ساعت مطالعه
-
سلام بچه ها صبح بخیر البته الان لنگ ظهره😅
میشه بگید چطور شماها مثلا چهار ساعت پیوسته درس میخونید من هرکاری میکنم بیشتر از یه ساعتو نیم نمیتونم پیوسته بخونم و هی کات میخوره و همین باعث میشه وقتم گرفته شه
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
میشه بگید چطور شماها مثلا چهار ساعت پیوسته درس میخونید من هرکاری میکنم بیشتر از یه ساعتو نیم نمیتونم پیوسته بخونم و هی کات میخوره و همین باعث میشه وقتم گرفته شه
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی
سلام وقتتون بخیر
شما که یک دفعه نمیتونی ۴ ساعتش بکنی
هربار یک ربع بیشترش کن
درعرض ۲ ۳ماه میتونید راااحت ۴ ساعت درس بخونید
این ۴ ساعت بکوب هم واسه اینه که سرجلسه کنکور اون ۴ ساعت رو کم نیاریم و خسته نشیم -
مثلا من خودم تایمر رو روشن میکنم میزارم روی یک ساعت و نیم بعد یک ساعت ونیم که شد اون زنگ میخوره دفعه بعدیش ۵ دقیقه بهش اضافه میکنم
مثلا شما هدف گذاری کنید که من فردا ۲۰ دقیقه به ۲ ساعتی که پیوسته میخونم اضافه کنم اون ۲۰ دقیقه روهم یک دفعه زیاد نکنید
مثلا دفعه اول دوساعت و پنج دقیقه و ده دقیقه استراحت تو دور بعدی تایمر رو روی دوساعت و ده دقیقه بزارید و به همین شکل
و اینکه وقتی قراره مثلا متن کتاب های دینی زیست عربی تاریخ و... رو یاد بگیرید زمان رو ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه تنظیم کنید چون شما قراره داده های جدید وارد مغز بکنید یا همین صحبت کردن و بازگو کردن مطالب کتاب باعث میشن انرژی بیشتری صرف بشه -
مثلا من خودم تایمر رو روشن میکنم میزارم روی یک ساعت و نیم بعد یک ساعت ونیم که شد اون زنگ میخوره دفعه بعدیش ۵ دقیقه بهش اضافه میکنم
مثلا شما هدف گذاری کنید که من فردا ۲۰ دقیقه به ۲ ساعتی که پیوسته میخونم اضافه کنم اون ۲۰ دقیقه روهم یک دفعه زیاد نکنید
مثلا دفعه اول دوساعت و پنج دقیقه و ده دقیقه استراحت تو دور بعدی تایمر رو روی دوساعت و ده دقیقه بزارید و به همین شکل
و اینکه وقتی قراره مثلا متن کتاب های دینی زیست عربی تاریخ و... رو یاد بگیرید زمان رو ۴۵ دقیقه ۴۵ دقیقه تنظیم کنید چون شما قراره داده های جدید وارد مغز بکنید یا همین صحبت کردن و بازگو کردن مطالب کتاب باعث میشن انرژی بیشتری صرف بشهgomnam gharib 0 خیلی ممنون از راهنماییتون🌹
-
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی سلام
خب اصلا منطقی هم نیست کە 4 ساعت پیوستە درس بخونی باید بعد از یک ساعت یک ساعت و نیم درس خوندن یە استراحت یک ربعه بە خودت بدی تا هم مغزت استراحت کنە هم اون درسی کە خوندی توی مغزت پردازش بشە و جا بگیرە هم اینکە یە نکتە بگم مشاور مدرسەی ما همیشە میگە کە بعد از یک ساعت کە یە درس خوندین بعدش استراحت بعد یە درس جدید رو شروع کن این طوری اون درس رو بهتر هضم می کنید.
امیدوارم بە دردت بخورە😊 -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی
شوما ک میگی بیشتر از یک ساعتو نیم نمیتونی بخونی
برات سخت میشه ک یهو بیای 4 ساعت بخونی درسته!
تو هر درسیو ک خوندی باید 1ربع ب مغزت استراحت بدی و بعد بری سراغ درس بعدی!
ب مرور بهتر میشی
و ساعت مطالعتم بیشتر میشه
مثلن فردا 2ساعت
پس فردا 3 ساعت
کم کم پیش برو!
فقط تنبلی نکن🤨💉 -
عباس زنگارکی سلام
خب اصلا منطقی هم نیست کە 4 ساعت پیوستە درس بخونی باید بعد از یک ساعت یک ساعت و نیم درس خوندن یە استراحت یک ربعه بە خودت بدی تا هم مغزت استراحت کنە هم اون درسی کە خوندی توی مغزت پردازش بشە و جا بگیرە هم اینکە یە نکتە بگم مشاور مدرسەی ما همیشە میگە کە بعد از یک ساعت کە یە درس خوندین بعدش استراحت بعد یە درس جدید رو شروع کن این طوری اون درس رو بهتر هضم می کنید.
امیدوارم بە دردت بخورە😊 -
عباس زنگارکی
شوما ک میگی بیشتر از یک ساعتو نیم نمیتونی بخونی
برات سخت میشه ک یهو بیای 4 ساعت بخونی درسته!
تو هر درسیو ک خوندی باید 1ربع ب مغزت استراحت بدی و بعد بری سراغ درس بعدی!
ب مرور بهتر میشی
و ساعت مطالعتم بیشتر میشه
مثلن فردا 2ساعت
پس فردا 3 ساعت
کم کم پیش برو!
فقط تنبلی نکن🤨💉@fatemeh-ma چشم ممنون
-
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی خب نبایدم ۴ساعت پیوسته درس خوند😅تعادلش میشه ۱تا۲ساعت پشت سر هم و بعدش هم حتما ۱۰تا۲۰دقیقه استراحت .اون ۴ساعت نشستن واسه سر آزموناس نه درس خوندن
-
عباس زنگارکی خب نبایدم ۴ساعت پیوسته درس خوند😅تعادلش میشه ۱تا۲ساعت پشت سر هم و بعدش هم حتما ۱۰تا۲۰دقیقه استراحت .اون ۴ساعت نشستن واسه سر آزموناس نه درس خوندن
Asal M 2
ببینید اگر مشاوره راه ابریشم رو ببینید گفتن که هرازگاهی عادت کنید که خودتون تو خونه ۴ ساعت پشت هم تست بزنید یا ۴ ساعت پشت هن سوال حل کنید -
Asal M 2
ببینید اگر مشاوره راه ابریشم رو ببینید گفتن که هرازگاهی عادت کنید که خودتون تو خونه ۴ ساعت پشت هم تست بزنید یا ۴ ساعت پشت هن سوال حل کنیدgomnam gharib 0 آهان اره این مال آمادگی برای آزمون دادنه که بتونیم سر کنکور چند ساعت پشت سرهم بشینیم
-
gomnam gharib 0 آهان اره این مال آمادگی برای آزمون دادنه که بتونیم سر کنکور چند ساعت پشت سرهم بشینیم
Asal M 2
بله ایشونم فکرکنم برای همین میخواستن -
بابا به خدا خل میشی خو دو ساعت بخون تو میخوای یه سره تمومش کنی اما کارت اشتباه کم کم بخون برو جلو به امید خدا از ۴ ساعت هم بیشترش میکنی الان این نوشتم نگید این خله من خودم ۶ ساعت میخونم سی دقیقه استراحت دوباره شروع میکنم