هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib 0
شکر منم خوفم -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
خیییلی گشتم پیدا نشد
اشناست؟ -
sina bigdeli از سنت خجالت بکش
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh
اوووه اره شنیدم
خب چقدر عاشق داشتیم اینجا خبر نداشتیممتقاضی پسر خاله نداشتیم؟
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
خوف نه و خوب تن فردوسی تو گور لرزید
خیلی ممنونم تشکرات سدیم
شما خوب هستین؟ -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
اوووه اره شنیدم
خب چقدر عاشق داشتیم اینجا خبر نداشتیم -
gomnam gharib 0 خوفی؟
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to sina bigdeli on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
سلام
خداحافظ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
جانت سلامت عاشق شدی؟
منظورم از عشق ، عشق اسمونی نیستا عشق زمینیههووووم
شنیدی میگن مرز عشق و نفرت به تار مو هست.؟
اون تاره پاره شد........... -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میشه -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 ممنونم ازت
-
سلام
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
باشه عزیزدلم ببخشید️️ -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
بله
این فاطمه رو من حقیقتش تا به حال ملاقات نکردم -
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
جانت سلامت عاشق شدی؟
منظورم از عشق ، عشق اسمونی نیستا عشق زمینیه -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gomnam gharib 0 آها اوکیه
کدوم فاطمه؟؟ سیف؟
با اون خارج از تودلی ارتباط هم دارم ولی خیلی وقته من تو دلی برام آف بود ، نبودم ، خبری از بچها نداشتم
پس fatemeh8181 چی؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to gomnam gharib 0 on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
دارم ریاضی میخونم تایم استراحتمه
راستی بیا تو تاپیک گزارش ساعت مطالعه شرکت کن خیلی مهیج ترشده و باحال ترمن هر شب گوشی ندارم که بتونم گزارش بده ریحانه
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ -
تو تاپیک گزارش ساعت مطالعه دوازدهمیا نوشتم که چجوریه یه مطالعه بکن
پست 796560 از 1000113