جزء شماری
-
سلام دوستان به نظرتون مصرع دوم بیت چند جزئی است و کدام الگو؟
%(#00cc25)[بدین دو دیده حیران من هزار افسوس // که با دو آینه رویش عیان نمی بینم]
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء -
M mohamad rəza marked this topic as a question on
-
%(#00cc25)[بدین دو دیده حیران من هزار افسوس // که با دو آینه رویش عیان نمی بینم]
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاءmohamad rəza سلام ۴ جزئی مفعول مسند؟🤔
-
mohamad rəza سلام ۴ جزئی مفعول مسند؟🤔
سلام قضیه اینه که این سوال انسانی 98 عه
طراح سوال این رو 4 جزئی مفعول مسندی گرفته ، ولی متفق القول دبیران میگن که این مفعول متممی بوده!عیان اینجا قابل حذف و قید هست
-
سلام قضیه اینه که این سوال انسانی 98 عه
طراح سوال این رو 4 جزئی مفعول مسندی گرفته ، ولی متفق القول دبیران میگن که این مفعول متممی بوده!عیان اینجا قابل حذف و قید هست
mohamad rəza مگه اگه دیدن به معنی به حساب اوردن و به شمار اوردن و پنداشتن باشه ۴ جزئی مفعول مسند نمیشه؟
-
mohamad rəza مگه اگه دیدن به معنی به حساب اوردن و به شمار اوردن و پنداشتن باشه ۴ جزئی مفعول مسند نمیشه؟
اره ولی اون معنا رو نمیده ! ( با دیدگاه گاج - خیلی سبز - و دبیران)
همون معنای خودش رو دارهالان من واقن متلاشی شدم بعد تستای کنکور این قسمت
همش طراح اشتباه کرده و از سال 95 و شاید عقب تر هم همینه در این مبحث طراح اشتباه میکنه ( که معلومه یه نفره حاجیمون)حتی من اونقدری مصمم بودم که طراح درست گفته و من غلط داشتم رفتم و کتاب خیلی سبز نظام قدیم رو گیر اوردم و بعد خوندن انواع قیود و متمم و افعال سببی به این نتیجه رسیدم که طراح اسکله👶😂
-
Sara_R
سلام.
اگه اینجا دیدن به معنی پنداشتن و از این دست کلمات باشه، ما 4 جزئی مفعول و مسند داریم.
و خب البته معنی <<پنداشتن>> توی این بیت خیلی شعر رو بیمزه میکنه و همون دیدن به نظرم منطقی تر باشه و عیان تبدیل بشه به قید حالت...که در اون صورت ما 4 جزئی مفعول و متمم داریم. -
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاءmohamad rəza
@danial-hosseiny
اهاممنونم🌸
حالا یه سوال دیگ اگ دیدن به معنی خود دیدن باشه مگ فقط ۳ جزئی با مفعول نمیشه؟ -
همش طراح اشتباه کرده و از سال 95 و شاید عقب تر هم همینه در این مبحث طراح اشتباه میکنه ( که معلومه یه نفره حاجیمون)حتی من اونقدری مصمم بودم که طراح درست گفته و من غلط داشتم رفتم و کتاب خیلی سبز نظام قدیم رو گیر اوردم و بعد خوندن انواع قیود و متمم و افعال سببی به این نتیجه رسیدم که طراح اسکله👶😂
mohamad rəza در جزء شماری گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
mohamad rəza
@danial-hosseiny
اهاممنونم🌸
حالا یه سوال دیگ اگ دیدن به معنی خود دیدن باشه مگ فقط ۳ جزئی با مفعول نمیشه؟Sara_R
به من بگید نقش <<با دو آینه>> چیه -
mohamad rəza
سلام
دیدن گذرا به متمم نیست
بنظرم نظر طراح درست بوده -
Sara_R
به من بگید نقش <<با دو آینه>> چیه@danial-hosseiny متمم
اما به نظرم متمم فعلی نیس
چرا متمم قیدی نباشه؟ -
Sara_R
نظر منم همینه -
mohamad rəza
سلام
دیدن گذرا به متمم نیست
بنظرم نظر طراح درست بودهمعمار ویران در جزء شماری گفته است:
mohamad rəza
سلام
دیدن گذرا به متمم نیست
بنظرم نظر طراح درست بودهخب اونوقت کلا معنای فعل کنفیکون میشه!
سوال غلطی بوده میتونید مراجعه کنین به منابع و همگی غلط گرفتن سوالو
-
معمار ویران در جزء شماری گفته است:
mohamad rəza
سلام
دیدن گذرا به متمم نیست
بنظرم نظر طراح درست بودهخب اونوقت کلا معنای فعل کنفیکون میشه!
سوال غلطی بوده میتونید مراجعه کنین به منابع و همگی غلط گرفتن سوالو
mohamad rəza
یعنی میگین "دیدن" گذرا به متمم هست؟ -
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء
این پاسخنامه ی خیلی سبز بود الان چک کردم
راجب تفاوت قید و مسند من تسلط ندارم نمیتونم نظر خاصی بدم
و توضیح خیلی سبز رو درست میگیرم
اما راجب سوالی که تو تاپیک مطرح کردید...فعل گذرا به متمم نمیتونه باشه و نهایتا با توجه به اینکه "عیان" قید هست میتونیم بگیم فعلِ جمله، 3 جزئی گذرا به مفعول هست و متمم نمیپذیره
این نظر من بود
نظر بقیه هم برام محترمه -

این پاسخنامه ی خیلی سبز بود الان چک کردم
راجب تفاوت قید و مسند من تسلط ندارم نمیتونم نظر خاصی بدم
و توضیح خیلی سبز رو درست میگیرم
اما راجب سوالی که تو تاپیک مطرح کردید...فعل گذرا به متمم نمیتونه باشه و نهایتا با توجه به اینکه "عیان" قید هست میتونیم بگیم فعلِ جمله، 3 جزئی گذرا به مفعول هست و متمم نمیپذیره
این نظر من بود
نظر بقیه هم برام محترمهمعمار ویران فک کنم طراح سوالش من بودم😂👌
-
معمار ویران فک کنم طراح سوالش من بودم😂👌
Sara_R
من خودم رو حداد عادل شک دارم:face_with_tears_of_joy: -
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاء -
Sara_R
سلام.
اگه اینجا دیدن به معنی پنداشتن و از این دست کلمات باشه، ما 4 جزئی مفعول و مسند داریم.
و خب البته معنی <<پنداشتن>> توی این بیت خیلی شعر رو بیمزه میکنه و همون دیدن به نظرم منطقی تر باشه و عیان تبدیل بشه به قید حالت...که در اون صورت ما 4 جزئی مفعول و متمم داریم. -
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
دانش-آموزان-آلاءmohamad rəza منم اول احساس کردم عیان قیده و به فعل برمیگرده ولی بیشتر فکر کردم به نظرم اومد عیان بیشتر به رویش برمیگرده تا به فعل
انگار میگه در نگاه من تو آشکار نیستی
باز نمیدونم