هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@امیرمسعود-جعفری اهنگ سیخ و سنگ تقدیم ب تو  sina bigdeli    تو کامپیوتر خدابیامرزم بود تو کامپیوتر خدابیامرزم بود   
- 
sina bigdeli 
 تاپیک گزارش ساعت مطالعه دعوت میکنم شمارو از شنبه اگر دوست داشتین بیاینgomnam gharib 0 حتما  
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری به خدا واسه فوتبال نبود تازه رفتم دیدم رئال برده         خوبه خوبه
- 
gomnam gharib آبجی جانم 
 خودتو کنترل کنAli Fathi 0 
 داداش میدونم رفتی از انجمن ولی خب دعوتت میکنم که شبا بیای تو تاپیک ساعت مطالعه گزارش بدی اگر دوست داشتی از شنبه
- 
gomnam gharib 0 حتما  sina bigdeli 
 یعنی من باید شخصا همه رو دعوت کنم؟
 اون پایین همه رو دعوت کردم که۱ 
- 
sina bigdeli    تو کامپیوتر خدابیامرزم بود تو کامپیوتر خدابیامرزم بود   @امیرمسعود-جعفری سمی بودا  
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری به خدا واسه فوتبال نبود تازه رفتم دیدم رئال برده         خوبه خوبه
- 
sina bigdeli 
 اون پایین همه رو دعوت کردم که۱ gomnam gharib 0 منو از قلم انداختی  
- 
sina bigdeli 
 اون پایین همه رو دعوت کردم که۱ gomnam gharib 0 بنده هم امیرمسعودجعفری هستم نه امیر جعفری حالا نمیدونم شما منظورتون کدوم جعفری بود  
- 
شانس و بد شانسی عین همدیگه هستن 
 دقیقا وقتی بهشون نیاز نداری میان سراغت
- 
gomnam gharib 0 منو از قلم انداختی  sina bigdeli 
 ببخشید حواسم نبود
 فقط لطفا اعلان هاشو فعال کنید چون من شنبه میخوام یه چیزی بگم اونجا
- 
gomnam gharib 0 بنده هم امیرمسعودجعفری هستم نه امیر جعفری حالا نمیدونم شما منظورتون کدوم جعفری بود  @امیرمسعود-جعفری 
 نه من منظورم جناب امیر جعفری بود
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 نه من منظورم جناب امیر جعفری بودgomnam gharib 0 آهان یه لحظه فکر کردم اشتباه شده 
- 
اگه حرف وزن نداره 
 پس چه جوری کمر آدمر و میشکونه؟
- 
sina bigdeli    تو کامپیوتر خدابیامرزم بود تو کامپیوتر خدابیامرزم بود   @امیرمسعود-جعفری 
 من شمارو دعوت میکنم به تاپیک گزارش ساعت مطالعه از شنبه قدم رنجه میفرمایید اگر بیاید و اگر میخواین بیاین اعلان هاش رو فعال کنید باتشکر
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری به خدا واسه فوتبال نبود تازه رفتم دیدم رئال برده         خوبه خوبه@سجاد-ذوالفقاری 
 شما چون میخواین برین دعوتتون نکردم ولی خوشحال میشم بیاین

|
 |

شعردانه
شعردانه