یوکاریوت و پروکاریوت
-
سلام دوستان میشه این جمله رو تحلیل کنید :
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود. -
A atena abolhasani marked this topic as a question on
-
atena abolhasani سلام
این منظورش ص13 کتابه که به طور خیلی خیلی خیلی غیر مستقیمی بهش اشاره کرده !
تو بالای شکل 13 گفته که اغلب پروکاریوتا (که دنای حلقوی دارن مثل میتو و پلاستا)یک جایگاه همانند سازی دارنو ازین حرفا بعد پایین همون شکل گفته که آره ما دو نوع دنا داریمو هسته ایو سیتوپلاسمی که سیتوپلاسیمیا تو میتو و پلاستند و حلقویم هستن حالا این طراح شاخ شمشاد اومده ازین نکته فضایی استفاده کرده...
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید ..... -
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani سلام🌸
به نظرم درسته
تو یوکاریوت ها توی میتوکندریشون همچین ویژگی دارن مثل پروکاریوت هاخود پاسخنامه چی گفته؟
-
atena abolhasani سلام🌸
به نظرم درسته
تو یوکاریوت ها توی میتوکندریشون همچین ویژگی دارن مثل پروکاریوت هاخود پاسخنامه چی گفته؟
Sara_R پاسخنامه هم درست گرفته و حرف شما رو میزنه
ولی کجای کتاب نوشته بود که دنای حلقوی یوکاریوتم یک جایگاه همانند سازی داره؟😕 -
Sara_R پاسخنامه هم درست گرفته و حرف شما رو میزنه
ولی کجای کتاب نوشته بود که دنای حلقوی یوکاریوتم یک جایگاه همانند سازی داره؟😕atena abolhasani کجای کتاب که نمدونم
ولی یه جمله بود تو خیلی سبز پیداش کنم میفرستم
میگف نمیدونم اینا جد همن یه همچین چیزی😂
پیدا کردم میفرستم -
atena abolhasani کجای کتاب که نمدونم
ولی یه جمله بود تو خیلی سبز پیداش کنم میفرستم
میگف نمیدونم اینا جد همن یه همچین چیزی😂
پیدا کردم میفرستمSara_R باشه مرسی😅❤
-
A atena abolhasani marked this topic as a regular topic on
-
-
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani سلام دوست من
برای یوکاریوت ها که درسته چند جایگاهی ان ( دنا خطی) و برای پروکاریوت ها هم چون گفته میتوان دید درسته اگه میگفت همواره غلط میشد میتوکندری و کلروپلاست هم که معادل همون پروکاریوت در نظر بگیر -
atena abolhasani سلام دوست من
برای یوکاریوت ها که درسته چند جایگاهی ان ( دنا خطی) و برای پروکاریوت ها هم چون گفته میتوان دید درسته اگه میگفت همواره غلط میشد میتوکندری و کلروپلاست هم که معادل همون پروکاریوت در نظر بگیرyasaman yazdani سلام اره خب مشکل منم همون دنای میتوکندری و کلروپلاسته از کجا باید متوجه میشدیم که یک جایگاه همانند سازی داره؟
-
A atena abolhasani marked this topic as a regular topic on
-
atena abolhasani سلام
تو بالای شکل 13 گفته که اغلب پروکاریوتا (که دنای حلقوی دارن مثل میتو و پلاستا)یک جایگاه همانند سازی دارنو ازین حرفا بعد پایین همون شکل گفته که آره ما دو نوع دنا داریمو هسته ایو سیتوپلاسمی که سیتوپلاسیمیا تو میتو و پلاستند و حلقویم هستن حالا این طراح شاخ شمشاد اومده ازین نکته فضایی استفاده کرده...
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید ..... -
atena abolhasani سلام
یادمه یه جلسه تو کلاس سر همین موضوع دعوا بود معلممون میگفت این نکته که میتوکندری و پلاست جدشون به باکتری ها برمیگرده و در طی فرآیند هایی وارد سلول یوکاریوتی شدن تو کتابای نظام قدیم بوده ولی الان حذف شده و دلیلی نداره که بخواین درنظرش بگیرید .....@first خیلی ممنونم👌🏻🌹
-
-
A atena abolhasani has marked this topic as solved on
-
@first خیلی ممنونم👌🏻🌹
atena abolhasani خواهش میکنم
-
هم در یوکاریوت و هم در پروکاریوت همانند سازی مولکول دنا با تشکیل یک جایگاه آغاز همانند سازی میتواند مشاهده شود.atena abolhasani آتنا جان پیداش نکردم ☹
ولی همونه که دوستمون گفتن قضیه جَد ان جَده😂👌 -
atena abolhasani آتنا جان پیداش نکردم ☹
ولی همونه که دوستمون گفتن قضیه جَد ان جَده😂👌Sara_R اوکی متوجه شدم😂
بازم ممنون -
Sara_R اوکی متوجه شدم😂
بازم ممنونatena abolhasani کاری نکردم🌸