آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
Hossein Rashnoo ممنونم
من رفتم دیگه پام انجمن نمیذارم خاهشا جایی برین که بهتون امید بدن نه این که یه عده بیان همش ناامیدی و بهتون تزریق کنن وا واه احساس میکنم جو اینجا خیلی تنش زا هس و یه جور رقابت ناسالم وجور داره چون بیشتر بچه ها پوز پول و نمیدونم کلاسای بدون کاربرد رو میدن .
-
آلا سلطان همه آموزشگاه ها هست تمام . بقیه رو بزارید کنار . این تاپیک تموم
-
سینا داده راستی الان پشت کنکوری؟ پارسال دوازدهم بودی؟
Hossein Rashnoo اره
-
Hossein Rashnoo اهان بله ببخشید من فقط حدس زدم. عذرخواهی میکنم ازتون . امیدوارم موفق باشین ولی یک توصیه به شما اینکه درگیر منابع نشین خود من باور کن به حای دنبال این استاد و اون استاد گشتن اگه مینشستم همون کتاب تست میخوندم موفقتر بودم از این . و به نظرم تین جو اینکه اکه اون کلاس نرم نمیشه و میمونم رو از بین ببرید مطالب همونه فقط بشینید بخونین . من یادمه استادم بهم میگف قبلانا که نسل ما این کلاسارو نرفت و اینا نبود مگه درس نخوندن مگه دانشمندو و نخبه نشدن!؟ می بینید همه اینا جو سازیه مافیای کنکوره . مواظب باشید گولشونو نخورین . موفق و شاد باشید
mohammad m 1 این حرفت خیلی خوب بود.
حسین اگه از همین الان شروع کنی راحت میتونی قبول بشی حتی دانشگاه های خوب و رتبه های خوب.
الان من دارم درس سه سال رو توی ۹ ماه میخونم. البته تا کنکور میشه سه ماه.
توی یازدهم و دوازدهم هم اصلا نخوندمو
تو سه سال وقت داری عین ادم درستو بخون.
مرسی
البته من از حرف شما الهام گرفتم و به دوستمون حسین کمک کردم -
Hossein Rashnoo ممنونم
من رفتم دیگه پام انجمن نمیذارم خاهشا جایی برین که بهتون امید بدن نه این که یه عده بیان همش ناامیدی و بهتون تزریق کنن وا واه احساس میکنم جو اینجا خیلی تنش زا هس و یه جور رقابت ناسالم وجور داره چون بیشتر بچه ها پوز پول و نمیدونم کلاسای بدون کاربرد رو میدن .
mohammad m 1 کاملا صحیح
-
سارا M 0 من خودم از شاگردای ایشون هستم و سه سال مداوم از تدریسشون استفاده کردم به جز امسال . همین دوستم ارغوان که با کاربری اون اومدم هم امسال داره با اریان پیش میره ولی بهش میگم که به ضررته ارغوان جان حرفم گوش بده
mohammad m 1
خب نظرتون متفاوته!
مثل خیلیای دیگه که برخلاف شما کاملا راضین و دلیل نمیشه به زور بخوان نظر خودشون رو غالب کنند.
منم نظر خودم رو گفتم.
موفق باشید. -
Dr Aryan 0 آره مخصوصا تو دروغگویی و کلاهبرداری و همچنین تقلب و دزدی فرمولهای یه دانشجوی بدبخت . واقعا متاسفم برای این چنین دبیرانی که ...
mohammad m 1
باشه تو خوبی -
تموم کنید دیگه اههه
الان میرم دی وی دی های حرف اخرو میشکنم -
Dr Aryan 0 آره مخصوصا تو دروغگویی و کلاهبرداری و همچنین تقلب و دزدی فرمولهای یه دانشجوی بدبخت . واقعا متاسفم برای این چنین دبیرانی که ...
mohammad m 1 در آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟ گفته است:
هم غیبت میکنی هم ناروی بی جا میزنی
-
آلا سلطان همه آموزشگاه ها هست تمام . بقیه رو بزارید کنار . این تاپیک تموم
-
mohammad m 1 در آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟ گفته است:
هم غیبت میکنی هم ناروی بی جا میزنی
Dr Aryan 0 کسی که حقش خورده بشه و بعد بیاد حرفی بزنه هیچ کس حرفش قبول نمیکنه .منی که شاگردشون بودم رو باز کلاس بیرون انداختن فق به خاطر اینکه من فهمیده بودم فرمولاشو از کجا میاره و دیگه احتیاجی به اون نبود. خیلی متاسفم . منم اینجا نمیام دیگه . کاربریم ک
-
M M.an این موضوع را در قفل کرد
-
نمیدونم چرا قبلی قفل شد . داشتیم در مورد مقایسه آلا با بقیه آموزشگاه ها حرف میزدیم
-
-
نمیدونم چرا قبلی قفل شد . داشتیم در مورد مقایسه آلا با بقیه آموزشگاه ها حرف میزدیم
Hossein Rashnoo
اره داشت به دعوا میکشید حیف شد -
بقیه آموزشگاه ها سلطان کشیدن پول از آدم هستند
-
کارشون هم فقط حرف و هایو هوی هست. هی میگن ما بدون فرمول درس میدیم بعد وقتی که وارد میشی هزارتا فرمول جورواجور میگن
-
Hossein Rashnoo
اره داشت به دعوا میکشید حیف شدmohamad rəza بحث داشت داغ میشد نمیدونم چرا قفل کردن
-
Hossein Rashnoo
اره داشت به دعوا میکشید حیف شدmohamad rəza ولی بیشترین پیام رو داشت توی این قسمت توی روز های اخیر
-
سلام بچه ها من پایه دهم هستم ولی یه خاطره از حرف اخر که برام پیش اومد میخوام تعریف کنم
تیرماه امسال یه نفر به گوشیم زنگ زد گفت از موسسه حرف اخر زنگ زده و اینا بین بچه های کشور قرعه کشی کردن که بسته رایگان حرف اخر رو بهشون بدن ؛ بعد گفت پدر خونه است گفتم اره بعد گوشی رو دادم پدرم و صحبت کردن بعد من به بابام گفتم لازم ندارم و تموم شد
دوباره دیدم یه ماه دیگه یک نفر دیگه زنگ زده میگه از موسسه حرف اخره و کلییی تبلیغ و تعریف و اینا بعد اخرش پرسید کامپیوتر یا لپ تاپ دارید؟ گفتم نه
گفت پس نمیشه بدون اینا و خداحافظی کرد
دوباره یه ماه دیگه یکی دیگه زنگ زد و همون حرفا و کلی تعریف و تمجید این یکی تازه میگفت بدون لپ تاپ هم میشه یعنی چناااان تعریف میکرد چنااان تعریف میکرد اصلا ضایع بود نصفش خالی بندیه
بعد دوباره همین دوهفته پیش دیدم زنگ زدن دیگه جواب ندادم اس ام اس دادم گفتم بفرمایید گفت از حرف اخرم دیگه منفجر شدم براش نوشتم بابا نمیخوام من برین به یکی دیگه بدین گفتم نمیخوام دسس از سر ما بردارین دوباره هفته پیش زنگ زدن -
درکشون نمیکنم واقعا...