هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@امیرمسعود-جعفری بنده کاپشنتم محکم ببد سردت نشه  sina bigdeli هدبندتم ببند سرما نخوری   
- 
sina bigdeli هدبندتم ببند سرما نخوری   @امیرمسعود-جعفری دسکشتم    
- 
sina bigdeli فقط واسه داداشیا و امید   منو تو خرج ننداز منو تو خرج ننداز  نسل ساندیس برچیده شد نسل ساندیس برچیده شد
 دای اوت   @امیرمسعود-جعفری فدا مدا با ادا   
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot کی میخواد پاریس رو بخره؟بگو پاریسن ژرمن رو انتقال بده به آلمان  تو  
- 
Sharllot خامه می قولی  
- 
@امیرمسعود-جعفری فدا مدا با ادا   sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری فدا مدا با ادا   ادا مدا با اطوار   
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری فدا مدا با ادا   ادا مدا با اطوار   @امیرمسعود-جعفری    
- 
@امیرمسعود-جعفری من پشتتم نترس  داداششششش داداششششش
- 
@امیرمسعود-جعفری    
- 
@امیرمسعود-جعفری من پشتتم نترس  داداششششش داداشششششsina bigdeli آهان تو راستی ددیت قرار بود یه ماشین بخره واست   
- 
sina bigdeli آهان تو راستی ددیت قرار بود یه ماشین بخره واست   @امیرمسعود-جعفری منو تو نداریم  من خودمم واس تو من خودمم واس تو   
- 
Sharllot حسوووووووود    چش نزنی نمک داداشمو چش نزنی نمک داداشمو 
- 
@امیرمسعود-جعفری منو تو نداریم  من خودمم واس تو من خودمم واس تو   sina bigdeli   حالا از اینجا که هستی پاشو برو خونتون ببین ددی اصلا رات میده حالا از اینجا که هستی پاشو برو خونتون ببین ددی اصلا رات میده   
- 
sina bigdeli   حالا از اینجا که هستی پاشو برو خونتون ببین ددی اصلا رات میده حالا از اینجا که هستی پاشو برو خونتون ببین ددی اصلا رات میده   @امیرمسعود-جعفری   هنوز تازه شیفت شب شروع شده هنوز تازه شیفت شب شروع شده

|
 |

شعردانه
شعردانه