هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker   ️ ️وات ؟ @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker   ️ ️وات ؟   ناتینگ ناتینگ
- 
   داخل پروفش اسکلت گذاشته الان داخل پروفش اسکلت گذاشته الان
- 
تنها چیزی که تو زندگیم نظم داره فولدر فیلم و سریالامه 
- 
یه وقتاییم به جایی میرسی که حداکثرت از حداقلت هم کمتر میشه :| 
 نمیدونم این خوبه یا بده :|
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker   ️ ️وات ؟   ناتینگ ناتینگ@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker   ️ ️وات ؟   ناتینگ ناتینگآی هوپ یور براین میک بی بِدر 
- 
الان واقعن چه مرگته عذاب وجدان داری برامن؟ :| 
- 
تنها لذت زندگی که مونده برام اینه که یک قسمت سریال رو زودتر از دوستم ببینم که براش اسپویل کنم 
- 
@kosar-mottaghi من خوندم و عذاب وجدان دارم :| 
- 
یه وقتاییم به جایی میرسی که حداکثرت از حداقلت هم کمتر میشه :| 
 نمیدونم این خوبه یا بده :|
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi من خوندم و عذاب وجدان دارم :| باز خوندی  
 خیلیه تموم نمیشه

- 
تنها لذت زندگی که مونده برام اینه که یک قسمت سریال رو زودتر از دوستم ببینم که براش اسپویل کنم 
- 
تنها لذت زندگی که مونده برام اینه که یک قسمت سریال رو زودتر از دوستم ببینم که براش اسپویل کنم amir ahmadi 
 VID_20220110_230241_884.mp4
 نَو
 هم اکنون
 در همین لحظه:_)
- 
- 
@f-seif-0 راستی فاطمه 
 اون چله سوره محمد من انجام میدما
 منتها یادم میره بگم گفتم بهت بگم بدونی  @ftm-montazeri باشه عزیزم 
 دلیل اینکه اومدم تو سایت گذاشتم این بودکه من خودم تاحالا 3-4 بار این رو برداشتم
 منتها مثلن 15 روز میگذره یهو یروز میرم یجایی یا کارم زیاد میشه یادم میره بخونمش :|
 براهمین گذاشتم اینجا که یادم بمونه
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi من خوندم و عذاب وجدان دارم :| باز خوندی  
 خیلیه تموم نمیشه
  @kosar-mottaghi این لحظه هزار بار تقدیم من باد :| 
 هرچند میدونم برسم تو اون مرحله خودمو نفرین میکنم :|
 ولی دلم میخواد :_|
- 
amir ahmadi 
 VID_20220110_230241_884.mp4
 نَو
 هم اکنون
 در همین لحظه:_)@miss-joker مرسی که حرصم میدی   
- 
amir ahmadi