هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
وقتی عصبانی هستید نیخوابید
فشار روتونه میخوابید
چطوری اخهههه؟؟؟.
یه راهکاری به من بدیننوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فشار روتونه میخوابید
چطوری اخهههه؟؟؟.
یه راهکاری به من بدینواکنش هرکی فرق داره
مثلا من میدونم وقتی اعصابم خورده یه چی به یکی میگم بعد دیگه خب بد میشه و خوابو ترجیه میدم:/ -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi کمکم بت نیومد
-
@masoumeh-shokrollahi
خوب بود یا بد؟نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 خوبیش این بود که خوابم برد و پریشون نبودم ولی خب دوس نداشتم اون حسو
-
@zahra-zahraii آره
والا اینقد مهمون داشتیم اونروز که
اصن استرس یادم نبود
️
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خش ب حالت
-
M Tg مگ میشه یادم بره : )
کم رنگ باشن خوبه ولی مارو دور ننداز🥲
اینقد شبیهیم که فک میکردی منم؟نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خودتو ک ندیدم
اما جفتتشون مهربونید و یه حس ارامش خاصی برای من دارید -
gomnam gharib 0 اینو نمیدونم ینی چی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
یک هیچ به نفع من -
@roghayeh-eftekhari سلام
ممنون شما خوبی؟نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a الحمدالله نمیدونم
چه خبر؟ -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
+از آسمونم هر چی درده
میباره
️
_احیانا از آسمون بارون برف و بارون نمیاد؟
+آره برف و بارون میاد ولی وقتی تو نیستی فقط درد میباره
_🥺 -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
gomnam gharib 0 سلام ریحانه عزیزم خوبی؟
مرسی به همه اطلاع میدادی من کی میام ونام نیک منو زنده نگه داشتیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
فدای تو
عههه میدیدی؟
کل انجمنو خبردار کردم
چندم بودی من یادم رفت -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii سلام خوبی؟
دقیقا همینجا گفته و به همونم گفتین به من توجه نکنه چون آدم... -
@zahra-zahraii اره همین که بودن آرومم کردن
-
میدونین خندم میگیره از تفکر بعضیا که فکرمیکنن اگه نگرانشونم وحرفی میزنم یعنی اینکه میخوام توجه جنس مخالفم جذب کنم...
خب قبل حرف زدن ببینید چی دارید میگید:)نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari این هرچیزیو به خودت گرفتناتو میزارم به پای بچگیت
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm نه مغزم پر بود ازجیبم استفاده کردم
کاملا درستهههه
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونین خندم میگیره از تفکر بعضیا که فکرمیکنن اگه نگرانشونم وحرفی میزنم یعنی اینکه میخوام توجه جنس مخالفم جذب کنم...
خب قبل حرف زدن ببینید چی دارید میگید:)اینکه بعضی رفتارا رو ادمای دیگه اشتباه منظور میگیرن باید برن بدرک
مگه نیت مهم نیست؟!
پس همون فقط بخندنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi با من بود
مرسی
-
gomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فشار روتونه میخوابید
چطوری اخهههه؟؟؟.
یه راهکاری به من بدینواکنش هرکی فرق داره
مثلا من میدونم وقتی اعصابم خورده یه چی به یکی میگم بعد دیگه خب بد میشه و خوابو ترجیه میدم:/دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
من خودم میرم به جنگ روح و روان خودم -
@zahra-zahraii نیوچ
-
@roghayeh-eftekhari
خیلی بدم میاد از این ادمانوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0
بیخیال چه خبر؟ -
@saghi-mortazavi
یک هیچ به نفع مننوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 اییشهههه
🪄
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
M Tg خواهی دید
تو خودت این ویژگیارو داری که میتونی تو بقیه ام ببینی