هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ftm-montazeri من میخندم. ولی خنده عصبیه یجورایی هم خندس عصبیه هم واقعی هر چی هست عاشقشم خنده هیستیریک؟؟ ولی من همین الان ضربان قلبم بالا رفته 
 دستام یخ زده
 و اگر صحبت کنم صدام میلرزه:_)@ftm-montazeri منم :)) 
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 چرا بلاکش نمیکنی؟؟ حتی ارزش بلاک شدنم نداره 
 بلک لیستم نجس میشه
- 
amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ftm-montazeri من میخندم. ولی خنده عصبیه یجورایی هم خندس عصبیه هم واقعی هر چی هست عاشقشم خنده هیستیریک؟؟ ولی من همین الان ضربان قلبم بالا رفته 
 دستام یخ زده
 و اگر صحبت کنم صدام میلرزه:_)@ftm-montazeri نه. خیلی کم هیجان دارم. استرس نیست هرچی هست دوسش دارم. حالمو خوب میکنه. ارزششو داشت بعد 3 ساعت فیزیک بیام اینجا و همچین صحنه زیبایی ببینم 
- 
 دستام یخ زده
 و اگر صحبت کنم صدام میلرزه:_)این پست پاک شده!
- 
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 چرا بلاکش نمیکنی؟؟ حتی ارزش بلاک شدنم نداره 
 بلک لیستم نجس میشهاین پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده! 
- 
این پست پاک شده! 
- 
این پست پاک شده!
- 
@ftm-montazeri نه. خیلی کم هیجان دارم. استرس نیست هرچی هست دوسش دارم. حالمو خوب میکنه. ارزششو داشت بعد 3 ساعت فیزیک بیام اینجا و همچین صحنه زیبایی ببینم amirmohammad shakeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ftm-montazeri نه. خیلی کم هیجان دارم. استرس نیست هرچی هست دوسش دارم. حالمو خوب میکنه. ارزششو داشت بعد 3 ساعت فیزیک بیام اینجا و همچین صحنه زیبایی ببینم    جدی که نمیگی؟ جدی که نمیگی؟من اگر سر درس بودم با دیدن همچین صحنه هایی کلا باید میبوسیدمش درس و میزاشتم کنار یه بار با مامانم بیرون بودم 
 و ۳ تا دعوا دیدمخیلی حالم بد شده بود 
 میدونی خیلی ترسناکه
 ادما تو عصبانیت نمیدونن چیکار میکن و چی میگن
 و این فاجعه است
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده!
- 
@M-an مرسی که به موقع رسیدین  
- 
تو یه قسمت لورل هاردی 
 هاردی میگه: واقعا ازت معذرت میخوام که بهت گفتم احمق
 لورل جواب میده:
 اشکال نداره،خودم که میدونم احمق نیستم:))
 حالا هم حکایت بعضیاس
 خودت که میدونی احمق نیستی
 بزار هرکی هرچی میخواد بگه....
 تودلی:))
- 
این پست پاک شده!

|
 |

شعردانه
شعردانه