هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi احوالاتت چطوره
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli شکرخدا خوبم ،شما چی؟
-
sina bigdeli شکرخدا خوبم ،شما چی؟
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi شکر
ی حسی دارم
ی چی دلم می خواد ولی نمی دونم چی می خواد -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی دوبله گلوری یچی دیگست
-
@saghi-mortazavi شکر
ی حسی دارم
ی چی دلم می خواد ولی نمی دونم چی می خوادنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
وضعیت سختیه ،میفهمم خودمم توی بیشتر وقتا همینم
یچی بخور ،نون بخور اصن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sina bigdeli
وضعیت سختیه ،میفهمم خودمم توی بیشتر وقتا همینم
یچی بخور ،نون بخور اصننوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
اهل فیلم هستی؟ -
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh این جا -25 درجس
-
@saghi-mortazavi
اهل فیلم هستی؟نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شدهsina bigdeli چه نوع فیلمی؟
-
sina bigdeli چه نوع فیلمی؟
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi فیلم سینمایی سریال
-
@saghi-mortazavi فیلم سینمایی سریال
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli سریال و سینمایی ایرانی و تا یه سال پیش خیلی پیگیر بودم ولی الان نه زیاد
سینمایی و سریالی خارجیم زیاد ندیدم -
sina bigdeli سریال و سینمایی ایرانی و تا یه سال پیش خیلی پیگیر بودم ولی الان نه زیاد
سینمایی و سریالی خارجیم زیاد ندیدمنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اهان بیشتر چ ژانری می دیدی؟
-
@saghi-mortazavi اهان بیشتر چ ژانری می دیدی؟
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ایرانی فرقی نمیکنه همه مدل میبینم
خارجی بیشتر علمی تخیلی -
sina bigdeli ایرانی فرقی نمیکنه همه مدل میبینم
خارجی بیشتر علمی تخیلینوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
ژانر وحشت خوبه -
@saghi-mortazavi
ژانر وحشت خوبهنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اینو اصن نیستم
اصلا خوشم نمیاد ترسناک باشه -
sina bigdeli اینو اصن نیستم
اصلا خوشم نمیاد ترسناک باشهنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شده@saghi-mortazavi شب تنهایی تو اتاق ببینی عجیب می چسبه
نور تلوزیونم کم کنی در اتاقم ببدندی لامپارم خاموش کنی
-
@saghi-mortazavi شب تنهایی تو اتاق ببینی عجیب می چسبه
نور تلوزیونم کم کنی در اتاقم ببدندی لامپارم خاموش کنی
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli نمیچسبههههه
بعدشم نتونی بخوابی هم خیلی خوبه -
sina bigdeli نمیچسبههههه
بعدشم نتونی بخوابی هم خیلی خوبهنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
ی جوری می خوابم پشمای اجنه بریزه
راسته دخترا از تاریکی خیلی می ترسن؟ -
@saghi-mortazavi
ی جوری می خوابم پشمای اجنه بریزه
راسته دخترا از تاریکی خیلی می ترسن؟نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
از این حرفا!
پسر دختر داره مگه؟ -
sina bigdeli
از این حرفا!
پسر دختر داره مگه؟نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi الان ت ینی می ترسی؟
-
@fargol-sh این جا -25 درجس
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده