هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Marzieh Abouei من دیشب طی یک جنگ پیروز شدم مدرسه نرم بعد نوبت بعد صبح مدیر زنگ زد تاکید خاصی کرد حضور پیدا کنیم وگرنه تمام دروس صفر میدن . ادم انقدر دی...س مجتبی ازاد منو میکشه مد نرم ی معاون داریم ی تنه توانایی ساپورت کل شهر ها رو به عنوان گشت ارشاد داره(: 
- 
@f-seif-0 خنثی؟ :)) 
 منم همین طور که تو گفتی
 آدم می ترسه بگه خوب نیست خدا سوسکش کنه @d-fateme-r ای پنیر مارا نمیدی  
- 
@f-seif-0 دوازدهمی امسال؟ @d-fateme-r خدا قبول کنه پشت کنکور :| 
- 
دوستان در گذاشتن انواع قلب دقت کنید هر قلبی معنای خاص خودشو داره .                                  
 برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیرید 
- 
amir ahmadi 
 من معدمو دادم برا تلو@سجاد-ذوالفقاری بعید میدونم ببینم بعد چلو 
- 
 برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیرید مجتبی ازاد اهمیتی نداره واس من   
- 
 برید بخونید گاف ندید یک چیز نفرستین که بعد متوجه بشین تا صد سال نتونید سرتون رو بالا بگیرید مجتبی ازاد فقط قلب بنفش مورد داره :| 
- 
مجتبی ازاد منو میکشه مد نرم ی معاون داریم ی تنه توانایی ساپورت کل شهر ها رو به عنوان گشت ارشاد داره(: Marzieh Abouei یا ابلفضل . گشت ارشاد .  معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرم معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرم
- 
چرا نمیفهمم چی میگید؟  
- 
مجتبی ازاد فقط قلب بنفش مورد داره :| @f-seif-0 مورد ک بیشترشون مورد داره مثا یکی بیاد در جواب یک پستی قلب تپنده بفرسته این یعنی دل اون پیش اینه . ولی یارو منظورش ممنون بابت لطفت هست . حالا بنفش یکم سطح لولش بالاتر 
- 
@سجاد-ذوالفقاری بعید میدونم ببینم بعد چلو amir ahmadi 
 عشق است زیرزمینی های اهلِ دلو
- 
چرا نمیفهمم چی میگید؟  @narjes-hashemi دلت پاکه شما .  
- 
@f-seif-0 اوخ /: منم بودم /: البته که تو از پسش برمیای اما درک می کنم چقدر سخته :)) 
- 
Marzieh Abouei یا ابلفضل . گشت ارشاد .  معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرم معاون های پسرا اهل دلن درک میکنن بجای نهی میان راهکار میدن . دمشون گرممجتبی ازاد کجاااییی این حتی به جورابم گیر میده(: مورد داشتیم مدرسه به رنگ کیف هاشونم گیر میداده  
- 
@f-seif-0 اوخ /: منم بودم /: البته که تو از پسش برمیای اما درک می کنم چقدر سخته :)) @d-fateme-r هوووووووووم :)) 
 امیدوارم بربیام
- 
@d-fateme-r ای پنیر مارا نمیدی  amir ahmadi 
 U؟ 
- 
مجتبی ازاد کجاااییی این حتی به جورابم گیر میده(: مورد داشتیم مدرسه به رنگ کیف هاشونم گیر میداده  Marzieh Abouei بگو براچی دخترا اینقدر از ناظماشون بدشون میاد . هی هی بیچاره ها . 
- 
@f-seif-0 یکم تلاش بیشتری نسبت به بقیه می خواد فقط 
 نشد نداره :))

|
 |