سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
ساعت مطالعه
-
سلام بچه ها صبح بخیر البته الان لنگ ظهره
میشه بگید چطور شماها مثلا چهار ساعت پیوسته درس میخونید من هرکاری میکنم بیشتر از یه ساعتو نیم نمیتونم پیوسته بخونم و هی کات میخوره و همین باعث میشه وقتم گرفته شه
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
عباس زنگارکی
سلام وقتتون بخیر
شما که یک دفعه نمیتونی ۴ ساعتش بکنی
هربار یک ربع بیشترش کن
درعرض ۲ ۳ماه میتونید راااحت ۴ ساعت درس بخونید
این ۴ ساعت بکوب هم واسه اینه که سرجلسه کنکور اون ۴ ساعت رو کم نیاریم و خسته نشیم -
مثلا من خودم تایمر رو روشن میکنم میزارم روی یک ساعت و نیم بعد یک ساعت ونیم که شد اون زنگ میخوره دفعه بعدیش ۵ دقیقه بهش اضافه میکنم
مثلا شما هدف گذاری کنید که من فردا ۲۰ دقیقه به ۲ ساعتی که پیوسته میخونم اضافه کنم اون ۲۰ دقیقه روهم یک دفعه زیاد نکنید
مثلا دفعه اول دوساعت و پنج دقیقه و ده دقیقه استراحت تو دور بعدی تایمر رو روی دوساعت و ده دقیقه بزارید و به همین شکل
و اینکه وقتی قراره مثلا متن کتاب های دینی زیست عربی تاریخ و... رو یاد بگیرید زمان رو ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه تنظیم کنید چون شما قراره داده های جدید وارد مغز بکنید یا همین صحبت کردن و بازگو کردن مطالب کتاب باعث میشن انرژی بیشتری صرف بشه -
gomnam gharib 0 خیلی ممنون از راهنماییتون
-
عباس زنگارکی سلام
خب اصلا منطقی هم نیست کە 4 ساعت پیوستە درس بخونی باید بعد از یک ساعت یک ساعت و نیم درس خوندن یە استراحت یک ربعه بە خودت بدی تا هم مغزت استراحت کنە هم اون درسی کە خوندی توی مغزت پردازش بشە و جا بگیرە هم اینکە یە نکتە بگم مشاور مدرسەی ما همیشە میگە کە بعد از یک ساعت کە یە درس خوندین بعدش استراحت بعد یە درس جدید رو شروع کن این طوری اون درس رو بهتر هضم می کنید.
امیدوارم بە دردت بخورە -
عباس زنگارکی
شوما ک میگی بیشتر از یک ساعتو نیم نمیتونی بخونی
برات سخت میشه ک یهو بیای 4 ساعت بخونی درسته!
تو هر درسیو ک خوندی باید 1ربع ب مغزت استراحت بدی و بعد بری سراغ درس بعدی!
ب مرور بهتر میشی
و ساعت مطالعتم بیشتر میشه
مثلن فردا 2ساعت
پس فردا 3 ساعت
کم کم پیش برو!
فقط تنبلی نکن -
-
@fatemeh-ma چشم ممنون
-
عباس زنگارکی خب نبایدم ۴ساعت پیوسته درس خوندتعادلش میشه ۱تا۲ساعت پشت سر هم و بعدش هم حتما ۱۰تا۲۰دقیقه استراحت .اون ۴ساعت نشستن واسه سر آزموناس نه درس خوندن
-
Asal M 2
ببینید اگر مشاوره راه ابریشم رو ببینید گفتن که هرازگاهی عادت کنید که خودتون تو خونه ۴ ساعت پشت هم تست بزنید یا ۴ ساعت پشت هن سوال حل کنید -
gomnam gharib 0 آهان اره این مال آمادگی برای آزمون دادنه که بتونیم سر کنکور چند ساعت پشت سرهم بشینیم
-
Asal M 2
بله ایشونم فکرکنم برای همین میخواستن -
بابا به خدا خل میشی خو دو ساعت بخون تو میخوای یه سره تمومش کنی اما کارت اشتباه کم کم بخون برو جلو به امید خدا از ۴ ساعت هم بیشترش میکنی الان این نوشتم نگید این خله من خودم ۶ ساعت میخونم سی دقیقه استراحت دوباره شروع میکنم