ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
aaalizadeh79 خخخخ ن یکی مث من ک ۳روزقبل کنکورازمسافرت اومد ن یکی مث این بنده خدا
fatemeh201678 خخخخ
دمت گرم خیلی مردی!! -
22ستاره
من با ی نفر ک روانشاس بودن میگفت از دی برو کانون ینی نیم سال دوم برم
بعد از دوتا مشاور پرسیدم گفت این سه ماهو غیر ممکنه بدون لغزش و سردرگمی بخونی
ینی خیلی سخته اونم اگر مث من فارغ التحصیل باشی و تمام مدت تو خونه بدون آزمون و سنجشی نمیشه عالی ادامه داد! -
fatemeh201678 خخخخ
دمت گرم خیلی مردی!!mimfatehi
مرد؟؟؟
-
mimfatehi
مرد؟؟؟
fatemeh201678
اصلاحا واژه مردو گفتم منظورم جنسیتش نبود!!
: )))))))))) -
22ستاره لطفه ن وظیفه
️
fatemeh201678 وظیفه ی دوستا همیشه کمک به هم هستش
-
fatemeh201678
اصلاحا واژه مردو گفتم منظورم جنسیتش نبود!!
: ))))))))))mimfatehi اها خخخ
-
mimfatehi اها خخخ
-
22ستاره امالطفه ها
-
بنظرم از همین اوایل مهر آزمونا رو شرکت کنید که تا دی ماه روالش دستتون بیاد اگه بعد دی ماه ثبت نام کنید و نتونید بهش عادت کنید نمیتونید ازش درست بهره بگیرید و نا امید میشید.
-
mimfatehi نخندخب یهویی گفتی فک کردم فک کردی پسرم
-
-
بنظرم از همین اوایل مهر آزمونا رو شرکت کنید که تا دی ماه روالش دستتون بیاد اگه بعد دی ماه ثبت نام کنید و نتونید بهش عادت کنید نمیتونید ازش درست بهره بگیرید و نا امید میشید.
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدونن -
aaalizadeh79 راجب این موضوع هرکی یه نظری داره ولی اگه پارسالم یکی از ازمونا ازمایشی رو شرکت کرده باشن بنظر من دیگه میدونه روالش چیه و بهش عادت کرده
-
aaalizadeh79 خخخخ ن یکی مث من ک ۳روزقبل کنکورازمسافرت اومد ن یکی مث این بنده خدا
fatemeh201678 من سه روز قبل کنکور فیلم کره ای میدیدم رتبمم شد11000
-
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدوننmimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدوننعاخه منم فک میکردم چیزی نیست و کنکور آسان است و این حرفا بعد اولین آزمونو که دادم فهمیدم چقدر ضعف داشتم و چقدر بد درس میخوندم، حالا فک کن من از اوایل دی ماه اون آزمونو میدادم علاوه بر اینکه سه ماه رو غلط درس خونده بودم تازه استرس میگرفتم که نکنه هیچی بلد نیستم و این حرفا... ولی الان تا وقت هست میشه با آزمون و خطا بهترین نتیجه رو گرفت
-
mimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدوننعاخه منم فک میکردم چیزی نیست و کنکور آسان است و این حرفا بعد اولین آزمونو که دادم فهمیدم چقدر ضعف داشتم و چقدر بد درس میخوندم، حالا فک کن من از اوایل دی ماه اون آزمونو میدادم علاوه بر اینکه سه ماه رو غلط درس خونده بودم تازه استرس میگرفتم که نکنه هیچی بلد نیستم و این حرفا... ولی الان تا وقت هست میشه با آزمون و خطا بهترین نتیجه رو گرفت
aaalizadeh79 نظرشماهم کاملا درست و منطقی وقابل احترامه
-
@afshani نه اشکال نداره از 7ساعت نباید کمتر بشه ولی سعی کن یکی از ازمونارو هم حالا تایه وقتی حتما ثبت نام کنی