاب تست میخوندم موفقتر بودم از این . و به نظرم تین جو اینکه اکه اون کلاس نرم نمیشه و میمونم رو از بین ببرید مطالب همونه فقط بشینید بخونین . من یادمه استادم بهم میگف قبلانا که نسل ما این کلاسارو نرفت و اینا نبود مگه درس نخوندن مگه دانشمندو و نخبه نشدن!؟ می بینید همه اینا جو سازیه مافیای کنکوره . مواظب باشید گولشونو نخورین . موفق و شاد باشید
mohammad m 1 ممنون از شما . همچنین امیدوارم شما هم موفق و سالم باشید
️
-
به گرد پای آریان هیچ کس نمیرسه
شاهکاریه واسه خودش -
mohammad m 1 ممنون از شما . همچنین امیدوارم شما هم موفق و سالم باشید
️
Hossein Rashnoo ممنونم
من رفتم دیگه پام انجمن نمیذارم خاهشا جایی برین که بهتون امید بدن نه این که یه عده بیان همش ناامیدی و بهتون تزریق کنن وا واه احساس میکنم جو اینجا خیلی تنش زا هس و یه جور رقابت ناسالم وجور داره چون بیشتر بچه ها پوز پول و نمیدونم کلاسای بدون کاربرد رو میدن .
-
سلام
به نظر من شما باید با موسسه ای درس بخونی که با اون موسسه حالت خوب باشه ، مثلاً ما آلایی ها معمولاً از درس خوندن با آلا لذت میبریم
چون به اساتید و مجموعه آلا اعتماد داریم ، اساتید هم با تمام توان کار میکنن و بیشتر به فکر دانش آموز هستن تا جیب خودشونو من طبق تجربه میگم که ماز هم این ویژگی ها رو داره و واقعاً قابل اعتماده و خیلی کارش درسته
من درباره کلاساش فقط در مورد زیست میتونم نظر بدم که ثبت نام کردم
کلاس زیستش بی نظیره !!! تمام !!!
چه آموزش ، چه کلاس های حل تست پیشرفته ، نکته و تست و خیلی دوره دیگه که داره
زیستش عالیه
البته شیمیش هم فکر میگنم خیلی خوبهبه طور خلاصه ، من آلا و ماز رو بیشتر از همه قبول دارن و باهاشون خیلی حال میکنم
و واقعاً قابل اعتماد هستن و برای دانش آموز کار میکننهمین
-
شاهکاریه واسه خودش -
شاهکاریه واسه خودشDr Aryan 0 آره مخصوصا تو دروغگویی و کلاهبرداری و همچنین تقلب و دزدی فرمولهای یه دانشجوی بدبخت . واقعا متاسفم برای این چنین دبیرانی که ...
-
اوف
یه تخفیف ۶۰ درصد همین الان از آلا برام اومد
یعنی راه ابریشم ۵ میلیونی میشه ۲ میلیون
-
Hossein Rashnoo ممنونم
من رفتم دیگه پام انجمن نمیذارم خاهشا جایی برین که بهتون امید بدن نه این که یه عده بیان همش ناامیدی و بهتون تزریق کنن وا واه احساس میکنم جو اینجا خیلی تنش زا هس و یه جور رقابت ناسالم وجور داره چون بیشتر بچه ها پوز پول و نمیدونم کلاسای بدون کاربرد رو میدن .
-
آلا سلطان همه آموزشگاه ها هست تمام . بقیه رو بزارید کنار . این تاپیک تموم
-
سینا داده راستی الان پشت کنکوری؟ پارسال دوازدهم بودی؟
Hossein Rashnoo اره
-
mohammad m 1 این حرفت خیلی خوب بود.
حسین اگه از همین الان شروع کنی راحت میتونی قبول بشی حتی دانشگاه های خوب و رتبه های خوب.
الان من دارم درس سه سال رو توی ۹ ماه میخونم. البته تا کنکور میشه سه ماه.
توی یازدهم و دوازدهم هم اصلا نخوندمو
تو سه سال وقت داری عین ادم درستو بخون.
مرسی
البته من از حرف شما الهام گرفتم و به دوستمون حسین کمک کردم -
Hossein Rashnoo ممنونم
mohammad m 1 کاملا صحیح
-
سارا M 0 من خودم از شاگردای ایشون هستم و سه سال مداوم از تدریسشون استفاده کردم به جز امسال . همین دوستم ارغوان که با کاربری اون اومدم هم امسال داره با اریان پیش میره ولی بهش میگم که به ضررته ارغوان جان حرفم گوش بده
mohammad m 1
خب نظرتون متفاوته!
مثل خیلیای دیگه که برخلاف شما کاملا راضین و دلیل نمیشه به زور بخوان نظر خودشون رو غالب کنند.
منم نظر خودم رو گفتم.
موفق باشید. -
Dr Aryan 0 آره مخصوصا تو دروغگویی و کلاهبرداری و همچنین تقلب و دزدی فرمولهای یه دانشجوی بدبخت . واقعا متاسفم برای این چنین دبیرانی که ...
mohammad m 1
باشه تو خوبی -
تموم کنید دیگه اههه
الان میرم دی وی دی های حرف اخرو میشکنم -
Dr Aryan 0 آره مخصوصا تو دروغگویی و کلاهبرداری و همچنین تقلب و دزدی فرمولهای یه دانشجوی بدبخت . واقعا متاسفم برای این چنین دبیرانی که ...
mohammad m 1 در آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟ گفته است:
هم غیبت میکنی هم ناروی بی جا میزنی