سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
قطعی فیلم هنگام پخش
-
کی قراره این مشکل درست شه آدم بتونه با خیالت راحت درسشو بخونه؟
دو ماه گذشت شما این مشکل لامصب رو پیدا نکردین بقران پیر شدم هی وسط فیلم یبار مینویسه مشکل در شبکه یبار مینویسه اختلال در دانلود رسانه
یبار این مشکلو حل کنین تموم شه بره دیگه
آقا سهراب گفتن فیلم درست میکنیم براتون مشکل رو رفع کنین اما کو؟؟ کجاست؟ من نمیبینیم فیلمی
یه فکری بکنین دیگه جون هر کی دوست دارین میام بشینم فیلم نگاه کنم میبینم قطع شد..
سیصد بار تیکت میزنم
سیصد تا تاپیک میزنم
زیر سیصد تا تاپیک میگم که آقا این مشکل هست و فقط هم من این مشکلو ندارم بقیه هم توشون حداقل بیست سی نفر این مشکلو دارن
اما بار سیصدم خانم مدیر میان میگن ما میدونیم همچین مشکلی هست! و داریم رفعش میکنیم!
یعنی یه مشکل چقدر طول میکشه حل شه؟
یک هفته
پو هفته
نه اینکه دو ماه!!!!
هر کی هم جای من بود بدتر از من فشاری میشد بقران
هزینه نکردم که بشینم فیلم نگاه کنم دقیقه چهارم فیلم متوقف بشه
اگه قراره درست کنین که بسم الله
یه ویدیویی چیزی برامون درست کنین که ببینیم مشکل از کجاست و خودمون رفعش کنیم
یا نه اگه قرار نیست درست کنین بگین که من و بقیه کسایی که مثل من این مشکلو دارن یه فکر دیگه ای بکنیم
بقران بد نیست حداقل میفهمیم که قرار نیست درست کنین این مشکل رو و فکر دیگه ای میکنیم
M.an
monirs
sohrab -
امیر تشنه دل ای خدا
من یه بار جدی پیگیری کردم ، تایپیکم رو ارجاع داده فنی داخلی .
هیچی به هیچی . من فیلم های راه ابریشم رو با کامپیوتر دانلود میکنم .
فیلم های رایگان رو با گوشی میبینم .
کلا الان سه ماهه سایت الا رو باز میکنی سر آدم درد میگیره.
ما هیچ ، ما سکوت .... -
امیر تشنه دل
تاریخ تایپیک رو بخون .
تا الان فقط پیام میدن که ما سایت رو اپدیت کردیم ، ببینید مشکلتون حل شده .
ولی مشکل سایت همچنان پا برجاست . -
امیر تشنه دل المپیادیا دوازدهم تجربیreplied to mahdi shokry on آخرین ویرایش توسط امیر تشنه دل انجام شده
mahdi shokry
داداش سر درد که هیچی آدم سرطان میگیره
میخوام همینطوری لب تاب رو بردارم بکوبم دیوار انقدر میام فیلم باز میکنم وسطس قطع میشهدو ماه پیش تاپیک زدم انگاااااار نه انگار
جواب هم که نمیدن میگن نیازی به جواب نداره داریم رفع میکنیم!!!دو ماه گذشت! چجوری دارین رفع میکنین
من که زیاد سردر نمیارم اما حداقل میدونم با قوی تر سرورا این مشکل کمتر اتفاق میفته
اما انگار نه انگار
بقران که اگه فیلمای رایگان بود میگفتم به جهنم دیگه سایت مشکل داره به من بدهکار نیستن که
اما وقتی کل پک عمومی و اختصاصی راه ابریشمو خریدم یه لب تاب هم اول مهر خریدم که قشنگ تو سایت با ابعاد بزرگتری مثلا ببینم فیلمارو!!!
در حالی که نمیدونستم انقدر قراره وضع سایت خراب و داغون بشه که روزی یبار این وامونده رو باز کنم برم تو سایت یه فیلمی باز کنم بعد وسطش قطع بشه و گل زده شه به اعصابم و خاموش کنم لب تابمو
بقران اگه بگم باور نمیکنی انقدر این مشکل گند زده به درسم که هم علاوه بر اینکه از برنامه عقب افتادم
مجبور شدم برم کتاب کمک درسی بخرم که از درسنامش استفاده کنم که بلکه خودم یاد بگیرم بدون فیلم!کاش بجای راه ابریشم دو و استوری تدریس آقای یاری روی حل این مشکل تمرکز میکردین که دو ماه فیلمای کسی که پک راه ابریشم رو خریده و تنها چشمش به راه ابریشمه رو هوا نباشه
M.an sohrab -
-
من از داشبورد نمیرم از محصولات من میرم فیلم برام خوب پلی میشه
-
سلام
تیم فنی ما یک مشکلی رو در سرور پیدا کردن یه سرنخ، و دارن روش کار می کنن، احتمال زیاد از همین باشه
مشکل خیلی نادری هست و بعد از آپدیت قبلی برای تعداد زیادی از دوستانتون مشکل برطرف شده اما همچنان روش کار میشه که برای تمام آلایی ها این مشکل برطرف بشهمی تونید فعلا دانلود کنید و ببینید تا مشکل کاملا برطرف بشه
-
gomnam gharib 0
سلام ممنونبرای من سرعت آلاخونه کاهش پیدا نکرده
بچه ها برای شما هم سرعت آلاخونه پایینه؟ -
M.an برای من انجمن مشکلی نداره
ولی زمان کوب و فیلم ها به سختی باز می شن .
برای همون فیلم های امروز و فردا رو دانلود کردم لطفا یه مقدار تلاش کنید تا تو این دو روز مشکل رفع بشه و بعد از اون مجبور به دانلود نشیم -
امیر تشنه دل
دوتا نکته رو تست کنید شاید درست شد
یک اینکه از داخل داخل داشبور نبینید
دو سعی کنید موقع استفاده از آلا بقیه ی زبانه های اینترنت بسته باشه و فقط آلا باز باشه -
سلام
بچه ها پخش فیلم در سایت چطور شده؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
کدوم آزمون؟
بقیه فیلم ها چی ؟ اونا موقع پخش مشکل ندارن؟ -
Marzieh Abouei
این جلسه در حال بررسی هست