قطعی فیلم هنگام پخش
-
-
من از داشبورد نمیرم از محصولات من میرم فیلم برام خوب پلی میشه
-
سلام
تیم فنی ما یک مشکلی رو در سرور پیدا کردن یه سرنخ، و دارن روش کار می کنن، احتمال زیاد از همین باشه
مشکل خیلی نادری هست و بعد از آپدیت قبلی برای تعداد زیادی از دوستانتون مشکل برطرف شده اما همچنان روش کار میشه که برای تمام آلایی ها این مشکل برطرف بشهمی تونید فعلا دانلود کنید و ببینید تا مشکل کاملا برطرف بشه
-
-
gomnam gharib 0
سلام ممنونبرای من سرعت آلاخونه کاهش پیدا نکرده
بچه ها برای شما هم سرعت آلاخونه پایینه؟@m-an برای من انجمن مشکلی نداره
ولی زمان کوب و فیلم ها به سختی باز می شن .
برای همون فیلم های امروز و فردا رو دانلود کردم لطفا یه مقدار تلاش کنید تا تو این دو روز مشکل رفع بشه و بعد از اون مجبور به دانلود نشیم -
@M-an sohrab
هنوزم که هنوزه این مشکل حل نشده لطفاً یه کاری بکنین دیگه خسته شدیم انقدر تیکت و تاپیک زدیم
پس کی قراره درست بشه این مشکل تا بتونیم چار تا فیلم ببینیم؟امیر تشنه دل
دوتا نکته رو تست کنید شاید درست شد
یک اینکه از داخل داخل داشبور نبینید
دو سعی کنید موقع استفاده از آلا بقیه ی زبانه های اینترنت بسته باشه و فقط آلا باز باشه -
سلام
بچه ها پخش فیلم در سایت چطور شده؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
بچه ها پخش فیلم در سایت چطور شده؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-an سلام چند روزه یکی از پیش ازمونای عربی گزینه ۲ واسم باز ننیکنه تیکتم زدم ولی جواب ندادن ....🥲
-
@m-an سلام چند روزه یکی از پیش ازمونای عربی گزینه ۲ واسم باز ننیکنه تیکتم زدم ولی جواب ندادن ....🥲
-
سلام
کدوم آزمون؟
بقیه فیلم ها چی ؟ اونا موقع پخش مشکل ندارن؟@m-an نه بقیش سالمه همه
-
@m-an نه بقیش سالمه همه
-
Marzieh Abouei
این جلسه در حال بررسی هست@m-an
🤍
-
Marzieh Abouei
این جلسه در حال بررسی هست@m-an ببخشید این مشکل درست نشد؟هیچ فیلمی باز نمیکنه
-
@m-an ببخشید این مشکل درست نشد؟هیچ فیلمی باز نمیکنه
-
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an بله چند دقیقه ای پخش و بعد قطع میشه
با مرورگر ها و IP های مختلف هم امتحان کردم نشد
آخر سر مجبور شدم با برنامه شبیه ساز اندروید اپ را رو ویندوز اجرا کنم که اونم کند و وقت گیر هست و نمیشه باهاش درس خوند لطفا رسیدگی کنید -
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an
اینطوری فیلم قطع میشه و بعد نیم ساعت یه ثانیه نشون میده و دوباره قطع میشه
اینم بگم که اینترنتم مشکل نداره و سایت های دیگه را باز میکنه
فقط خواهشا زود رسیدگی کنید بعضی وقت ها میخوام قید راه ابریشم را بزنم و خودم بخونم چون واقعا اذیت میکنه و انگیزه آدم را از بین میبره -
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an در قطعی فیلم هنگام پخش گفته است:
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟راستش من یه نظری داشتم، من با داده تلفن همراه که امتحان کردم ویدئو ها باز شد و تا آخر نشون داد و مشکلی نداشت
بعد الان هم خیلی از سایت ها (تقریبا ۹۰ درصدشون) وقتی با وای فای میریم نمیاره و مینویسه که اتصال امن نیست یا منتقل میشه به سایت های نا امن و تبلیغات خارجی ولی با داده تلفن همراه و فیلترشکن باز میکنه
گفتم شاید این مشکل ها به هم ربط داشته باشه و کمکتون کنه