یوکاریوت و پروکاریوت
-
سلام دوستان میشه این جمله رو تحلیل کنید :
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود. -
A atena abolhasani marked this topic as a question on
-
atena abolhasani سلام
این منظورش ص13 کتابه که به طور خیلی خیلی خیلی غیر مستقیمی بهش اشاره کرده !
تو بالای شکل 13 گفته که اغلب پروکاریوتا (که دنای حلقوی دارن مثل میتو و پلاستا)یک جایگاه همانند سازی دارنو ازین حرفا بعد پایین همون شکل گفته که آره ما دو نوع دنا داریمو هسته ایو سیتوپلاسمی که سیتوپلاسیمیا تو میتو و پلاستند و حلقویم هستن حالا این طراح شاخ شمشاد اومده ازین نکته فضایی استفاده کرده...
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید ..... -
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani سلام
به نظرم درسته
تو یوکاریوت ها توی میتوکندریشون همچین ویژگی دارن مثل پروکاریوت هاخود پاسخنامه چی گفته؟
-
atena abolhasani سلام
به نظرم درسته
تو یوکاریوت ها توی میتوکندریشون همچین ویژگی دارن مثل پروکاریوت هاخود پاسخنامه چی گفته؟
Sara_R پاسخنامه هم درست گرفته و حرف شما رو میزنه
ولی کجای کتاب نوشته بود که دنای حلقوی یوکاریوتم یک جایگاه همانند سازی داره؟ -
Sara_R پاسخنامه هم درست گرفته و حرف شما رو میزنه
ولی کجای کتاب نوشته بود که دنای حلقوی یوکاریوتم یک جایگاه همانند سازی داره؟atena abolhasani کجای کتاب که نمدونم
ولی یه جمله بود تو خیلی سبز پیداش کنم میفرستم
میگف نمیدونم اینا جد همن یه همچین چیزی
پیدا کردم میفرستم -
atena abolhasani کجای کتاب که نمدونم
ولی یه جمله بود تو خیلی سبز پیداش کنم میفرستم
میگف نمیدونم اینا جد همن یه همچین چیزی
پیدا کردم میفرستمSara_R باشه مرسی
-
A atena abolhasani marked this topic as a regular topic on
-
-
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani سلام دوست من
برای یوکاریوت ها که درسته چند جایگاهی ان ( دنا خطی) و برای پروکاریوت ها هم چون گفته میتوان دید درسته اگه میگفت همواره غلط میشد میتوکندری و کلروپلاست هم که معادل همون پروکاریوت در نظر بگیر -
atena abolhasani سلام دوست من
برای یوکاریوت ها که درسته چند جایگاهی ان ( دنا خطی) و برای پروکاریوت ها هم چون گفته میتوان دید درسته اگه میگفت همواره غلط میشد میتوکندری و کلروپلاست هم که معادل همون پروکاریوت در نظر بگیرyasaman yazdani سلام اره خب مشکل منم همون دنای میتوکندری و کلروپلاسته از کجا باید متوجه میشدیم که یک جایگاه همانند سازی داره؟
-
A atena abolhasani marked this topic as a regular topic on
-
atena abolhasani سلام
تو بالای شکل 13 گفته که اغلب پروکاریوتا (که دنای حلقوی دارن مثل میتو و پلاستا)یک جایگاه همانند سازی دارنو ازین حرفا بعد پایین همون شکل گفته که آره ما دو نوع دنا داریمو هسته ایو سیتوپلاسمی که سیتوپلاسیمیا تو میتو و پلاستند و حلقویم هستن حالا این طراح شاخ شمشاد اومده ازین نکته فضایی استفاده کرده...
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید ..... -
atena abolhasani سلام
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید .....@first خیلی ممنونم
-
-
A atena abolhasani has marked this topic as solved on
-
@first خیلی ممنونم
atena abolhasani خواهش میکنم
-
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani آتنا جان پیداش نکردم
ولی همونه که دوستمون گفتن قضیه جَد ان جَده -
atena abolhasani آتنا جان پیداش نکردم
ولی همونه که دوستمون گفتن قضیه جَد ان جَدهSara_R اوکی متوجه شدم
بازم ممنون -
Sara_R اوکی متوجه شدم
بازم ممنونatena abolhasani کاری نکردم