هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@sania-andiravan اگه نیوردم یکی یکی همتونو بلاک میکنم  
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 پروفایلای بی اعصابشو برداشت؟ درست صحبت کن درست صحبت کن     amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 پروفایلای بی اعصابشو برداشت؟ درست صحبت کن درست صحبت کن     به من چه بابا 
 خودت گفتی  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi وقت وقت رو کردن نشانکه نظرت ؟ هیچی نمونده  
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi آداب معاشرت نداری تو نه 
 مشخصاً نه
 به وضوح نهحق با شماست.  حالا سرت خلوت شد  
 چی میگی؟ @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi آداب معاشرت نداری تو نه 
 مشخصاً نه
 چی میگی؟ هیچ صحبتی با تو ندارم  
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نگین-محمدیان چی بود ؟ @Narjes-Hashemi راهنماییش کن قربون دستت   حال ندارم نگین  
 ولش کن همین که بدونه پشت سرش حرف زدیم که غیبت حساب نشه کفایت میکنه آفرین همین روند رو پیش میگیریم    
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نگین-محمدیان 
 منشن از پیامی حذف شده داشتیم غیبت میکردیم 
 اونام ناسزا بود تو که اونجا نبودی اصن نه تو دلم ناسزا گفتم   همشون به توان ده به سوی خودت آینه آینه   دوربین سلفی اپل @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نگین-محمدیان 
 منشن از پیامی حذف شده داشتیم غیبت میکردیم 
 اونام ناسزا بود تو که اونجا نبودی اصن نه تو دلم ناسزا گفتم   همشون به توان ده به سوی خودت آینه آینه   دوربین سلفی اپل سلفی که رو به رو خودته :| 
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan سلام عزیزم قربونت خوبم تو چطوری روبراهی    عزیزدلمی   خوبم مرسی خوبم مرسی 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 تو تویی  
- 
@narjes-hashemi 
 اوکی ولی اینو بدون که بدون من بدون وجود سانیا نمیتونی  
 دیگه کی بهت بگه گوگولی
 کی ازت مشاوره شیر کاکائو بگیره
 نه کی @sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi 
 دیگه کی بهت بگه گوگولی
 نه کی مشاوره شیر کاکائو        
 وجدانن همتونو بلاک میکنم اگه نیوردم 
 تو
 عاطفه
 زکریا
 ملحد
 نگین
 همههه 
- 
اصن خوابم میاد  برم برم
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 تو تویی  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 تو تویی    باشه حالا مسلط باش باشه حالا مسلط باش
 نفس عمیق بکش
 تا سه بشمار
 آرامش خودتم حفظ کن
 به یه دکتر اعصابم مراجعه کن  
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 تو تویی  amir ahmadi به به ببین کی اینجاست 
 خوبی!؟ 
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi آداب معاشرت نداری تو نه 
 مشخصاً نه
 چی میگی؟ هیچ صحبتی با تو ندارم  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi آداب معاشرت نداری تو نه 
 مشخصاً نه
 چی میگی؟ هیچ صحبتی با تو ندارم  دلیل نمیشه من نداشته باشم  
 بگو خو فکرم رفته جای دیگه  
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan سلام عزیزم قربونت خوبم تو چطوری روبراهی    عزیزدلمی   خوبم مرسی خوبم مرسی 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 نفس عمیق بکش
 تا سه بشمار
 آرامش خودتم حفظ کن
 به یه دکتر اعصابم مراجعه کن  @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker همشون بیان ولی خودش نیاد     ️خودش خون بپا میکنه ️خودش خون بپا میکنه یا خدا   
 خودت گفتی  من منم 
 نفس عمیق بکش
 تا سه بشمار
 آرامش خودتم حفظ کن
 به یه دکتر اعصابم مراجعه کن     
 اینبار میبخشمت 
- 
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi 
 دیگه کی بهت بگه گوگولی
 نه کی مشاوره شیر کاکائو        
 تو
 عاطفه
 زکریا
 ملحد
 نگین
 همههه @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi 
 دیگه کی بهت بگه گوگولی
 نه کی مشاوره شیر کاکائو        
 تو
 عاطفه
 زکریا
 ملحد
 نگین
 همههه اخی امروز آخرین روز امتحانم بود   
 شیر کاکائو بهترینه
 ولی نمیدونم چرا شیر توت فرنگی اینا هم دوست دارم  
 از تنهایی میپوسی 
- 
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi 
 دیگه کی بهت بگه گوگولی
 نه کی مشاوره شیر کاکائو        
 تو
 عاطفه
 زکریا
 ملحد
 نگین
 همههه 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker دفعه اول چی بد تره ؟ عاهااا هیچی 
 میخواد به عصبای پشت سرم و گردنم کورتون تزریق کنه
 از این تزریقِ میترسیدم :|
 چون دفعه های پیش خیلی اذیت شدم
 واسه همین هی داشتم غر میزدم:|  

|
 |

شعردانه
شعردانه