هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری آقا شر درست نکن دو روز اومدیم انجمن بذار با خاطره خوب بریم (: 
 نمیخواد پول بدی اصلا بحثش رو باز نمیکنم     ️ ️@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری آقا شر درست نکن دو روز اومدیم انجمن بذار با خاطره خوب بریم (: 
 نمیخواد پول بدی اصلا بحثش رو باز نمیکنم     ️ ️   الان پول بده من بحثش رو باز نکنم  
- 
zeinab dehghani هلو مای فرند   
 با اینکه ده دقیقه هست رفتی ولی دلم برات تنگ شد  🫂 🫂
 کام هیر کن اینجا اسپیک انگلیش کنیم 
 آی میس واسه اسپم تو تاپیکای درسی  
- 
آقاااااااااااایون داداشاااااااااام 
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری آقا شر درست نکن دو روز اومدیم انجمن بذار با خاطره خوب بریم (: 
 نمیخواد پول بدی اصلا بحثش رو باز نمیکنم     ️ ️   الان پول بده من بحثش رو باز نکنم  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری آقا شر درست نکن دو روز اومدیم انجمن بذار با خاطره خوب بریم (: 
 نمیخواد پول بدی اصلا بحثش رو باز نمیکنم     ️ ️   الان پول بده من بحثش رو باز نکنم  @Miss-Joker تو دیشب قول دادی عاطفه   
 الان چرا منو با این تنها گذاشتی   
- 
سایت کانون برای شماهم بخش وارد کردن کلید پاسخ رو نمیاره یا مال من خرابه؟؟ 
- 
zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  
- 
سایت کانون برای شماهم بخش وارد کردن کلید پاسخ رو نمیاره یا مال من خرابه؟؟ خانومِ_دوست_داشتنی یعنی نمیتونی پاسخت رو وارد سایت کنی؟؟ 
 من خیلی وقته تموم کردم مشکلی نبود
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker چند تا فیلم از کنسرت فرستادی نکنه خودت رفتی  @Miss-Joker خیلی طبیعی بود انگار خودت فیلم گرفته بودی حق دارم نفرینت کنم اگه خودت رفتی 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی یعنی نمیتونی پاسخت رو وارد سایت کنی؟؟ 
 من خیلی وقته تموم کردم مشکلی نبود@نگین-محمدیان یک ساعته منتظرم:// 

رو بخش ورود به آزمون میزنم این میاد
- 
zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  zeinab dehghani میدونی این آقا چقدر کرگدنه    
- 
@نگین-محمدیان یک ساعته منتظرم:// 

رو بخش ورود به آزمون میزنم این میادخانومِ_دوست_داشتنی چه بد...وی پی ان روشن نیست؟؟ 
 نمیدونم چرا الان که گفتی هم باز وارد سایت شدم و همه چی اوکیه برام 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی چه بد...وی پی ان روشن نیست؟؟ 
 نمیدونم چرا الان که گفتی هم باز وارد سایت شدم و همه چی اوکیه برام @نگین-محمدیان نه خاموشه اونم 
 با گوشیم نمیاد برام://
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  zeinab dehghani میدونی این آقا چقدر کرگدنه    @نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  zeinab dehghani میدونی این آقا چقدر کرگدنه    تو میدونستی دهقانی سلطان پلشتاست ؟  
- 
- 
این پست پاک شده!
- 
@نگین-محمدیان نه خاموشه اونم 
 با گوشیم نمیاد برام://خانومِ_دوست_داشتنی نمیدونم واقعا ان شالله زودتر درست بشه  
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: zeinab dehghani میدونی چند وقته از ویژگیایا چت اختصاصی بهت نگفتم  zeinab dehghani میدونی این آقا چقدر کرگدنه    تو میدونستی دهقانی سلطان پلشتاست ؟  
- 
نرگس خانوم چطوره؟ 

شعردانه
شعردانه