هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm 
 من اونو کارندارم
 من به اون احترام کار دارم
 این نظر شخصی منه
 مهمون حرمت داره حتی دشمن ادمم باشه مهمون منه اومده خونه من و خب من به شخصه تو این بخش احترام و اینا خیلی حساسم واسه همین میرم پیش مهموناgomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 من اونو کارندارم
 این نظر شخصی منه
 مهمون حرمت داره حتی دشمن ادمم باشه مهمون منه اومده خونه من و خب من به شخصه تو این بخش احترام و اینا خیلی حساسم واسه همین میرم پیش مهمونادرسته  
   ما کنکوریا معافیم ما کنکوریا معافیم
- 
gomnam gharib 0 حتما تا حالا ارتباط نگرفتی sina bigdeli 
 چرا گرفتم
 وقتی دست میکشی روی یالش روی صورتش اونم صورتشو میاره جلو
 ولی خودمم ورزشای دیگه رو دوست دارم
- 
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 من اونو کارندارم
 این نظر شخصی منه
 مهمون حرمت داره حتی دشمن ادمم باشه مهمون منه اومده خونه من و خب من به شخصه تو این بخش احترام و اینا خیلی حساسم واسه همین میرم پیش مهمونادرسته  
   ما کنکوریا معافیم ما کنکوریا معافیم0-0ftm 
 مگه هرشب مهمون دارین؟  
- 
gomnam gharib 0 کنکوری فرق داره 
 شما دهمی عزیزم
 فاطی درس دارهM Tg 
 دراون شرایط من جیم میشم.یعنی واقعااا جیم میشم 
- 
0-0ftm 
 مگه هرشب مهمون دارین؟  gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 مگه هرشب مهمون دارین؟  نه معمولا هر چن ماه ی بار مهمون. داریم  اکثرا فامیلا ی شهر دیگن اکثرا فامیلا ی شهر دیگن
- 
ولی بز هم خییلی خوبه کره بز 
 خیییلی نازه خییلی اخییی چقدررر جیگره
 کلا رفتم تو حس 
- 
 مگه هرشب مهمون دارین؟  نه معمولا هر چن ماه ی بار مهمون. داریم  اکثرا فامیلا ی شهر دیگن اکثرا فامیلا ی شهر دیگن0-0ftm 
 خب هرچندما یه بااار
 بعد یه شبم بیشتر نیستن که 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm تگت نکردم دیدی     نهههه   دروغ نگو دروغ نگو
 نوتیفام قاطی شد چون حالت پیگیری بود0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm تگت نکردم دیدی     نهههه   دروغ نگو دروغ نگو
 نوتیفام قاطی شد چون حالت پیگیری بودعار فک کنم یادم رف   
- 
من بز میخوام 
- 
من بچه بز میخوام 
- 
0-0ftm برو بیرون سلام اینا کن بعد برو مثلن تو اشپزخونه داری یکم کمک میدی یهو انگار یکاری یادت میاد برگرد اتاقت M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm برو بیرون سلام اینا کن بعد برو مثلن تو اشپزخونه داری یکم کمک میدی یهو انگار یکاری یادت میاد برگرد اتاقت   چ سناریوهایی چ سناریوهایی ️ ️ 
 میرم موقع شام ی سلامی میدم دیگ هر چ بادا باد تایم استراحتم تموم شد دیگ هر چ بادا باد تایم استراحتم تموم شد
- 
0-0ftm 
 خب هرچندما یه بااار
 بعد یه شبم بیشتر نیستن که gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 خب هرچندما یه بااار
 بعد یه شبم بیشتر نیستن که اینم هست  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm تگت نکردم دیدی     نهههه   دروغ نگو دروغ نگو
 نوتیفام قاطی شد چون حالت پیگیری بودعار فک کنم یادم رف   @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm تگت نکردم دیدی     نهههه   دروغ نگو دروغ نگو
 نوتیفام قاطی شد چون حالت پیگیری بودعار فک کنم یادم رف     ممنون ممنون
- 
 خب هرچندما یه بااار
 بعد یه شبم بیشتر نیستن که اینم هست  0-0ftm 
 امشب رو برو بیرون بعد فردا جبران کن 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm تگت نکردم دیدی     نهههه   دروغ نگو دروغ نگو
 نوتیفام قاطی شد چون حالت پیگیری بودعار فک کنم یادم رف     ممنون ممنون
- 
0-0ftm 
 امشب رو برو بیرون بعد فردا جبران کن gomnam gharib 0 باشه  

|
 |