قطعی فیلم هنگام پخش
-
کی قراره این مشکل درست شه آدم بتونه با خیالت راحت درسشو بخونه؟
دو ماه گذشت شما این مشکل لامصب رو پیدا نکردین بقران پیر شدم هی وسط فیلم یبار مینویسه مشکل در شبکه یبار مینویسه اختلال در دانلود رسانه
یبار این مشکلو حل کنین تموم شه بره دیگه
آقا سهراب گفتن فیلم درست میکنیم براتون مشکل رو رفع کنین اما کو؟؟ کجاست؟ من نمیبینیم فیلمی
یه فکری بکنین دیگه جون هر کی دوست دارین میام بشینم فیلم نگاه کنم میبینم قطع شد..
سیصد بار تیکت میزنم
سیصد تا تاپیک میزنم
زیر سیصد تا تاپیک میگم که آقا این مشکل هست و فقط هم من این مشکلو ندارم بقیه هم توشون حداقل بیست سی نفر این مشکلو دارن
اما بار سیصدم خانم مدیر میان میگن ما میدونیم همچین مشکلی هست! و داریم رفعش میکنیم!
یعنی یه مشکل چقدر طول میکشه حل شه؟
یک هفته
پو هفته
نه اینکه دو ماه!!!!
هر کی هم جای من بود بدتر از من فشاری میشد بقران
هزینه نکردم که بشینم فیلم نگاه کنم دقیقه چهارم فیلم متوقف بشه
اگه قراره درست کنین که بسم الله
یه ویدیویی چیزی برامون درست کنین که ببینیم مشکل از کجاست و خودمون رفعش کنیم
یا نه اگه قرار نیست درست کنین بگین که من و بقیه کسایی که مثل من این مشکلو دارن یه فکر دیگه ای بکنیم
بقران بد نیست حداقل میفهمیم که قرار نیست درست کنین این مشکل رو و فکر دیگه ای میکنیم
@M-an
monirs
sohrabامیر تشنه دل ای خدا
من یه بار جدی پیگیری کردم ، تایپیکم رو ارجاع داده فنی داخلی .
هیچی به هیچی . من فیلم های راه ابریشم رو با کامپیوتر دانلود میکنم .
فیلم های رایگان رو با گوشی میبینم .
کلا الان سه ماهه سایت الا رو باز میکنی سر آدم درد میگیره.
ما هیچ ، ما سکوت .... -
این صحنه از فحش بد تره بقرانامیر تشنه دل
تاریخ تایپیک رو بخون .
تا الان فقط پیام میدن که ما سایت رو اپدیت کردیم ، ببینید مشکلتون حل شده .
ولی مشکل سایت همچنان پا برجاست . -
امیر تشنه دل ای خدا
من یه بار جدی پیگیری کردم ، تایپیکم رو ارجاع داده فنی داخلی .
هیچی به هیچی . من فیلم های راه ابریشم رو با کامپیوتر دانلود میکنم .
فیلم های رایگان رو با گوشی میبینم .
کلا الان سه ماهه سایت الا رو باز میکنی سر آدم درد میگیره.
ما هیچ ، ما سکوت ....mahdi shokry
داداش سر درد که هیچی آدم سرطان میگیره
میخوام همینطوری لب تاب رو بردارم بکوبم دیوار انقدر میام فیلم باز میکنم وسطس قطع میشهدو ماه پیش تاپیک زدم انگاااااار نه انگار
جواب هم که نمیدن میگن نیازی به جواب نداره داریم رفع میکنیم!!!دو ماه گذشت! چجوری دارین رفع میکنین
من که زیاد سردر نمیارم اما حداقل میدونم با قوی تر سرورا این مشکل کمتر اتفاق میفته
اما انگار نه انگار
بقران که اگه فیلمای رایگان بود میگفتم به جهنم دیگه سایت مشکل داره به من بدهکار نیستن که
اما وقتی کل پک عمومی و اختصاصی راه ابریشمو خریدم یه لب تاب هم اول مهر خریدم که قشنگ تو سایت با ابعاد بزرگتری مثلا ببینم فیلمارو!!!
در حالی که نمیدونستم انقدر قراره وضع سایت خراب و داغون بشه که روزی یبار این وامونده رو باز کنم برم تو سایت یه فیلمی باز کنم بعد وسطش قطع بشه و گل زده شه به اعصابم و خاموش کنم لب تابمو
بقران اگه بگم باور نمیکنی انقدر این مشکل گند زده به درسم که هم علاوه بر اینکه از برنامه عقب افتادم
مجبور شدم برم کتاب کمک درسی بخرم که از درسنامش استفاده کنم که بلکه خودم یاد بگیرم بدون فیلم!کاش بجای راه ابریشم دو و استوری تدریس آقای یاری روی حل این مشکل تمرکز میکردین که دو ماه فیلمای کسی که پک راه ابریشم رو خریده و تنها چشمش به راه ابریشمه رو هوا نباشه
@M-an sohrab -
-
من از داشبورد نمیرم از محصولات من میرم فیلم برام خوب پلی میشه
-
سلام
تیم فنی ما یک مشکلی رو در سرور پیدا کردن یه سرنخ، و دارن روش کار می کنن، احتمال زیاد از همین باشه
مشکل خیلی نادری هست و بعد از آپدیت قبلی برای تعداد زیادی از دوستانتون مشکل برطرف شده اما همچنان روش کار میشه که برای تمام آلایی ها این مشکل برطرف بشهمی تونید فعلا دانلود کنید و ببینید تا مشکل کاملا برطرف بشه
-
-
gomnam gharib 0
سلام ممنونبرای من سرعت آلاخونه کاهش پیدا نکرده
بچه ها برای شما هم سرعت آلاخونه پایینه؟@m-an برای من انجمن مشکلی نداره
ولی زمان کوب و فیلم ها به سختی باز می شن .
برای همون فیلم های امروز و فردا رو دانلود کردم لطفا یه مقدار تلاش کنید تا تو این دو روز مشکل رفع بشه و بعد از اون مجبور به دانلود نشیم -
@M-an sohrab
هنوزم که هنوزه این مشکل حل نشده لطفاً یه کاری بکنین دیگه خسته شدیم انقدر تیکت و تاپیک زدیم
پس کی قراره درست بشه این مشکل تا بتونیم چار تا فیلم ببینیم؟امیر تشنه دل
دوتا نکته رو تست کنید شاید درست شد
یک اینکه از داخل داخل داشبور نبینید
دو سعی کنید موقع استفاده از آلا بقیه ی زبانه های اینترنت بسته باشه و فقط آلا باز باشه -
سلام
بچه ها پخش فیلم در سایت چطور شده؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
بچه ها پخش فیلم در سایت چطور شده؟@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-an سلام چند روزه یکی از پیش ازمونای عربی گزینه ۲ واسم باز ننیکنه تیکتم زدم ولی جواب ندادن ....🥲
-
@m-an سلام چند روزه یکی از پیش ازمونای عربی گزینه ۲ واسم باز ننیکنه تیکتم زدم ولی جواب ندادن ....🥲
-
سلام
کدوم آزمون؟
بقیه فیلم ها چی ؟ اونا موقع پخش مشکل ندارن؟@m-an نه بقیش سالمه همه
-
@m-an نه بقیش سالمه همه
-
Marzieh Abouei
این جلسه در حال بررسی هست@m-an
🤍
-
Marzieh Abouei