هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری برو به حرف یه ساعت پیشت فکر کن شما  من ؟  چی گفتم ؟ چی گفتم ؟بلاکی  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری برو به حرف یه ساعت پیشت فکر کن شما  من ؟  چی گفتم ؟ چی گفتم ؟بلاکی  اها سرکاریه 
 فک کردم چیزی گفتم واقعا
 باش     
- 
@m-zngne جمع بستم اون ناراحت نشه 
 درک کنه تنها نیست 
 در هر صورت ببخشید
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker   اره اره
 خدا میدونه
 عاطی اولین حرفی ک پیوی بم زدی اینجا رو یادته:|؟ بنظرت راجب چی بوده  آخریشو بگم؟   
 نه یادم نیس، چرا افتخار دادم پی وی جوابتو دادم؟   خسته نمیشی؟ بگو خسته نمیشی؟ بگو
 اره خب نبایدم یادت باشه چون من افتخار دادم جواب دادم تو اینو فرستادی :(( 
 حتمن دیدی جوابتو نمیدم ناراحت شدی    نه ی موضوع ناراحت کننده بود تو گفتی من نمیتونم دلداری بدم این مواقع نه ی موضوع ناراحت کننده بود تو گفتی من نمیتونم دلداری بدم این مواقع  آها فک کنم اونموقع بود که من مامان جونم فوت شده بودن 
 هوممم:|
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری برو به حرف یه ساعت پیشت فکر کن شما  من ؟  چی گفتم ؟ چی گفتم ؟بلاکی  اها سرکاریه 
 فک کردم چیزی گفتم واقعا
 باش     @سجاد-ذوالفقاری وجدانن گفتی  
- 
+خب عاطفه میشینی تا هفت هشت ادبیاتو جمع میکنی 
 هشتا درس و دو تا شعر حفظی
 با نمونه سوالاش
 بعد میری زیست و فیزیک و عربیتم میخونی
 دمت گرم
 .
 .
 .
 .
 هنوز صفحه اول جایی که بودم هستم :|
- 
@سجاد-ذوالفقاری وجدانن گفتی  
- 
@m-zngne جمع بستم اون ناراحت نشه 
 درک کنه تنها نیست 
 در هر صورت ببخشید
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker برعکس 
 اون تایمی بود ک بابابزرگ من فوت شده بود  ب کجا رسیدیم من اولیشو گفتم ب کجا رسیدیم من اولیشو گفتماهاااا اره این آخریش بود 
 مامان جون من قبلش فوت شده بود:|  خودتم توقع نداشتی خودتم توقع نداشتی
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker برعکس 
 اون تایمی بود ک بابابزرگ من فوت شده بود  ب کجا رسیدیم من اولیشو گفتم ب کجا رسیدیم من اولیشو گفتماهاااا اره این آخریش بود 
 مامان جون من قبلش فوت شده بود:|  خودتم توقع نداشتی خودتم توقع نداشتی@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker برعکس 
 مامان جون من قبلش فوت شده بود:|  خودتم توقع نداشتی خودتم توقع نداشتی 
   تو پیچوندی تو پیچوندی
- 
 بینی فیل : عصب بینایی ( توجه کنین که بینی فیل درازه پس نمیتونه لوب باشه) 
 لَب : لوب بویایی ( جناس
 سر فیل : مخ
 سوار فیل که به فیل فرمون میده نخوره زمین : مخچهدم فیل که درازه عین نخاع @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  بینی فیل : عصب بینایی ( توجه کنین که بینی فیل درازه پس نمیتونه لوب باشه) 
 سوار فیل که به فیل فرمون میده نخوره زمین : مخچهدم فیل که درازه عین نخاع به خاطر این بخشیده شدی  
- 
+خب عاطفه میشینی تا هفت هشت ادبیاتو جمع میکنی 
 هشتا درس و دو تا شعر حفظی
 با نمونه سوالاش
 بعد میری زیست و فیزیک و عربیتم میخونی
 دمت گرم
 .
 .
 .
 .
 هنوز صفحه اول جایی که بودم هستم :|
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: الان آفته نفهمیدی چی گفتم یعنی این همه توضیح دادم ؟ خیر  
 اگه کارت واجب بود همینجا بگو  
 اصنم مهم نیس نفهمیدم 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  بینی فیل : عصب بینایی ( توجه کنین که بینی فیل درازه پس نمیتونه لوب باشه) 
 سوار فیل که به فیل فرمون میده نخوره زمین : مخچهدم فیل که درازه عین نخاع به خاطر این بخشیده شدی  
- 
- 
تورم لثم ارتباط خاصی با وضعیت روحیم داره 
 I don't know why

|
 |

شعردانه
شعردانه