ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678 وظیفه ی دوستا همیشه کمک به هم هستش
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره امالطفه ها
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم از همین اوایل مهر آزمونا رو شرکت کنید که تا دی ماه روالش دستتون بیاد اگه بعد دی ماه ثبت نام کنید و نتونید بهش عادت کنید نمیتونید ازش درست بهره بگیرید و نا امید میشید.
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mimfatehi نخندخب یهویی گفتی فک کردم فک کردی پسرم
-
fatemeh201678 وظیفه ی دوستا همیشه کمک به هم هستش
-
بنظرم از همین اوایل مهر آزمونا رو شرکت کنید که تا دی ماه روالش دستتون بیاد اگه بعد دی ماه ثبت نام کنید و نتونید بهش عادت کنید نمیتونید ازش درست بهره بگیرید و نا امید میشید.
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدونن -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان بابت آشنایی خوشحال شدم
هرشب ساعت 11 -12 میایم درمورد روزمونو مطالعه هامونو ساعت مطالعه مون حرف میزنم
فعلا! -
aaalizadeh79 راجب این موضوع هرکی یه نظری داره ولی اگه پارسالم یکی از ازمونا ازمایشی رو شرکت کرده باشن بنظر من دیگه میدونه روالش چیه و بهش عادت کرده
-
aaalizadeh79 خخخخ ن یکی مث من ک ۳روزقبل کنکورازمسافرت اومد ن یکی مث این بنده خدا
fatemeh201678 من سه روز قبل کنکور فیلم کره ای میدیدم رتبمم شد11000
-
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدونننوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدوننعاخه منم فک میکردم چیزی نیست و کنکور آسان است و این حرفا بعد اولین آزمونو که دادم فهمیدم چقدر ضعف داشتم و چقدر بد درس میخوندم، حالا فک کن من از اوایل دی ماه اون آزمونو میدادم علاوه بر اینکه سه ماه رو غلط درس خونده بودم تازه استرس میگرفتم که نکنه هیچی بلد نیستم و این حرفا... ولی الان تا وقت هست میشه با آزمون و خطا بهترین نتیجه رو گرفت
-
mimfatehi در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
aaalizadeh79
لایک!
ولی دوستان خودشونم وضعیت خودشونو بهتر میدوننعاخه منم فک میکردم چیزی نیست و کنکور آسان است و این حرفا بعد اولین آزمونو که دادم فهمیدم چقدر ضعف داشتم و چقدر بد درس میخوندم، حالا فک کن من از اوایل دی ماه اون آزمونو میدادم علاوه بر اینکه سه ماه رو غلط درس خونده بودم تازه استرس میگرفتم که نکنه هیچی بلد نیستم و این حرفا... ولی الان تا وقت هست میشه با آزمون و خطا بهترین نتیجه رو گرفت
aaalizadeh79 نظرشماهم کاملا درست و منطقی وقابل احترامه
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها اگه بیشتر 7ساعت شذ اشکال نداره؟راستی من نه کانون میرم نه سنجش خودم تست میزثم
-
@afshani نه اشکال نداره از 7ساعت نباید کمتر بشه ولی سعی کن یکی از ازمونارو هم حالا تایه وقتی حتما ثبت نام کنی
-
@afshani نه اشکال نداره از 7ساعت نباید کمتر بشه ولی سعی کن یکی از ازمونارو هم حالا تایه وقتی حتما ثبت نام کنی
-
@afshani افرین
-
-
@afshani بفرمایین
-
بچها تو این دوره که داریم درس میخونیم 8 ماه طول میکشه خوندن پس به هیچ بهانه ای کنار نذارین خوندنتونو ممکنه تو این دوره مریض بشین دور از جونتون یا هر مشکلی ممکنه پیش بیاد اتفاقا خبر نمیدن پس خواهشم ازتون اینه که ناامید نشین و به راهتون ادامه بدین و هیچی رو بهونه نکنین برا خودتون و به دنبال فرار از خوندن نباشین چون اینجور هیچوقت موفق نمیشین
-
بچهای عزیز پیشنهاد و نظر من اینه که حتی اگه ازمونای کانونم شرکت نکردین دفتر برنامه ریزیشو بخرین براساس اون هر رو بیشترش کنین مطمئنا کمک بزرگی بهتون میکنه اگه ازش خوب استفاده کنین
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط Leilaa انجام شده
سلاااااااااااااام خوووووووووبین
امروز 4ساعت ریاضی اخه ریاضی این مدت نگاه فیلم می کردم وجزوه مینوشتم اما نخونده بودم
دوساعت ونیم زیست
ادبیات یک ساعت ونیم
درسهای دیگه هم قراربود بخونم اما خیلی خسته شدم دیگه براامروز کافی بود
امروز راضی بودم خداروشکر به امید موفقیت های بیشتر برای همه الایی های عزیز -
بچهای عزیز پیشنهاد و نظر من اینه که حتی اگه ازمونای کانونم شرکت نکردین دفتر برنامه ریزیشو بخرین براساس اون هر رو بیشترش کنین مطمئنا کمک بزرگی بهتون میکنه اگه ازش خوب استفاده کنین