چجوری یه برنامه درسی خوب بریزم؟
-
الان پایه یازدهمم و دروس پارسالم رو اصلا جمع نکردم امسال اصلا تست نزدم تا خود الان و دنبال یه برنامه خوب و فشردهام که بتونم درس هامو جمع کنم.
ضمنا هرچقدر هم برنامه سنگین باشه از پسش بر میام تنها مشکلم اینه که نمیتونم یه برنامه خوب بنویسم. -
الان پایه یازدهمم و دروس پارسالم رو اصلا جمع نکردم امسال اصلا تست نزدم تا خود الان و دنبال یه برنامه خوب و فشردهام که بتونم درس هامو جمع کنم.
ضمنا هرچقدر هم برنامه سنگین باشه از پسش بر میام تنها مشکلم اینه که نمیتونم یه برنامه خوب بنویسم. -
ضمنا هرچقدر هم برنامه سنگین باشه از پسش بر میام تنها مشکلم اینه که نمیتونم یه برنامه خوب بنویسم.Setin Raouf
سلام من مشاور نیستم
نمی تونم راهنمایی کنم که جوری برسیدولی می تونید برید اصول برنامه ریزی رو یاد بگیرین ( تو یوتوب و اینا..) فیلم هستش چجوری خودتون برنامه ریزی کنید
یا اینکه مشاور خوب بگیرید که براتون برنامه بچینه
-
Setin Raouf
سلام من مشاور نیستم
نمی تونم راهنمایی کنم که جوری برسیدولی می تونید برید اصول برنامه ریزی رو یاد بگیرین ( تو یوتوب و اینا..) فیلم هستش چجوری خودتون برنامه ریزی کنید
یا اینکه مشاور خوب بگیرید که براتون برنامه بچینه
-
سلام
میتونی از کارگاه های مشاوره رایگان استاد فتحی یا بقیه مشاور ها استفاده کنی -
سلام دوست خوبم Setin Raouf
خوش اومدی به جمع آلایی ها
برای اینکه سوالت زودتر دیده بشه و دوستات پاسخ بدن یک یا دوتا از گروه ها رو منشن کن اینطوری
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم -
ضمنا هرچقدر هم برنامه سنگین باشه از پسش بر میام تنها مشکلم اینه که نمیتونم یه برنامه خوب بنویسم.Setin Raouf مشاور بگیر
-
ضمنا هرچقدر هم برنامه سنگین باشه از پسش بر میام تنها مشکلم اینه که نمیتونم یه برنامه خوب بنویسم.Setin Raouf
سلام به نظر من حتما سعی کن از الان تا پایان یازدهم فقط دروس یازدهم رو به خوبی برسونی و تست بزنی بعدا تابستون دهم رو ببند . -
-
می تونی از دورهی مشاوره ای زیر استفاده کنی
این جلسه ای که میفرستم در مورد برنامه ریزی هستهمینطور اینجا از دوستات راهنمایی می کنن
@m-an مرسیی🤍
-
Setin Raouf مشاور بگیر
-
سلام دوست خوبم Setin Raouf
خوش اومدی به جمع آلایی ها
برای اینکه سوالت زودتر دیده بشه و دوستات پاسخ بدن یک یا دوتا از گروه ها رو منشن کن اینطوری
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم -
-
سلام
میتونی از کارگاه های مشاوره رایگان استاد فتحی یا بقیه مشاور ها استفاده کنی -
zahra zhalehpour نمیتونم
این پست پاک شده! -