هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت 
- 
lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت صاحابش چی؟  
- 
@njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت صاحابش چی؟  lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت صاحابش چی؟  همیار برنوسی اسپم 
- 
samin0-0 در مکتب خونه ادبیات! گفته است: اگر از سینه ی مور ضعیفی پرده برداری.... هزاران کوه غم بر دل از آن موی کمر دارد 
 مور و مور ! جناس
 سینه مجاز از دل
 پرده برداری کنایه
 اغراق هم که داره
 تشبیه غم به کوهی
 و کمر به موی ...
 همینا رو میبینم 
 ایهام رو نمیدونم دیگه .ماشالله.....ماشاالله 
- 
lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت صاحابش چی؟  همیار برنوسی اسپم @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @njzamin در مکتب خونه ادبیات! گفته است: lale در مکتب خونه ادبیات! گفته است: دام غم ؟ اره یکی اونه اون یکیش چیه؟ فک کنم خرمن شادی بتونه بشه شادی همچون خرمنی است ..اریک اریک.....صاخابش رفت صاحابش چی؟  همیار برنوسی اسپم   حالا ک نیست بیا اسپم بدیم تو تاپیکش حالا ک نیست بیا اسپم بدیم تو تاپیکش        
- 
samin0-0 در مکتب خونه ادبیات! گفته است: @f_ssu  همش برای من میاد صفحه های قبلی معلوم نیست شعر تو کدوم صفحه هست . اصلا نمیدونم چرا همش برای من میاد صفحه های قبلی معلوم نیست شعر تو کدوم صفحه هست . اصلا نمیدونم چراتازه اینطور شده؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه

@faezeh.lay
 @faezeh.lay